Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok! Ma esti privát swinger buliba szívesen viszek hölgyet , párt magammal.
Privát üzenetet küldj.
Privát üzenetet küldj.
Zalaegerszeg/Szombathely környékén ismer valaki jó helyet vagy szervez valaki? Párként szívesen csatlakoznánk!
Sziasztok!
Sopron környéken szervez valaki swinger bulit?
Szívesen elmennék ég jó buloba!
Sopron környéken szervez valaki swinger bulit?
Szívesen elmennék ég jó buloba!
Sziasztok Békés megyében tudtok segíteni szokott lenni Swinger buli valahol?
Ma valaki innen Taktakba jön?
Szerintem jo lesz meg akkor. Pentek este azert elnyulhat a buli. Nekem a partnerem meg huzza a szajat de sztem beadja majd a derekat (tobbek kozott) es kivanosak lesznek azok a kis resek amirol beszelsz aztan a vegen meg te is besurransz
szoval sztem gyere, legyunk minél tobben. Ott tali.
(Ez egy válasz InstinctsProper2Mankind üzenetére (2024. 01. 12. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 17:46

Én ma megyek estefelé, remélem addig kitart a jó és ki is jut belőle majd mindenkinek
én ügyesen surranok be a kis réseken szóval rajtam nem fog múlni semmi de latom rajtad sem. Amugy mid van ami másnak nincs? Mmint no offense, de van vmi extrad? Nyilt kerdes: vannak még itt akik arrafelé fog majd járni? Csak a letszam miatt toprengek menjek e, mert majd csak 11 korul tudnek beesni hatalmas lendulettel ha olyan meg ott a vibe akkor

Ma végül a TT lett a választás , köszönünk minden segítő hozzászólást

Én ma megyek estefelé, remélem addig kitart a jó és ki is jut belőle majd mindenkinek
én ügyesen surranok be a kis réseken szóval rajtam nem fog múlni semmi de latom rajtad sem. Amugy mid van ami másnak nincs? Mmint no offense, de van vmi extrad? Nyilt kerdes: vannak még itt akik arrafelé fog majd járni? Csak a letszam miatt toprengek menjek e, mert majd csak 11 korul tudnek beesni hatalmas lendulettel ha olyan meg ott a vibe akkor
(Ez egy válasz fikuszkukisz üzenetére (2024. 01. 12. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 13:56

Glory caféban ma /holnap valaki/valakik? Bulis hangulatban voltam, vagyok, leszek, és mindenem megvan ami egy jó bulihoz kell
hétfői tuttifrutty forgatáson ott leszek, addig szeretném egy kicsit bemelegíteni a terepet. Írj privátban.

Hajdúszoboszlón nincs swinger buli. Legközelebb Nyíregyházán van. Keressétek ezzel kapcsolatban itt az oldalon Pepsi37-éket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 12. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 14:13
Törölt felhasználó (4480032)

Sziasztok Hajdú Szoboszlon van ⁷ma szvinger buli ?? Szívesen ki probálnánk
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.. Január 13-án Szombaton 17 órátol Vasárnap reggelig Szombathelyen helyem lessz.. Csillogó olajos popsival lábakkal férfiakat kielégitek.Szopok és imádom ha seggbe basznak..Pisilhetsz is..Aki űriteni akár az írjon..
Nem leszbik, de ezt privátban beszéltük
Még az is lehet h látjuk ott egymást.
Nem is olyan nehéz látod, ha valóban elmész és ismerkedsz
(Ez egy válasz Fáraóh üzenetére (2024. 01. 12. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 15:48

Még az is lehet h látjuk ott egymást.
Nem is olyan nehéz látod, ha valóban elmész és ismerkedsz

Végre sikerült elmennem a sokak által dicsért csütörtöki S4Y estre. Bár jól felkészítettetek, az elején szinte meg sem mertem mukkanni. Aztán persze belejöttem... Nekem minden képzeletet felülmúló volt! Életem egyik bakancslistás vágya teljesült, egy csodálatos leszbi párral töltöttem szinte az egész estét! Ha esetleg olvassátok mindent köszönök, és remélem még találkozunk!
Végre sikerült elmennem a sokak által dicsért csütörtöki S4Y estre. Bár jól felkészítettetek, az elején szinte meg sem mertem mukkanni. Aztán persze belejöttem... Nekem minden képzeletet felülmúló volt! Életem egyik bakancslistás vágya teljesült, egy csodálatos leszbi párral töltöttem szinte az egész estét! Ha esetleg olvassátok mindent köszönök, és remélem még találkozunk!
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 13:00

Sexfocus jól írta, bár én azért azt gondolom a pár is tud jelezni szímpátia esetén, de azért a szóló pasiktól elvárható, hogy határozott, de udvarias fellépéssel közeledjen+ piros pont egy mosoly.Legrosszabb ami történhet egy NEM, legjobb pedig egy kellemes este.
Sziasztok Hajdú Szoboszlon van ⁷ma szvinger buli ?? Szívesen ki probálnánk
Glory caféban ma /holnap valaki/valakik? Bulis hangulatban voltam, vagyok, leszek, és mindenem megvan ami egy jó bulihoz kell
hétfői tuttifrutty forgatáson ott leszek, addig szeretném egy kicsit bemelegíteni a terepet. Írj privátban.

A 3 majom nem üzemel?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 11:56

Szegedi házaspár vagyunk és érdeklődnék hogy itt a megyében estleg most hétvégén swingerbuli? Szívesen csatlakoznánk
Ezért is praktikusabb egy swinger a netnél - adott a hely, az idő és 100% kamumentesen azonnal látod a másikat
Nincs fake kép, nincs ígérgetés/eltűnés, x kör egyeztetés, azonnal face to face látod a másikat. Ha nem megy el, ha kamus a kép akkor sincs gond - azonnal ott van "konyhakészen" egy csomó másik jelentkező. S még ráadásul buli is van
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 10:39

Szerinted a találkozáskor nem fog kiderülni, hogy a kép amivel hirdeted magad és amire nekem is azt hazuttad hogy a tiéd, csak egy meleg oldalról van leszedve?
Szegedi házaspár vagyunk és érdeklődnék hogy itt a megyében estleg most hétvégén swingerbuli? Szívesen csatlakoznánk
Hehe. Ez jó.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 01. 12. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 10:39

Szerinted a találkozáskor nem fog kiderülni, hogy a kép amivel hirdeted magad és amire nekem is azt hazuttad hogy a tiéd, csak egy meleg oldalról van leszedve?
(Ez egy válasz Meretes27 üzenetére (2023. 10. 07. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 07. szombat 09:21

Szép napot minden szex imádónak. Ha szombat, akkor bulinap.. Swinger buliba, házibuliba csatlakoznék,...laza, vidám, közvetlen természetű vagyok. Ilyen hölgyek - párok társaságát keresem. Ha tudsz ma estére egy jó programot veled- veletek tartok szívesen