Swingereljünk együtt (klub, party)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Swingerreljünk együtt egy klubban vagy hozzunk össze egy ...... (csak free alapon semmi anyagi nyerészkedés)

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2306   2024. 02. 02. péntek 09:35
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
#2305   2024. 02. 01. csütörtök 21:42
X Törölt felhasználó (4655424)
Sziasztok.
Pénteken kik jönnek Tiktak?
#2304   2024. 01. 28. vasárnap 17:56
lipi6001 lipi6001 VIP
Sziasztok.
Feb.10 én igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Akik esetleg megunták a felesleges köröket,szeretik a baráti hangulatú bulikat,ahol semmi sem kötelező,szívesen látjuk sportos vagy normál testalkattal,50-52 éves korig,profitmentesen!!
Válogatott párok,nagyon igényes környezetben,(szauna,jakuzzi.....stb.)
Részletekért keressetek bátran privátban. smile
#2303   2024. 01. 28. vasárnap 16:41
X Törölt felhasználó (4730617)
Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindegy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
#2302   2024. 01. 28. vasárnap 14:09
sexfocus sexfocus
Érdemes lehet Bp-ig "kirándulni", tegnap mind a 4 klub üzemelt + a DNG-ben is szinte telhtázas parti volt (+ még Freedom is, szintén teltházzal, bár az speciálisabb móka smile
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2024. 01. 27. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 17:39
Ma estére valahol jó swingerbuli? Utazni tudunk csak , bács, csongrád megye környéke.
Fiatal szexi vörös hajú feleséggel! smile mindenre nyitottak vagyunk!
#2301   2024. 01. 28. vasárnap 07:57
X Törölt felhasználó (4704556)
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma. wink
#2300   2024. 01. 28. vasárnap 07:18
pár Szegedről pár Szegedről
Értem.Akkor amit mi tapasztaltunk,ha megvan tartva mert van olyan létszam akkor egyébként jó hangulatu kis összejövetel De természetesen társaság függő.De azért ,hogy eláruljam a negativ oldalát az az ,hogy aki menni szetetne készűl rá összeeggyzteti ,gyerek ,ez az és lemondva mondjuk este hatkor es paff oda a hétvégéd ha ilyennel szeretted volna tölteni.Mert ugye olyankor már mit is tudsz szervezni.Ami persze nem a klub hibája szerintem ,mert a hely adott szerintünk azért nincs gond vele de ,hogy egy Szeged és környéke bem tud egy 3 majom méretű klubbot megtölteni párral sráccal lánnyal hááát ...Amennyi pár itt regisztrálva van ,de ez más kérdés.A lényeg szerintünk amiről szólna a klubb az adott a többi a vendég dolga.
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 06:37
Tapasztalat , álltaban milyen a buli , ilyesmire gondoltam ! Ezek nincsenek ki írva, főleg vendég szemszögből .
#2299   2024. 01. 28. vasárnap 06:37
Bingon Bingon
Tapasztalat , álltaban milyen a buli , ilyesmire gondoltam ! Ezek nincsenek ki írva, főleg vendég szemszögből .
(Ez egy válasz pár Szegedről üzenetére (2024. 01. 27. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 17:23
Infó a 3 majom clubról ,az oldalukon mindent megtalálsz.
#2298   2024. 01. 27. szombat 17:39
Bdsmbecca Bdsmbecca
Ma estére valahol jó swingerbuli? Utazni tudunk csak , bács, csongrád megye környéke.
Fiatal szexi vörös hajú feleséggel! smile mindenre nyitottak vagyunk!
#2297   2024. 01. 27. szombat 17:32
Alexdina Alexdina
Sziasztok.
Ma estére párossal, vagy hölgyel ismerkednénk.
#2296   2024. 01. 27. szombat 17:23
pár Szegedről pár Szegedről
Infó a 3 majom clubról ,az oldalukon mindent megtalálsz.
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (2024. 01. 27. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 16:37
Sziasztok. 3 majom klubrol tud valaki infót?
#2295   2024. 01. 27. szombat 16:52
Bdsmbecca Bdsmbecca
Mi ma mennénk párként! smile de sajnos lehet elmarad a buli :/kevés a jelentkező
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (2024. 01. 27. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 16:37
#2294   2024. 01. 27. szombat 16:39
X Törölt felhasználó (4655424)
Sziasztok.
Házibulit keresek Pest megyében , fiatal úrként(28) csatlakoznék 40 - és párok társaságában.
Utazni tudok.
Privát üzeneteket várok.
#2293   2024. 01. 27. szombat 16:37
Bingon Bingon
#2292   2024. 01. 27. szombat 13:33
Hell active Hell active VIP
Sziasztok!
Magán bulikon már vettem részt, nem nagy látszámmal 5-6 ember.
Viszont Swinger Clubban még nem voltam.
Egyedül mennék, így melyik clubbot tudnátok ajánlani "kezdőnek" ma estére?
Esztergomban élek, és ez a környék érdeklne ha van ilyen hely + Budapest és környéke jöhet nálam szóba.
Köszi az értelmes válaszokat akár privát üzenetben is.
#2291   2024. 01. 27. szombat 12:59
Metax Metax
Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet kalandozásra heteró alapon! 46 éves igényes pasi! Utazni tudok Budapest 100 km körzetben!
#2290   2024. 01. 27. szombat 10:09
kiral kiral
Sziasztok! Párral ismerkednék a mai napon! Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos. Enyhe bi ok!
#2289   2024. 01. 27. szombat 08:27
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
#2288   2024. 01. 27. szombat 06:39
X Törölt felhasználó (4661150)
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
#2287   2024. 01. 26. péntek 19:49
keménytökű keménytökű
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék wink Sok sikert mindenkinek!

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2022. 08. 06. szombat
Üzenetek: 4446db
Utolsó üzenet: tegnap 19:35

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!