Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok.
Pénteken kik jönnek Tiktak?
Pénteken kik jönnek Tiktak?
Sziasztok.
Feb.10 én igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Akik esetleg megunták a felesleges köröket,szeretik a baráti hangulatú bulikat,ahol semmi sem kötelező,szívesen látjuk sportos vagy normál testalkattal,50-52 éves korig,profitmentesen!!
Válogatott párok,nagyon igényes környezetben,(szauna,jakuzzi.....stb.)
Részletekért keressetek bátran privátban.
Feb.10 én igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Akik esetleg megunták a felesleges köröket,szeretik a baráti hangulatú bulikat,ahol semmi sem kötelező,szívesen látjuk sportos vagy normál testalkattal,50-52 éves korig,profitmentesen!!
Válogatott párok,nagyon igényes környezetben,(szauna,jakuzzi.....stb.)
Részletekért keressetek bátran privátban.

Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindegy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Érdemes lehet Bp-ig "kirándulni", tegnap mind a 4 klub üzemelt + a DNG-ben is szinte telhtázas parti volt (+ még Freedom is, szintén teltházzal, bár az speciálisabb móka
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2024. 01. 27. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 17:39

Ma estére valahol jó swingerbuli? Utazni tudunk csak , bács, csongrád megye környéke.
Fiatal szexi vörös hajú feleséggel!
mindenre nyitottak vagyunk!

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Értem.Akkor amit mi tapasztaltunk,ha megvan tartva mert van olyan létszam akkor egyébként jó hangulatu kis összejövetel De természetesen társaság függő.De azért ,hogy eláruljam a negativ oldalát az az ,hogy aki menni szetetne készűl rá összeeggyzteti ,gyerek ,ez az és lemondva mondjuk este hatkor es paff oda a hétvégéd ha ilyennel szeretted volna tölteni.Mert ugye olyankor már mit is tudsz szervezni.Ami persze nem a klub hibája szerintem ,mert a hely adott szerintünk azért nincs gond vele de ,hogy egy Szeged és környéke bem tud egy 3 majom méretű klubbot megtölteni párral sráccal lánnyal hááát ...Amennyi pár itt regisztrálva van ,de ez más kérdés.A lényeg szerintünk amiről szólna a klubb az adott a többi a vendég dolga.
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 06:37

Tapasztalat , álltaban milyen a buli , ilyesmire gondoltam ! Ezek nincsenek ki írva, főleg vendég szemszögből .
Tapasztalat , álltaban milyen a buli , ilyesmire gondoltam ! Ezek nincsenek ki írva, főleg vendég szemszögből .
(Ez egy válasz pár Szegedről üzenetére (2024. 01. 27. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére valahol jó swingerbuli? Utazni tudunk csak , bács, csongrád megye környéke.
mindenre nyitottak vagyunk!

Sziasztok.
Ma estére párossal, vagy hölgyel ismerkednénk.
Ma estére párossal, vagy hölgyel ismerkednénk.
Infó a 3 majom clubról ,az oldalukon mindent megtalálsz.
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (2024. 01. 27. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ma mennénk párként!
de sajnos lehet elmarad a buli :/kevés a jelentkező
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (2024. 01. 27. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Házibulit keresek Pest megyében , fiatal úrként(28) csatlakoznék 40 - és párok társaságában.
Utazni tudok.
Privát üzeneteket várok.
Házibulit keresek Pest megyében , fiatal úrként(28) csatlakoznék 40 - és párok társaságában.
Utazni tudok.
Privát üzeneteket várok.
Sziasztok. 3 majom klubrol tud valaki infót?
Sziasztok!
Magán bulikon már vettem részt, nem nagy látszámmal 5-6 ember.
Viszont Swinger Clubban még nem voltam.
Egyedül mennék, így melyik clubbot tudnátok ajánlani "kezdőnek" ma estére?
Esztergomban élek, és ez a környék érdeklne ha van ilyen hely + Budapest és környéke jöhet nálam szóba.
Köszi az értelmes válaszokat akár privát üzenetben is.
Magán bulikon már vettem részt, nem nagy látszámmal 5-6 ember.
Viszont Swinger Clubban még nem voltam.
Egyedül mennék, így melyik clubbot tudnátok ajánlani "kezdőnek" ma estére?
Esztergomban élek, és ez a környék érdeklne ha van ilyen hely + Budapest és környéke jöhet nálam szóba.
Köszi az értelmes válaszokat akár privát üzenetben is.
Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet kalandozásra heteró alapon! 46 éves igényes pasi! Utazni tudok Budapest 100 km körzetben!
Sziasztok! Párral ismerkednék a mai napon! Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos. Enyhe bi ok!
Sziasztok!
sziasztok ma estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg szexre kecskémet körzetében vagyunk elérhetők
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék
Sok sikert mindenkinek!