Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Érdemes lehet Bp-ig "kirándulni", tegnap mind a 4 klub üzemelt + a DNG-ben is szinte telhtázas parti volt (+ még Freedom is, szintén teltházzal, bár az speciálisabb móka
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2024. 01. 27. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 17:39

Ma estére valahol jó swingerbuli? Utazni tudunk csak , bács, csongrád megye környéke.
Fiatal szexi vörös hajú feleséggel!
mindenre nyitottak vagyunk!
Fiatal szexi vörös hajú feleséggel!

Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindegy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Sziasztok.
Feb.10 én igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Akik esetleg megunták a felesleges köröket,szeretik a baráti hangulatú bulikat,ahol semmi sem kötelező,szívesen látjuk sportos vagy normál testalkattal,50-52 éves korig,profitmentesen!!
Válogatott párok,nagyon igényes környezetben,(szauna,jakuzzi.....stb.)
Részletekért keressetek bátran privátban.
Feb.10 én igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Akik esetleg megunták a felesleges köröket,szeretik a baráti hangulatú bulikat,ahol semmi sem kötelező,szívesen látjuk sportos vagy normál testalkattal,50-52 éves korig,profitmentesen!!
Válogatott párok,nagyon igényes környezetben,(szauna,jakuzzi.....stb.)
Részletekért keressetek bátran privátban.

Sziasztok.
Pénteken kik jönnek Tiktak?
Pénteken kik jönnek Tiktak?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Február 23 clothed men naked female party. Korábban nagy sikerrel volt már ilyen bulink. A lényeg, hogy a fèrfiak szigorúan elegáns ruhában fogadják a meztelen, vagy maximum nagyon szexi fehérneműben érkező hölgyeket. Várjuk igényes párok, fèrfiak, nők jelentkezését.
Sziasztok.
30 éves úrként szívesen csatlakoznék buliba q mai napon.
Ha esetleg még szükség lenne pasija.
Várom privátban.
Pest megye, Budapest környéke leginkább..
30 éves úrként szívesen csatlakoznék buliba q mai napon.
Ha esetleg még szükség lenne pasija.
Várom privátban.
Pest megye, Budapest környéke leginkább..
Glorycafeban valakik?
sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskémet környékén mi 26-32 éves pár vagyunk csak fogadni tudunk
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla
cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla

Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Lakásunkon szívesen szerveznénk 3-4 pár részére mini házibulit párcserés szexre vágyó párok részére.
Csak nem dohányzók jelentkezését várjuk.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Lakásunkon szívesen szerveznénk 3-4 pár részére mini házibulit párcserés szexre vágyó párok részére.
Csak nem dohányzók jelentkezését várjuk.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Sziasztok!
Tartózkodik esetleg valaki Phuket szigetén a héten illetve jövőhéten?
Szívesen fogadnánk társaságot a sziget felfedezéséhez!
Tartózkodik esetleg valaki Phuket szigetén a héten illetve jövőhéten?
Szívesen fogadnánk társaságot a sziget felfedezéséhez!
érdekel, irtam privátban,
Sziasztok!
Swinger bulit tartunk Február 15.-én csütörtökön.
Thursday Black Belt Party:
Nincs korhoz kötve, a létszám kb 40 fő, igazi szex parti.
Ezt az eseményt a tapasztalt, vagy bátrabb, “fekete öves“ és pasi többletet is kedvelő swingereknek ajánljuk.
Párokat és szóló férfiakat várunk még!
Helyszín: Budapest, pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg.
Buli időtartama: 20:00-2:00
Swinger bulit tartunk Február 15.-én csütörtökön.
Thursday Black Belt Party:
Nincs korhoz kötve, a létszám kb 40 fő, igazi szex parti.
Ezt az eseményt a tapasztalt, vagy bátrabb, “fekete öves“ és pasi többletet is kedvelő swingereknek ajánljuk.
Párokat és szóló férfiakat várunk még!
Helyszín: Budapest, pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg.
Buli időtartama: 20:00-2:00
Sziasztok! Ma este mennék swingerezni bécsbe, de sose voltam még. Sopron és környékéről nem tervez valaki menni ma akihez becsatlakozhatnék (akár pasi is lehet, nem fogok rádmozdulni, szimplán nem szeretnék egyedül menni)
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Ráckevén a páros, akik a medencében kényeztették egymást, szóljanak, mert két fiatal srác szívesen beszállna a kényeztetésbe
Privát üzenetben lenne a legjobb

Kecskemét és környékéről szívesen ismerkednénk párokkal adatlapunk kitöltve....
Üziket privátban kérnénk
Üziket privátban kérnénk
Sziasztok.
Ma este (10.én)igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Szívesen látunk mèg jó fej vonzó párokat 50 éves korig!
Igényes környezetben,házibuli jelleggel,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban.....
Ma este (10.én)igényes privát bulit szervezünk Kecskeméten.Szívesen látunk mèg jó fej vonzó párokat 50 éves korig!
Igényes környezetben,házibuli jelleggel,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban.....