Tanács, tipp: látogassátok meg bármelyik klubbot, mindenféle levelezgetés, egyeztetgetés nélkül azonnal találtok 100% kamumentesen helyben +pasit. S garantáltan nem csak ígérgetnek, hiszen ott vannak "konyhakészen"
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 12:56

Sziasztok! Pénteken este szimpatikus pasi aki bulizna, kalandozna egy izgalmasat velünk? Akár swinger klub látogatásban is benne vagyunk hármasban. Csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni, és nem csak addig vagány ameddig itt írogatni kell, hanem meg is jelenik a találkán!!! Privátban keressetek!
Mehetünk...
(Ez egy válasz Davidkrew üzenetére (2024. 03. 05. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Esetleg párok szombat este itt Szeged melletti 3 Majomban? Mi tervezzük...
Esetleg párok szombat este itt Szeged melletti 3 Majomban? Mi tervezzük...
Irtam
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 11:03

Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Marcius 8 csak parok buliba
Lesz valaki a Tik-Tak-ban?
Mi ott leszunk
Irjatok ha ti is
Lesz valaki a Tik-Tak-ban?
Mi ott leszunk

Irjatok ha ti is

Sziasztok. Ma vagy holnap lesz valahol swinger buli?
Tudjuk, és nem is akarunk elbújni.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 03. 05. kedd 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 05:54

Sziasztok!
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba.
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba.
Sziasztok!
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 21:55
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Március 9.-én a Tik-tak ban leszünk.
Biszex párok társaságát keressük.
A bi nem feltétel,de azért minket nagyon vonz.
sziasztok szombaton megfordulunk szeged környékén szívevsen megismerkednénk szombat este másik pár esetleges négyes is szóba jöhetne
Sziasztok!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Sziasztok! Jön esetleg Hölgy vagy Pár Glory Cafeba ma este? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok! Pénteken este szimpatikus pasi aki bulizna, kalandozna egy izgalmasat velünk? Akár swinger klub látogatásban is benne vagyunk hármasban. Csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni, és nem csak addig vagány ameddig itt írogatni kell, hanem meg is jelenik a találkán!!! Privátban keressetek!
Cmnf buli reload. A clothing men naked female bulink teltházas sikere, és túljelentkezés miatt újra megrendezzük a bulinkat ugyanazzal a tematikával. Férfiak elegáns ruhában, hölgyek meztelenül, maximum fehérneműben kezdik az estét.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok
2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk
További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata

Sziasztok! Jön ma Hölgy vagy Pár Glory Cafeba? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok.
Márc.23 án privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!Várjuk vonzó jó fej párok jelentkezését 52 éves korig,normál vagy sportos testalkattal!Igényes környezetben,házibuli jelleggel,profitmentesen!
Részletekről érdeklődjetek bátran privátban.
Márc.23 án privát bulit szervezünk Zsámbék mellett!Várjuk vonzó jó fej párok jelentkezését 52 éves korig,normál vagy sportos testalkattal!Igényes környezetben,házibuli jelleggel,profitmentesen!
Részletekről érdeklődjetek bátran privátban.