Sziasztok
Innen a G. G ről ki jön a 3 majomba(Szeged) szombaton?
Innen a G. G ről ki jön a 3 majomba(Szeged) szombaton?
Tudnál írni róla bővebben, vagy keressek vissza?
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 05. 29. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 10:11

Olasz ahogy írta más is, tökéletes ahhoz amit kerestek, nagyon adják a fiúk

Olasz ahogy írta más is, tökéletes ahhoz amit kerestek, nagyon adják a fiúk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 15:43

Törölt felhasználó (4724422)

Az nekünk határeset, de pestnél azért közelebb van. Írnál róla esetleg bővebben?
Olasz település Pécstől 15.km.Ott havonta van buli.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Az nekünk határeset, de pestnél azért közelebb van. Írnál róla esetleg bővebben?
Köszönöm az infót, a honlapja alapján jónak tűnik. Ha valaki volt a mohácsi swingerbe, szívesen vennék egy személyes beszámolót.
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 05. 28. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Juni.1.én (szombaton)
Akik esetleg unják a felesleges köröket és igazán vonzó jó fej párokkal ismerkednének,privát bulit szervezünk Zsámbék mellett válogatott párokkal házibuli jelleggel.Igényes környezetben,profitmentesen baráti hangulatban.
Szívesen látunk még 2-3 vonzó jó fej PÁROKAT.
Részletekért keressetek bátran privátban....
Juni.1.én (szombaton)
Akik esetleg unják a felesleges köröket és igazán vonzó jó fej párokkal ismerkednének,privát bulit szervezünk Zsámbék mellett válogatott párokkal házibuli jelleggel.Igényes környezetben,profitmentesen baráti hangulatban.
Szívesen látunk még 2-3 vonzó jó fej PÁROKAT.
Részletekért keressetek bátran privátban....

Hallottam már róla de ott még nem voltam.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 05. 28. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 17:18

Vagy itt Szeged mellett a Három Majom Szatymaz, mi is pont érdeklődümk a helyről
Vagy itt Szeged mellett a Három Majom Szatymaz, mi is pont érdeklődümk a helyről
(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 05. 28. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Club Intimission néven megtalálod neten. Minden infó fent van.

(Ez egy válasz LázárBob üzenetére (2024. 05. 28. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, Mohácson van állandó legközelebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 14:57

Sziasztok! Balaton környékén nyáron sincs valamilyen állandóbb swinger lehetőség? Vagy bárhol a Dél-Dunántúlon? Mondjuk a Pécs-Kanizsa-Balaton környéke és közöttük?
Sziasztok! Balaton környékén nyáron sincs valamilyen állandóbb swinger lehetőség? Vagy bárhol a Dél-Dunántúlon? Mondjuk a Pécs-Kanizsa-Balaton környéke és közöttük?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok.Valaki aki tervez idén Rovinj puntakrizére menni nyaralni és társulhatnék hozzá?
Innen valaki(kik) Járnak a Három Majomba?
Sziasztok
Jövőhéten szeretnék elmenni a swingerforyou-ba kicsit relaxálni, pihenni, kikapcsolni, és ha úgy alakul élvezni az élet adta örömöket. Keresek egy kedves lányt akinek lenne kedve eljönni velem, akárcsak kikapcsolni, relaxálni, pihenni egy jófej, sportos, fiatal sráccal, akár több ez majd ott kiderül.
mindent lehet de semmi sem kötelező
Jövőhéten szeretnék elmenni a swingerforyou-ba kicsit relaxálni, pihenni, kikapcsolni, és ha úgy alakul élvezni az élet adta örömöket. Keresek egy kedves lányt akinek lenne kedve eljönni velem, akárcsak kikapcsolni, relaxálni, pihenni egy jófej, sportos, fiatal sráccal, akár több ez majd ott kiderül.

Magnum X-plore nightra jön ma valaki, esetleg párjával? (koedukált, gendersemleges éjjel, este 7-től)
Holnap estére keresünk egy kedves párt!

Nem jutottunk el most szombaton a 3 Majom Swingerbe, borfesztivál miatt, de június 1 szombatján tervben van Szatymaz
(Ez egy válasz TFsex üzenetére (2024. 05. 23. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...