Sziasztok
Esetleg van kedve ma valakinek eljönni velem glory cafeba?
Esetleg van kedve ma valakinek eljönni velem glory cafeba?
A klubokban bőven tudtok válogatni a jelentkező közül
100% kamumentesen, azonnal face to face ismerkedve
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 15:20

Sziasztok! Akár de mi csak klubban szeretnénk találkozni és csak akkor lenne valami ha meg van a kémia! Amúgy nem! Júliusban megyünk a TT-be!
Sziasztok! Akár de mi csak klubban szeretnénk találkozni és csak akkor lenne valami ha meg van a kémia! Amúgy nem! Júliusban megyünk a TT-be!
(Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 15:17

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Sziasztok,
Csütörtökön este (június 20.) pasi többletes bulit tartunk Budapesten a IX.kerületben.
Nagyjából 30-40 fő lesz, korosztály 25-45 év.
Van még hely 1-2 párnak és szóló nőnek is és szóló pasiknak is.
Csütörtökön este (június 20.) pasi többletes bulit tartunk Budapesten a IX.kerületben.
Nagyjából 30-40 fő lesz, korosztály 25-45 év.
Van még hely 1-2 párnak és szóló nőnek is és szóló pasiknak is.
Sziasztok! 21-én szívesen barátkoznánk a TT-ben szimpatikus párral,,,

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szia Ha van helyed és potens vagy téged keresünk Szombat este van időnk Ha írsz e mailt fogunk írni ahova arcos képet kérünk Ha a feltételek megfelelnek írj Az sem baj ha nem egyedül vagy
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sajnos a péntek nekünk nem jó .
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 08:58

21-én, pénteken megyünk.Ha esetleg újraterveznétek a hétvégét
Sziasztok !
Julius 11-14-ig lesz tárnokon a katlan fesztival ! Esetleg megy innen masik par akikkel lehetne talalkozni, bulizni es akarmi mast csinalni?
Julius 11-14-ig lesz tárnokon a katlan fesztival ! Esetleg megy innen masik par akikkel lehetne talalkozni, bulizni es akarmi mast csinalni?
21-én, pénteken megyünk.Ha esetleg újraterveznétek a hétvégét
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 06. 15. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 10:54

Sziasztok ! 22.- én Tt- be mennek innen párok esetleg?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Köszönjük ! Tudjuk milyenek a szombatok , nem ez lesz az első alkalom csak rákérdeztünk hogy tervezi e valaki hogy megy .
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 06. 15. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 12:03

Szombatonként 40-50 pár is szokott lenni, szóval nem fogtok unatkozni
Tanács: nyitottan, mosolygósan, merjetek ti is bátran kezdeményezni (társalgást, vagy mást), s remekül fogjátok magatokat érezni

Szombatonként 40-50 pár is szokott lenni, szóval nem fogtok unatkozni
Tanács: nyitottan, mosolygósan, merjetek ti is bátran kezdeményezni (társalgást, vagy mást), s remekül fogjátok magatokat érezni
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 06. 15. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 10:54

Sziasztok! 41 éves, 191cm magas, barna, helyesnek mondott pasiként keresek hölgy partnert swinger klub látogatáshoz, nudizáshoz, tartalmas beszélgetésekhez, programokhoz.

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Sziasztok!
Holnap megy valakik rajtunk kívül a 9. kerbe bulizni?
Akkor már berénybe leszünk
(Ez egy válasz MoJo2021 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)