Lányok szombaton vidéki swinger házibuli? Pestről indulok.
Sziasztok
Holnap ki jön Tik Takba a páros buliba innen?
Holnap ki jön Tik Takba a páros buliba innen?
Hello, van valaki, aki Valalta-Anaconda klb kapcsán tudna információval szolgálniL? Hogyan, mikor, hol érdemes szállást foglalni úgy, hogy sw klubba is könnyen el tudjunk jutni? Melyik nap érdemes menni, ha a hölgytag szereti a pasi többest és igazán erszd el a hajam szexet szeretnénk?
Köszönünk minden érdemi hozzászólást, akár privátban is.
Különösen örülnénk, ha valaki augusztus 20-24 között lenne ott valaki.
Köszönünk minden érdemi hozzászólást, akár privátban is.
Különösen örülnénk, ha valaki augusztus 20-24 között lenne ott valaki.
sziasztok olyan párra ismerkednék csatlakoznék akik szoktak swinger cluba vagy házi swingerbe szívesen elmennék Zala Vas Veszprém esetleg Győr Moson Sopron megyébe privibe lehet írn
Engem érdekel. Írtam privátba...
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2024. 07. 10. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 18:46

Július 19én bulit tartunk Budapesten, 9. Kerület. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk. Lètszám kb 40 fő
Július 19én bulit tartunk Budapesten, 9. Kerület. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk. Lètszám kb 40 fő
Sziasztok.
Pénteken megy innen valaki Paradiseba?
Pár társaságnak örülnék
Pénteken megy innen valaki Paradiseba?
Pár társaságnak örülnék
Sziasztok
Budapesten, jövő hét péntek vagy szombaton tervezek elmenni a Swinger for you-ba. Voltam már és nem rossz hely, ehhez keresnék egy hölgyet akinek lenne kedve eljönni velem valamelyik nap relaxálni, pihenni és a többi…
Budapesten, jövő hét péntek vagy szombaton tervezek elmenni a Swinger for you-ba. Voltam már és nem rossz hely, ehhez keresnék egy hölgyet akinek lenne kedve eljönni velem valamelyik nap relaxálni, pihenni és a többi…
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Most hétvégén készülök a Tik Takba
Bár kevés rá az esély, de azért ezen a felületen is megpróbálom: 41 éves, 191 cm magas, helyesnek mondott, 19cm-es intimmel rendelkező pasiként keresek hölgy kísérőt. Ha van szimpátia, akkor lehet akár hosszabbtávú barátság is, a nudizáshoz is keresek partnert.

Sziasztok!
Szombaton Budapestről megyek egy vidéki swinger buliba. Hölgyet vagy hölgyeket elviszek szívesen. Onnan reggel a Balcsira megyek...
Szombaton Budapestről megyek egy vidéki swinger buliba. Hölgyet vagy hölgyeket elviszek szívesen. Onnan reggel a Balcsira megyek...

Sziasztok
Mi penteken tervezzümk menni a Tik Takba (Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 05:41
Mi penteken tervezzümk menni a Tik Takba (Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Két padi egy nő felálláshoz keresünk fiatal pasit, Tiktak látogatáshoz! Tali ott!
Sziasztok
Szerda vagy csütörtök estére szabadok vagyunk és helyünk is van, párokat keresünk innen a közelből, mi egy szegedi valós házaspár vagyunk. Privátban
Szerda vagy csütörtök estére szabadok vagyunk és helyünk is van, párokat keresünk innen a közelből, mi egy szegedi valós házaspár vagyunk. Privátban
Sziasztok!
Tudtok Erdélybe, pl székelyföldön swinger klubbot vagy hasonló lehetőséget?
Tudtok Erdélybe, pl székelyföldön swinger klubbot vagy hasonló lehetőséget?
Sziasztok.
Aug.24.én igényes privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Válogatott vonzó párokkal,házibuli jelleggel!Szívesen látjuk még jó fej csini PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is!!Részletekért bátran keressetek privátban.....
Aug.24.én igényes privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Válogatott vonzó párokkal,házibuli jelleggel!Szívesen látjuk még jó fej csini PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is!!Részletekért bátran keressetek privátban.....

Sziasztok !
Holnaptol a sun fesztivalon leszunk es ismerkednenk parokkal!
Holnaptol a sun fesztivalon leszunk es ismerkednenk parokkal!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Két padi egy nő felálláshoz keresünk fiatal pasit, Tiktak látogatáshoz! Tali ott!
Sziasztok ! Tt-be jön ma innen pár?
Ahogy előttem is írták. A foryou hétfőn és csütörtökön nagyon erős, a Tiktak péntek, szombaton. Mindkettő kellemes hely, amit érdemes meglátogatni
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 07. 05. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 21:06

Sziasztok
Pesten leszünk
Szerintetek
Tik Tak
Vagy
Swinger for you?
Pesten leszünk
Szerintetek
Tik Tak
Vagy
Swinger for you?