A honlap sajnos nem üzemel, de a Facebookra felteszik az eseményeket. https://www.facebook.com/club.paradise.swinger.budapest
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 11:21

Köszi! Az a gond, hogy a honlapjuk nem elérhető, így nem tudok tájékozódni.
Mi tervezzük!
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 07:40

Sziasztok,
Tervezi valaki, hogy szombaton jön a Club Paradise nappali bulijára? Remek idő lesz hozzá
Tervezi valaki, hogy szombaton jön a Club Paradise nappali bulijára? Remek idő lesz hozzá

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a Club Paradise- hoz telefonszámmal.
Terveznék ma menni szóló pasiként.
Egyszer voltam már ott amúgy főleg For you-ba járok.
Weblapot nem találok hozzájuk
Köszönöm a segítséget.
Jani (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudna valaki segíteni a Club Paradise- hoz telefonszámmal.
Terveznék ma menni szóló pasiként.
Egyszer voltam már ott amúgy főleg For you-ba járok.
Weblapot nem találok hozzájuk
Köszönöm a segítséget.
Jani (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Este készülünk a tiktakba Budaörsre bulizni készül innen pár esetleg ?
Sziasztok hétfőn és pénteken tudnék 4-5 párt fogadni akiknek lenne kedve házi swingerhez. Privát üzenetben várok a megkereséseket Viber elérhetőség is jó
Ma este Tiktak valaki? Párommal lenezunk, 30 as sportos pár vagyunk! Esetleg jobb ötlet?

Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
A hosszú hétvégén szivesen töltenék együtt minősigi időt lánnyal,lánypárral,párral.A bi nálam csak plusz opció.
Minden jóban benne vagyok!
Borsod,Heves,Nógrád
A hosszú hétvégén szivesen töltenék együtt minősigi időt lánnyal,lánypárral,párral.A bi nálam csak plusz opció.
Minden jóban benne vagyok!
Borsod,Heves,Nógrád
Sajnos a múlt héten voltunk!
(Ez egy válasz csavo01 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 18:21

Ma este Tiktak valaki? Párommal lenezunk, 30 as sportos pár vagyunk! Esetleg jobb ötlet?

Majd infót had kérjek már pénteken milyen a buli mi csak szombatonként voltunk eddig
(Ez egy válasz csavo01 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 18:21

Sziasztok ma estére keresünk párt női bi párcserès szexre.
Sziasztok.
Pest megyeben keresek házibuli rendezvényt..
Hölgyek örömére csatlakoznék ..
Hozzájárulás nem gond. ...
Andras
Pest megyeben keresek házibuli rendezvényt..
Hölgyek örömére csatlakoznék ..
Hozzájárulás nem gond. ...
Andras
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel párral, Siófok vagy balaton bár hol!
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Ma este Tiktakba jön valaki?
Rovinj, anakonda. Ma érkeztünk pár napra. L30 F38 Van most lent valaki?
Én jövök ha lesz még hely
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Paradiseba most délután vagy esetleg este jönne pár vagy hölgy aki ismerkedne szóló 41 éves sportos pasival?
Paradiseba most délután vagy esetleg este jönne pár vagy hölgy aki ismerkedne szóló 41 éves sportos pasival?
Hát tiktakban nincs solo pasiknak mára hely

Sziasztok.
Valaki jön ma Paradise?
Valaki jön ma Paradise?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80