Sziasztok!
Ma este partiznánk, párokat szívesen fogadunk....
Ma este partiznánk, párokat szívesen fogadunk....
A 20-40es korosztályba már ti sem fértek bele
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 12:56

Augusztus 30 án tartjuk következő bulinkat Budapest 9 kerületben. 40-50 fő, 20-40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk.
Augusztus 30 án tartjuk következő bulinkat Budapest 9 kerületben. 40-50 fő, 20-40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk.
Köszi
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Swinger4you és a Glory Café a mai választék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok
Hát hozzunk össze egyet egy ilyen nyárit
Valahol szabad vagy egy kicsit..
Hát hozzunk össze egyet egy ilyen nyárit
Valahol szabad vagy egy kicsit..
Ezt akartam én is kérdezni...van ma valahol nyitva klub?
(Ez egy válasz Gaba1988 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van valahol esetleg ma rendezvény ?
Sziasztok.
Ma van nyitva valahol club?
Szívesen részt vennék ma sw partiban
Ma van nyitva valahol club?
Szívesen részt vennék ma sw partiban
Debreceni pár?
Aug 23 án a Tiktakban leszünk,jön innen valaki? Szívesen ismerkednénk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok.
Valaki jön ma Paradise?
Valaki jön ma Paradise?
Hát tiktakban nincs solo pasiknak mára hely

Sziasztok!
Paradiseba most délután vagy esetleg este jönne pár vagy hölgy aki ismerkedne szóló 41 éves sportos pasival?
Paradiseba most délután vagy esetleg este jönne pár vagy hölgy aki ismerkedne szóló 41 éves sportos pasival?
Én jövök ha lesz még hely
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 08. 17. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Rovinj, anakonda. Ma érkeztünk pár napra. L30 F38 Van most lent valaki?
Ma este Tiktakba jön valaki?
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel párral, Siófok vagy balaton bár hol!
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,autós szex,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Sziasztok.
Pest megyeben keresek házibuli rendezvényt..
Hölgyek örömére csatlakoznék ..
Hozzájárulás nem gond. ...
Andras
Pest megyeben keresek házibuli rendezvényt..
Hölgyek örömére csatlakoznék ..
Hozzájárulás nem gond. ...
Andras