Belekóstolni a swingerezésbe tökéletes a péntek is. Páros pénteken kizárólag párok lesznek, többségében olyanok akik szintén párcserét keresnek. Jól fogjátok magatokat érezni
(Ez egy válasz Newadventures3640 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 19:26

Sziasztok! Pénteken első alkalommal látogatnánk el a Tik-Takba csak pároknak szóló buliban! Van valakinek tapasztalata, hogy milyen szokott lenni ez a buli? Esetleg vannak párok akik ott is lesznek pénteken?
Lesz.
(Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 08. 21. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 15:39

Sziasztok!
Olvastuk, hogy TT ma zárva van. Dreamland honlapján nem írnam semmit, tudja valaki esetleg, hogy lesz-e este buli?
Olvastuk, hogy TT ma zárva van. Dreamland honlapján nem írnam semmit, tudja valaki esetleg, hogy lesz-e este buli?
Sziasztok!
Sziasztok ! Első alkalommal jó választás , pénteken kevesen vannak. A többi csak rajtatok múlik.
(Ez egy válasz Newadventures3640 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 19:26

Sziasztok! Pénteken első alkalommal látogatnánk el a Tik-Takba csak pároknak szóló buliban! Van valakinek tapasztalata, hogy milyen szokott lenni ez a buli? Esetleg vannak párok akik ott is lesznek pénteken?
Igaz, elnéztem
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 08. 20. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
50 év alattiak , így még bőven 40-esek !
(Ez egy válasz nagyfaszuROMA üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este partiznánk, párokat szívesen fogadunk....
Ma este partiznánk, párokat szívesen fogadunk....
A 20-40es korosztályba már ti sem fértek bele
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 12:56

Augusztus 30 án tartjuk következő bulinkat Budapest 9 kerületben. 40-50 fő, 20-40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk.
Augusztus 30 án tartjuk következő bulinkat Budapest 9 kerületben. 40-50 fő, 20-40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk.
Köszi
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Swinger4you és a Glory Café a mai választék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok
Hát hozzunk össze egyet egy ilyen nyárit
Valahol szabad vagy egy kicsit..
Hát hozzunk össze egyet egy ilyen nyárit
Valahol szabad vagy egy kicsit..
Ezt akartam én is kérdezni...van ma valahol nyitva klub?
(Ez egy válasz Gaba1988 üzenetére (2024. 08. 19. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van valahol esetleg ma rendezvény ?
Sziasztok.
Ma van nyitva valahol club?
Szívesen részt vennék ma sw partiban
Ma van nyitva valahol club?
Szívesen részt vennék ma sw partiban
Debreceni pár?
Aug 23 án a Tiktakban leszünk,jön innen valaki? Szívesen ismerkednénk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok.
Valaki jön ma Paradise?
Valaki jön ma Paradise?