10 óra felé érkezem
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 08. 31. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este DL Valaki? Mi ott leszünk
sziasztok!nyiregy-újfehértó környékéröl csatlakoznék párhoz kölcsönös örömszerzés céljábol,.
A program kb. minden klubban ugyanaz esténként, mindegy milyen fantázia névvel illetik
(a TT az egyetlen ahol a tematikus szabályokra - pl. farsangkor vigyél maszkot - hangsúlyt fektetnek a többi helyre ugyanúgy lehet menni akármilyen tematikus névvel illetik). Telefonon úgyis be kell szóló pasiként jelentkezni, ha valahol ép' páros nap van, akkor úgyis mondják telóban, hogy aznap este nem tudsz menni.
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

csak nincsenek rajta programok
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki megy ma klubba és hova?
Már elérhető a honlapjuk.
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 17:12

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a Club Paradise- hoz telefonszámmal.
Terveznék ma menni szóló pasiként.
Egyszer voltam már ott amúgy főleg For you-ba járok.
Weblapot nem találok hozzájuk
Köszönöm a segítséget.
Jani
Tudna valaki segíteni a Club Paradise- hoz telefonszámmal.
Terveznék ma menni szóló pasiként.
Egyszer voltam már ott amúgy főleg For you-ba járok.
Weblapot nem találok hozzájuk
Köszönöm a segítséget.
Jani
Augusztus 30 án pénteken buli lesz nálunk. 30as 40es korosztály, csinos párok pasik csajok jelentkezését várjuk. Lètszám cca 40 fő.
Sziasztok! Csütörtökön lehet ott leszek.
(Ez egy válasz Zozi67 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 08:18

Sziasztok, a swingerforyou-klubról tud valaki véleményt mondani? Mi 50-es pár vagyunk és tervezzük hogy lemegyünk
Szívesen, azért fórumozgatok, hogy ha tudok, akkor segítsek
(Ez egy válasz Zozi67 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm hogy válaszoltál
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 12:24

Jó hely, hétfőn és csütörtökön vannak a legtöbben. Erős face-kontroll, normális, befogadó társaság. Első látogatásra (is) tökéletes! Nyugodtan menjetek

Jó hely, hétfőn és csütörtökön vannak a legtöbben. Erős face-kontroll, normális, befogadó társaság. Első látogatásra (is) tökéletes! Nyugodtan menjetek
(Ez egy válasz Zozi67 üzenetére (2024. 08. 26. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 26. hétfő 08:18

Sziasztok, a swingerforyou-klubról tud valaki véleményt mondani? Mi 50-es pár vagyunk és tervezzük hogy lemegyünk
Ápolt ,igényes,hetero férfiként keresem partnereim .( hölgy ,pár)
Bővebben ,ha irtok.
Bővebben ,ha irtok.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
sziasztok párokat keresek ma egy jó after szexpartira nálam
helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
helyem van Veszprém megyében Tapolca mellet
Sziasztok
Ki lesz ma este a 3 majomba itt Szegeden?... Mi megyünk...
Ki lesz ma este a 3 majomba itt Szegeden?... Mi megyünk...
Sziasztok párok.
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek..
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek..
sziasztok vannak itt olyan párok akik szoktak swinger cluba jár vagy házi swingert szoktak rendezni privibe lehet írni nyugodtan