Igen voltunk mi is a 3 majomba illetve tervezzük is a közeljövőben hogy elmegyünk.
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2024. 09. 17. kedd 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 06:25

Szio.mi szeretnénk menni kiprobálni a Swingert, van is a közelünkben itt Szegeden Majomnak hívják. Apropó valaki innen a forumról jár oda?
Szeptember 20 este bulit tartunk Budapesten. 30as 40es korosztály, kezdőket 7s szívesen látunk.
Sziasztok! 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni milyen lehet a szex más előtt, illetve izgat a swinger is. Ehhez keresnénk Pest megyében normális helyet, magánhelyet ahol nem feltétlenül nagy a tömeg. Mivel kezdők vagyunk, így óvatosak is. Normális, fiatalos, higiénikus pár vagyunk. Szívesen vesszük az ötleteket, hol lehetne kipróbálni a dolgokat.
Itt Szegeden a három majom Swingert meleg szívvel tudjuk ajánlani mi is ide járunk
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2024. 09. 17. kedd 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 06:45

Sziasztok! Mi is ilyen helyet keresünk, ha esetleg kaptatok infót, megkérlek, megosztod velünk?
Mi egy egymást szerető pár vagyunk, 45/40. Normális pár, normális értékrenddel.
Mi egy egymást szerető pár vagyunk, 45/40. Normális pár, normális értékrenddel.
Sziasztok! Mi is ilyen helyet keresünk, ha esetleg kaptatok infót, megkérlek, megosztod velünk?
Mi egy egymást szerető pár vagyunk, 45/40. Normális pár, normális értékrenddel. (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2024. 09. 11. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 13:26
Mi egy egymást szerető pár vagyunk, 45/40. Normális pár, normális értékrenddel. (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2024. 09. 11. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Kezdő pár vagyunk a swinger téren, elsősorban érdeklődni szeretnénk hogy milyen privát partyt esetleg melyik Swingerclubot ajánlanátok nekünk, hogy be tudjunk kerülni egy jó kis társaságba! Várjuk válaszotokat akár privát üzenetben is! Csodaszép napot mindenkinek!!

Szio.mi szeretnénk menni kiprobálni a Swingert, van is a közelünkben itt Szegeden Majomnak hívják. Apropó valaki innen a forumról jár oda?
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 17:00

sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy akik járnak swinger cluba vagy házi swingerbe? privibe lehet írni vagy levélbe
After party valahol?
Jézusom de brutál szép az a popsi... Szóval ez a Zsámbék melletti buli mennyire is látogatható..? Egyedül álló fasziként? De írok privátban.
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy akik járnak swinger cluba vagy házi swingerbe? privibe lehet írni vagy levélbe
Sziasztok! Budapesten hölgy vagy Párhoz csatlakoznak Ma! (Fiúként )
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párral ismerkednék.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok ma estére keresünk párt nèger barátunkkal együtt
Női bi párcserès 5 szexre.Budapesten hej van .
Női bi párcserès 5 szexre.Budapesten hej van .
Sziasztok ma Miskolcon lesz valami?
Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Swinger Park magán rendezvénye!
2024.09.14.én szombat 19.00 tól Pasik swingerre ne jelentkezzenek!!
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Privat érdeklödés.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
2024.09.14.én szombat 19.00 tól Pasik swingerre ne jelentkezzenek!!
BOGRÁCS PARTY!
-Medence
-Jakuzzi használattal.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00.ig Közös programok!
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok!
Privat érdeklödés.
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok ma estére keresünk párt, lányt női bi többes szexre.
Afrikai házi barátunkkal.ff heteró kizárólag!
Afrikai házi barátunkkal.ff heteró kizárólag!
Szia
Most Szauna 69 Ben lenne hölgy vagy pár aki ismerkedni vagy kejutazast szeretne egy 41 éves sportos hetero évek óta swingerezo pasival.
Jami
Most Szauna 69 Ben lenne hölgy vagy pár aki ismerkedni vagy kejutazast szeretne egy 41 éves sportos hetero évek óta swingerezo pasival.
Jami
Sziasztok.
Szept.21.én házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett,igényes környezetben,válogatott vonzó párokkal!
Szívesen látunk még jó fej csini párokat,akár kezdőket is,50 éves korig!
Kiváló alkalom ismerkedésre,bulizásra és persze minden másra!
Részletekért bátran keressetek privátban.
Szept.21.én házibuli jellegű bulit szervezünk Zsámbék mellett,igényes környezetben,válogatott vonzó párokkal!
Szívesen látunk még jó fej csini párokat,akár kezdőket is,50 éves korig!
Kiváló alkalom ismerkedésre,bulizásra és persze minden másra!

Részletekért bátran keressetek privátban.
Sziasztok! Budapesten csatlakoznek férfi !
Idős párokat keresek Baranyába, De fiatal lány is irhat