Hölgyek,lányok,ma paradise?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok szívesen találkoznak holnap délelőtt párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok
Sziasztok.
Lesz ma valahol swinger buli Pest megyeben, ?
Lesz ma valahol swinger buli Pest megyeben, ?
Sziasztok! Privát swinger buli "kelléke" lennék, képzett okleveles masszőrként, olyan bulit keresek ahol masszőr tudásomat kamatoztatva kvázi a buli kellékeként részt vennék. Ha szeretnéd a buli színvonalát egy ilyen szolgáltatással emelni keress bátran.
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
2024.11.09.én. 19.00 kapunyitással.Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park magán rendezvénye!
Halloween és Liba bál(Kemencében sült liba sültek)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok,köntös
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Halloween és Liba bál(Kemencében sült liba sültek)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben.
Papucs,törölközőt hozzatok,köntös
Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok!
Kezdő pár vagyunk! Szombaton mennék le először egy klubba, melyiket ajánlatok Bp en?
Kezdő pár vagyunk! Szombaton mennék le először egy klubba, melyiket ajánlatok Bp en?
Még 2 pár tud jönni a 9.én tartandó halloween libabál partyra!
Voltál? Milyen volt a hangulat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 19. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 19:16
Törölt felhasználó (4600472)

Lesz ma buli. Innen tervezi még ma valaki Paradisét?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Párban vagyunk
ha gondolod viberen bizonyitom is
és elmondom mi a szitu
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 03:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 03:19

Törölt felhasználó (4294222)

Párt keresünk! Köszi
Párt keresünk! Köszi
(Ez egy válasz odeel üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 03:15

Sziasztok! Ha gondoljátok gyertek át asszony most alszik de én nagyon éber vagyok
adjátok meg elérhetőségetek

Sziasztok! Ha gondoljátok gyertek át asszony most alszik de én nagyon éber vagyok
adjátok meg elérhetőségetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 03:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 03:07

Törölt felhasználó (4294222)

Helló! Afterparty így spontán hajnalban - reggel !? Normális párokkal lazulnánk , viberen pontosithatunk !!!

Helló! Afterparty így spontán hajnalban - reggel !? Normális párokkal lazulnánk , viberen pontosithatunk !!!

Lesz ma buli. Innen tervezi még ma valaki Paradisét?
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2024. 10. 19. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 16:01

Köszi de se fb sem régi weboldalon semmi infó nincsen. Azért privát üzenetben elkuldened hol tudjuk megnézni?
Köszi de se fb sem régi weboldalon semmi infó nincsen. Azért privát üzenetben elkuldened hol tudjuk megnézni?
(Ez egy válasz Joci 76 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Most néztem tegnap volt ma oktober fest van
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2024. 10. 19. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)