Sziasztok 01.10 ,vagy 01.11 estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Jan 11 én ki jön le a Majomba Szatymazra?
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt textil mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése kinti tartozkodás esetére .Szauna,wellness és swinger est program leírása;
2025.01.11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
Amelyik pár tud hozni pasit szivesen beengedjük!
-Masszázs,választható variációk
-Szauna,
-Forró jakuzzi
22.00 tól Szauna szeánszok!
Korlátozott létszámmal.Előre jelentkezéssel!Max 16 fő!
Puszi.Melitta
2025.01.11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
-Masszázs,választható variációk
-Szauna,
-Forró jakuzzi
Korlátozott létszámmal.Előre jelentkezéssel!Max 16 fő!
Puszi.Melitta
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szeretnék csatlakozni párokhoz illetve csoportokhoz szimpátia alapján Budapesten. Nagyon rövid határidős programra nem tudok megígérni semmit de ha kapok pár napot a tervezésre szabaddá teszem magam, köszi! (Nem dohányzom és ritkán iszom csak étkezéshez egy pohárral alkalmanként)
Szimpátián alapuló nő,aki szereti, hogy kènyeztetve van?
Ma nem lesz buli a Majomban,úgy nèz ki a szilveszteri buliba elfáradtak az emberek..
(Ez egy válasz SzofiAlfred üzenetére (2025. 01. 04. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Megy ma valaki innét Swingerforyou- ba?
Szerveződik a valentin napi swinger buli,és a farsang is!!
Hellyel rendelkező PÁROKKAL szívesen ismerkednénk csere nélküli egymás előtti szexre.
Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató wellness park!A szaunákat higiéniai okok miatt textil mentesen kötelező használni!A szaunákon kívül mindenképpen kívánatos a fürdőköpeny vagy törölköző viselése kinti tartozkodás esetére .Szauna,wellness és swinger est program leírása;
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
2025.01. 11.én.Szombat.19.00 kor! Ingyenes pótszilveszteri swinger Party!
-Masszázs,-Szauna,
-Forró jakuzzi
Korlátozott létszámmal.Max 16 fő!
Puszi.Melitta
Ma este 3majomba megy pár innen a gg.hu-ról?
Hali szívesen csatlakoznék párokhoz baranyamegye és környékén hely megoldható!!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Lányok,párok,ma-holnap, szimpátia alapján?
Pár ma este megy a glory caféba, esetleg hölgy ?
Írj privatban
Írj privatban
Következő Swinger Yours események:
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel
Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Január 9.-én Csütörtökön 20:00-2:00 h között várunk titeket a 9.kerületben a szokásos pasitöbbletes bulival, szóló csajok, párok és szóló férfiak jelentkezését fogadjuk.
Korosztály: 25-50 év közötti
Létszám:25-40 fő között.
Weboldalunkon minden swinger bulink megtalálható, írjatok privátba és küldjük is, csak általunk szűrt és jóváhagyott remek vendégkörrel

Január 18.-án Szombaton pedig évfordulós nagy bulink lesz kb 50-70 fővel.
Hellyel rendelkező fiatal magyar párt keresünk közelünkben.
Hölgy vagy pár ma este a glory-ban?
Január 11-én esetleg valami privát party? Egymást szerető pár vagyunk, és csak egymás előtti szexre keresünk párokat. Kezdők vagyunk a témában...