Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szívesen ismerkedem, csatlakoznék páromhoz a hölgy örömére. Szép mérettel. Budapest területén.
39 éves pasiként párt vagy hölgyet keresek kik/ki be tudnak vezetni a hármas és swinger világba részletek privátban
Sziasztok!
Volna olyan hölgy, vagy pár, aki elkísérne és beavatna a swinger élménybe? Klubban még sosem voltam és már csak most hétvégén van lehetőségem kipróbálni. Utána hosszabb időre külföldön leszek. Emiatt még nagyobb élmény lenne számomra
Írjatok üzenetet, kérdezzetek
Volna olyan hölgy, vagy pár, aki elkísérne és beavatna a swinger élménybe? Klubban még sosem voltam és már csak most hétvégén van lehetőségem kipróbálni. Utána hosszabb időre külföldön leszek. Emiatt még nagyobb élmény lenne számomra

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sok szerettel vár a Swinger Yours csapata benneteket, Január 18.-án Szombaton, az évfordulós swinger bulinkra , melyet Zuglóban tartunk. Várható létszám 50-70 fő között, regisztráció szükséges a weboldalunkon, melyet privátban tudok küldeni
Arányok : kb.5-8 szóló csaj, kb.10 szóló pasi, és a többi pár
Aki szívesen velünk tartana írjon !

Arányok : kb.5-8 szóló csaj, kb.10 szóló pasi, és a többi pár

Aki szívesen velünk tartana írjon !
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Január 31-én tartjuk következő bulinkat Budapesten. Csinos párok, lányok, pasik jelentkezését várjuk. A korosztály 30-40-es. Létszám 40-50 fő. Pasik szóló lányok arányában jöhetnek, jelenleg 7 szóló lány jelentkezett be.
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.

Sziasztok.Szivesen ismerkednenk a közelunkböl,de leginkabb kissebb csoporthoz csatlakoznank Ózd-Kazincbarcika vonzasköreben.Valaszotokat privatban varjuk.
Párokkal szeretnénk ismerkedni.
Privát üziket várunk Pussz
Privát üziket várunk Pussz
Párban párt keresünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 02:48

Törölt felhasználó (4294222)

Egy spontán kis bulis gabalyodás velünk ?

Egy spontán kis bulis gabalyodás velünk ?

Köszönjük. Párral vagy hölgyel ismerkednénk
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 20:18

Ha esetleg nem csak pár hanem 41 éves szóló pasi is szóba jöhet örülnék neki.
Köszönöm
Doki
Köszönöm
Doki
Ha esetleg nem csak pár hanem 41 éves szóló pasi is szóba jöhet örülnék neki.
Köszönöm
Doki (Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm
Doki (Ez egy válasz Párpártkeres85 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
22ora körül érkezünk S4Y ba.
Lessz ott innen pár?
Lessz ott innen pár?
Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
Sziasztok. Én rendszeresen járok lehet tudok segíteni.
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 15:48

Lenne itt par aki jartas a swinger for you ban? Lenne par kérdésünk koszonom.
Frissítettük az adatlapunkat olvassátok el meg a képeket is megnézhetitek ha már ott vagytok.
Privátban várjuk a jelentkezőket......
Privátban várjuk a jelentkezőket......
2025.01.11.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::ingyenes belépő!!2 pasi jöhet!
Pótszilveszter!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől) Aki masszázst szeretne az mindenképpen nyitásra jöjjön!22.00 tól ,csak swingerre lehet használni a szobát!
pasik keressenek párt,jelen esetben is pár keres pasit az esténkre!!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::ingyenes belépő!!2 pasi jöhet!
Pótszilveszter!!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől) Aki masszázst szeretne az mindenképpen nyitásra jöjjön!22.00 tól ,csak swingerre lehet használni a szobát!
pasik keressenek párt,jelen esetben is pár keres pasit az esténkre!!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci