Ismét jó buli volt a hétvégén,Köszönjük az új innen megjelenő párokat is.Reméljük,minél hamarabb eltudtok jönni!!Meli
Pasikkal ismerkednénk hétvégi talira olyan pasikat keresünk akit nem zavar esteleg még egy pasi velünk
helyileg Budapesten vagy környékén

Jó helyre raktátok a bejegyzést, ha párcserét kerestek egy swinger becélzása a legegyszerűbb. Egy este több párral beszélgettek, ismerkedtek egy klubban egyetlen este mint a netről 5 év alatt futkorászva a képcsere/számcsere/mikorholjó nektek köröket.
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 05:58

Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Ha lenne valós pár akkor privát üzit várunk....
Párokkal szeretnénk ismerkedni párcserés szexre!
Biszex párral találkoznék most.
Sziasztok!
Érdemes még menni? (Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 02. 22. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 21:39
Érdemes még menni? (Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 02. 22. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Glory C farsangi hatalmas buli van! Gyertek ha godoljátok. Aki kitalálja kik vagyunk vendégünk egy üvcsire

Sziasztok! Glory C farsangi hatalmas buli van! Gyertek ha godoljátok. Aki kitalálja kik vagyunk vendégünk egy üvcsire

Nos...egyenlőre nem dúskálunk a beszámolókban. Pedig azt hallottam, sokan voltak
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 16:10

Mi majd márciusban megyünk valamikor nappali buliba. Addig is minket is érdekelne, milyen volt az új hely első szerdai nappali bulija!?

Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Ma este fiatal párként leszunk a győri fürdőben
párokat vagy akar szóló pasit/holgyet keresunk vagy akar csak kukkolás
Naturista éjjeli fürdő lessz 20:00-24:00

Naturista éjjeli fürdő lessz 20:00-24:00
Ma estére keresek igényes párt vagy egyedül lévő hölgyet hetero alapon! Helyem van és menni is tudok!
Szép napot valakik esetleg Herceghalom Abacus hotel hetero férfi pár vagy hölgy.Hétfőig vagyunk .Privátba keresetek minket.
Ma szauna-wellness est !19.00-2.00 ig.
Bocsánat most látom hogy átírta a telefon!
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 02. 21. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Norbertó.
(Ez egy válasz Baka85 üzenetére (2025. 02. 21. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 16:26

Sziasztok! Szeretnénk érdeklődni a Robertó által szervezett swinger bulikról! Tervezünk egy látogatást márciusban első bulinak!
Sziasztok! Szeretnénk érdeklődni a Robertó által szervezett swinger bulikról! Tervezünk egy látogatást márciusban első bulinak!
Mi majd márciusban megyünk valamikor nappali buliba. Addig is minket is érdekelne, milyen volt az új hely első szerdai nappali bulija!?
(Ez egy válasz Pussyfan1 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 17:54

A korábbi tulajdonos működtetése alatt igen, nagyon is. Tudtommal ez nem változott, sőt! Nyilván a tulajdonosváltás, majd a felújítas miatti szünet után még felépülőben és kialakulóban vannak a programok, de én nagyon is bízom benne, hogy a sok évvel ezelőtti kifejezetten mozgalmas, eseménydús és fülledt szerdák visszatérnek.
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg??
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg??
Ma estére egy párnak van hely bulinkban.
Helló.pesten hol van Singer buli?
A korábbi tulajdonos működtetése alatt igen, nagyon is. Tudtommal ez nem változott, sőt! Nyilván a tulajdonosváltás, majd a felújítas miatti szünet után még felépülőben és kialakulóban vannak a programok, de én nagyon is bízom benne, hogy a sok évvel ezelőtti kifejezetten mozgalmas, eseménydús és fülledt szerdák visszatérnek.
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg?? (Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 07:11
Eddig egy szerdai alkalom volt az új felállásban, hogyha nem tévedek. Engem is érdekelne, hogy milyen volt az indulás. Valaki esetleg?? (Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
A Club Paradise szerdán napközben párnak opció szokott lenni?
A Club Paradise szerdán napközben párnak opció szokott lenni?