Swingereljünk együtt (klub, party)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Swingerreljünk együtt egy klubban vagy hozzunk össze egy ...... (csak free alapon semmi anyagi nyerészkedés)

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4305   2025. 03. 31. hétfő 05:17
fürk-ész fürk-ész
Sziasztok!

Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
#4304   2025. 03. 30. vasárnap 16:50
Szeged81 Szeged81
Ki volt innen a tegnapi 3 Majomba?
#4303   2025. 03. 30. vasárnap 13:24
Transzvesztita Transzvesztita
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom.Szombati napokon szabadtéri álarcos Gangbang party-kat rendezek.Aktiv,szexmániás, perverz pasik jelentkezését várom.. Szeretnék képeket,videókat minden szombaton más témában..Most olyanokat keresek akik sorba arcomra élveznének és körbeálva szét hugyoznak engem..Kor ,alkat, mellékes.Minnél többen annál jobb.Aki részt vesz az rendszeresen részt vehet minden party-n.Irj ha részt vennél.
#4302   2025. 03. 30. vasárnap 07:41
Babettbitch Babettbitch
Igen.

Az a helyzet, hogy soha, sehol sincs 100% garancia arra, hogy mindig mindenki kifejezetten azt kapja amit keres.

Azonban változatlanul állítom, hogy a Paradise4you szerintem a legjobb hely(lett)!

Meg is indokolom:
A múltkor valaki arról panaszkodott, hogy sajnos csak párok voltak, ő pedig több "szóló pasit" szeretett volna (vissza lehet olvasni az előzményekben), most pedig szerintetek volt "nagyon rossz a buli", mert "nagyon sok szingli pasi volt"...

Mi ez, ha nem annak a visszaigazolása, hogy helyt álló az ajánlásom a Paradise vonatkozásában!
Hiszen mindenki megtalálja a számítását, - az is aki csak párokat akar, meg az is aki több pasit akar!
Csak!
Előzetesen tájékozódni kell, ugyanis a Paradise -ban (szándékaik szerint) a péntek inkább több pasival, a szombat pedig inkább több párral megy.
Tájékozódni pedig itt is lehet, de a legcélszerűbb a Paradise weboldalán, ahol üzenőfal is van! Ezáltal minimálisra csökkenthető a csalódás...
(Ez egy válasz Baboka üzenetére (2025. 03. 29. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 18:58
Mi tegnap este voltunk az említett Szigetszentmiklósi helyen, sajnos nagyon rossz buli volt! Nagyon sok szingli pasi volt! De lehet máskor jobb buli lesz!
#4301   2025. 03. 30. vasárnap 06:19
mceleron0425 mceleron0425
Sziasztok,
ma azaz vasárnap este 8 óra utánra keresek elsősorban párt akihez csatlakozhaznék harmadiknak, de ha nincs pár és mondjuk egy pasi lenne vagy bármi bárki nyes szívesen csatlakoznék Gyöngyös környékén..

Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és egyeztetünk, cserélünk telefonszámot..

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan környéke reális számomra, 27 éves vagyok.

Akár magnumba tali
Erősen aktív nyes
#4300   2025. 03. 30. vasárnap 03:26
Frakk2021 Frakk2021
Mit jelent a nagyon sok? Irnál egy számot?
(Ez egy válasz Baboka üzenetére (2025. 03. 29. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tegnap este voltunk az említett Szigetszentmiklósi helyen, sajnos nagyon rossz buli volt! Nagyon sok szingli pasi volt! De lehet máskor jobb buli lesz!
#4299   2025. 03. 30. vasárnap 03:06
NagyesVastag22cm NagyesVastag22cm
akár ma estére is keresek párt vagy nőt 22 cm és jó vastag, emellett 30 éves srác vagyok
#4298   2025. 03. 29. szombat 19:34
Tükör Pár Tükör Pár
A pénteki buli épp erről szól...valamit benéztetek smile
#4297   2025. 03. 29. szombat 18:58
Baboka Baboka
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 18:21
A kérdés úgy szólt, hogy "Pesten" melyik clubot érdemes, - így azt tudom mondani, hogy amennyiben kifejezetten Budapesten szeretnétek, akkor a Swinger for you -t ajánlanám.

Amennyiben van egy picike mozgástér Budapest vonzáskörzetére (Pest-megyére) is esetleg, akkor pedig gondolkodás nélkül a Paradise for you -t ajánlanám Szigetszentmiklóson!
Frissen és teljeskörűen felújított többszintes, minden igényt kielégítő club, - tematikus helyiségekkel ("BDSM" szoba, "Orvosi" szoba, méretes jacuzzi, stb., stb. minden ami szem-szájnak ingere...)

Nagyon normális kulturált vendégkör (ahányszor voltam, mindig).

Úgyhogy számomra nem kérdés, ez a megfelelő választás. (Infók a weboldalukon...)
#4296   2025. 03. 29. szombat 15:36
Barbi79 Barbi79
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
#4295   2025. 03. 29. szombat 13:23
pindurrpandurrok pindurrpandurrok
Jön innen esetleg fiatal pár bulizni a kassa hajóra este?
#4294   2025. 03. 29. szombat 12:54
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
Ma ki jön innen?
#4293   2025. 03. 29. szombat 12:45
valentin19 valentin19
Olyan párhoz csalakoznek akik szoktak swinger buliba járni Zala Vas Somogy Tolna Baranya Veszprém nyugodtan lehet írni privibe
#4292   2025. 03. 29. szombat 08:56
Dominika_Enzo Dominika_Enzo
Sziasztok!
Estére keresnénk gangbang bulit. Légyszi írjatok privát ha tudtok valamit. SW klubokat ismerjük jól.
#4291   2025. 03. 29. szombat 04:30
Bisex6 Bisex6
Szombat este megy valaki Mohacsi klubba? Leginkább férfiakkal lennénk!
#4290   2025. 03. 28. péntek 20:32
Newadventures3640 Newadventures3640
Holnap este tervezzük, hogy megyünk a Tik-Takba!
Csinos párral szívesen iismerkednénk!
#4289   2025. 03. 28. péntek 13:27
Libertynus Libertynus
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
#4288   2025. 03. 28. péntek 13:02
Delightpar Delightpar VIP
Április 4én pénteken tartjuk következő bulinkat Budapest 9. Kerületben. Csinos párok, pasik csajok szoktak lenni, átlagos létszám 50 fő. Várjuk uj érdeklődők jelentkezését.
#4287   2025. 03. 28. péntek 09:47
grimthereaper grimthereaper
Többedmagammal megyek én is.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 15:45
Szombaton Három Majom... Ki tart velünk
#4286   2025. 03. 28. péntek 07:29
Chrishunmohacs Chrishunmohacs
Sziasztok Párt keresek akikhez lehetne csatlakozni Baranya megyében! smile Én egy 32 éves srác vagyok egyedülálló! smile

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2022. 08. 06. szombat
Üzenetek: 4465db
Utolsó üzenet: ma 07:07

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!