Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ki volt innen a tegnapi 3 Majomba?
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom.Szombati napokon szabadtéri álarcos Gangbang party-kat rendezek.Aktiv,szexmániás, perverz pasik jelentkezését várom.. Szeretnék képeket,videókat minden szombaton más témában..Most olyanokat keresek akik sorba arcomra élveznének és körbeálva szét hugyoznak engem..Kor ,alkat, mellékes.Minnél többen annál jobb.Aki részt vesz az rendszeresen részt vehet minden party-n.Irj ha részt vennél.
Igen.
Az a helyzet, hogy soha, sehol sincs 100% garancia arra, hogy mindig mindenki kifejezetten azt kapja amit keres.
Azonban változatlanul állítom, hogy a Paradise4you szerintem a legjobb hely(lett)!
Meg is indokolom:
A múltkor valaki arról panaszkodott, hogy sajnos csak párok voltak, ő pedig több "szóló pasit" szeretett volna (vissza lehet olvasni az előzményekben), most pedig szerintetek volt "nagyon rossz a buli", mert "nagyon sok szingli pasi volt"...
Mi ez, ha nem annak a visszaigazolása, hogy helyt álló az ajánlásom a Paradise vonatkozásában!
Hiszen mindenki megtalálja a számítását, - az is aki csak párokat akar, meg az is aki több pasit akar!
Csak!
Előzetesen tájékozódni kell, ugyanis a Paradise -ban (szándékaik szerint) a péntek inkább több pasival, a szombat pedig inkább több párral megy.
Tájékozódni pedig itt is lehet, de a legcélszerűbb a Paradise weboldalán, ahol üzenőfal is van! Ezáltal minimálisra csökkenthető a csalódás... (Ez egy válasz Baboka üzenetére (2025. 03. 29. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 18:58
Az a helyzet, hogy soha, sehol sincs 100% garancia arra, hogy mindig mindenki kifejezetten azt kapja amit keres.
Azonban változatlanul állítom, hogy a Paradise4you szerintem a legjobb hely(lett)!
Meg is indokolom:
A múltkor valaki arról panaszkodott, hogy sajnos csak párok voltak, ő pedig több "szóló pasit" szeretett volna (vissza lehet olvasni az előzményekben), most pedig szerintetek volt "nagyon rossz a buli", mert "nagyon sok szingli pasi volt"...
Mi ez, ha nem annak a visszaigazolása, hogy helyt álló az ajánlásom a Paradise vonatkozásában!
Hiszen mindenki megtalálja a számítását, - az is aki csak párokat akar, meg az is aki több pasit akar!
Csak!
Előzetesen tájékozódni kell, ugyanis a Paradise -ban (szándékaik szerint) a péntek inkább több pasival, a szombat pedig inkább több párral megy.
Tájékozódni pedig itt is lehet, de a legcélszerűbb a Paradise weboldalán, ahol üzenőfal is van! Ezáltal minimálisra csökkenthető a csalódás... (Ez egy válasz Baboka üzenetére (2025. 03. 29. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi tegnap este voltunk az említett Szigetszentmiklósi helyen, sajnos nagyon rossz buli volt! Nagyon sok szingli pasi volt! De lehet máskor jobb buli lesz!
Sziasztok,
ma azaz vasárnap este 8 óra utánra keresek elsősorban párt akihez csatlakozhaznék harmadiknak, de ha nincs pár és mondjuk egy pasi lenne vagy bármi bárki
szívesen csatlakoznék Gyöngyös környékén..
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és egyeztetünk, cserélünk telefonszámot..
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan környéke reális számomra, 27 éves vagyok.
Akár magnumba tali
Erősen aktív
ma azaz vasárnap este 8 óra utánra keresek elsősorban párt akihez csatlakozhaznék harmadiknak, de ha nincs pár és mondjuk egy pasi lenne vagy bármi bárki

Semmi jó elrontója nem vagyok.
Írj és egyeztetünk, cserélünk telefonszámot..
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan környéke reális számomra, 27 éves vagyok.
Akár magnumba tali
Erősen aktív

Mit jelent a nagyon sok? Irnál egy számot?
(Ez egy válasz Baboka üzenetére (2025. 03. 29. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi tegnap este voltunk az említett Szigetszentmiklósi helyen, sajnos nagyon rossz buli volt! Nagyon sok szingli pasi volt! De lehet máskor jobb buli lesz!
akár ma estére is keresek párt vagy nőt 22 cm és jó vastag, emellett 30 éves srác vagyok
A pénteki buli épp erről szól...valamit benéztetek
(Ez egy válasz Baboka üzenetére (2025. 03. 29. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 18:21

A kérdés úgy szólt, hogy "Pesten" melyik clubot érdemes, - így azt tudom mondani, hogy amennyiben kifejezetten Budapesten szeretnétek, akkor a Swinger for you -t ajánlanám.
Amennyiben van egy picike mozgástér Budapest vonzáskörzetére (Pest-megyére) is esetleg, akkor pedig gondolkodás nélkül a Paradise for you -t ajánlanám Szigetszentmiklóson!
Frissen és teljeskörűen felújított többszintes, minden igényt kielégítő club, - tematikus helyiségekkel ("BDSM" szoba, "Orvosi" szoba, méretes jacuzzi, stb., stb. minden ami szem-szájnak ingere...)
Nagyon normális kulturált vendégkör (ahányszor voltam, mindig).
Úgyhogy számomra nem kérdés, ez a megfelelő választás. (Infók a weboldalukon...)
Amennyiben van egy picike mozgástér Budapest vonzáskörzetére (Pest-megyére) is esetleg, akkor pedig gondolkodás nélkül a Paradise for you -t ajánlanám Szigetszentmiklóson!
Frissen és teljeskörűen felújított többszintes, minden igényt kielégítő club, - tematikus helyiségekkel ("BDSM" szoba, "Orvosi" szoba, méretes jacuzzi, stb., stb. minden ami szem-szájnak ingere...)
Nagyon normális kulturált vendégkör (ahányszor voltam, mindig).
Úgyhogy számomra nem kérdés, ez a megfelelő választás. (Infók a weboldalukon...)
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Jön innen esetleg fiatal pár bulizni a kassa hajóra este?
Ma ki jön innen?
Olyan párhoz csalakoznek akik szoktak swinger buliba járni Zala Vas Somogy Tolna Baranya Veszprém nyugodtan lehet írni privibe
Sziasztok!
Estére keresnénk gangbang bulit. Légyszi írjatok privát ha tudtok valamit. SW klubokat ismerjük jól.
Estére keresnénk gangbang bulit. Légyszi írjatok privát ha tudtok valamit. SW klubokat ismerjük jól.
Szombat este megy valaki Mohacsi klubba? Leginkább férfiakkal lennénk!
Holnap este tervezzük, hogy megyünk a Tik-Takba!
Csinos párral szívesen iismerkednénk!
Csinos párral szívesen iismerkednénk!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Április 4én pénteken tartjuk következő bulinkat Budapest 9. Kerületben. Csinos párok, pasik csajok szoktak lenni, átlagos létszám 50 fő. Várjuk uj érdeklődők jelentkezését.
Többedmagammal megyek én is.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 03. 25. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Párt keresek akikhez lehetne csatlakozni Baranya megyében!
Én egy 32 éves srác vagyok egyedülálló!