Sziasztok ma esti Dreamland látogatásra keresem partnerem hölgy vagy pár társaságában.
Várunk titeket
Április 30.-án Szerdán Black Belt Pasitöbbes bulit tartunk 2 szervező Merci és Csanád szülinapjával összekötve
Tehát sok szeretettel vár titeket a Swinger Yours csapata, ismét egy fergeteges swinger bulival.
Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 fővel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.
Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét.
Üdv Merci és Peti

Április 30.-án Szerdán Black Belt Pasitöbbes bulit tartunk 2 szervező Merci és Csanád szülinapjával összekötve

Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 fővel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.
Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét.
Üdv Merci és Peti
Szombaton nagy buli lesz a három majomban, ki jön, akár együtt is mehetünk a helyszínre.
Szeretnénk Párokkal ismerkedni és végre szexelni is.
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
65+os nőt vagy párt keresek nagy logó mell szőrős punci nagy előny.Pécs
Múlt héten szombaton (04. 19.) voltam a P4U -ban, és akkor nagy buli volt. (Többször is voltam mióta megnyitott a megújult a club, és minden alkalom hasonlóan jó volt.)
A szombat inkább páros nap, a péntekre pedig inkább több pasi jellemző, de ez nyilván változó lehet... (A legutolsó ottlétemkor valaki elismerően nyilatkozott a szerdai nappali partiról is.)
Az üzenőfalon olvasható bejegyzések egyébként megfelelnek az általam tapasztalt valóságnak (direkt beleolvastam most).
A korosztály teljesen vegyes volt minden alkalommal, - úgy mondanám, hogy 25-30 -tól, kb. 65 -ig változó arányban. (Ez egy válasz Györgyike üzenetére (2025. 04. 22. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 21:47
A szombat inkább páros nap, a péntekre pedig inkább több pasi jellemző, de ez nyilván változó lehet... (A legutolsó ottlétemkor valaki elismerően nyilatkozott a szerdai nappali partiról is.)
Az üzenőfalon olvasható bejegyzések egyébként megfelelnek az általam tapasztalt valóságnak (direkt beleolvastam most).
A korosztály teljesen vegyes volt minden alkalommal, - úgy mondanám, hogy 25-30 -tól, kb. 65 -ig változó arányban. (Ez egy válasz Györgyike üzenetére (2025. 04. 22. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! A P4U-ban volt valaki mostanában? Az üzenőfal alapján beindult ott az élet, de jobban elhinnénk, ha valaki személyes élmény alapján itt írna pár dolgot. Régen jártunk már sw-ben, melyik klubot ajánlanátok ahol 50-60 év között is kellemesen és otthonosan érezhetnénk magunkat? Köszi!
Sziasztok! A P4U-ban volt valaki mostanában? Az üzenőfal alapján beindult ott az élet, de jobban elhinnénk, ha valaki személyes élmény alapján itt írna pár dolgot. Régen jártunk már sw-ben, melyik klubot ajánlanátok ahol 50-60 év között is kellemesen és otthonosan érezhetnénk magunkat? Köszi!
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok olyan párral ismerkednék csatlakoznék 3adiknak akik szoktak privát swingerbe járni Zala Vas Somogy Veszprém esetleg Tolna és Baranya megyéből privibe lehet írni
Biztos voltál már az összegben.
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 04. 18. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma Ráckeve textilmentes szaunaest?
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 04.26.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Sziasztok!
Kár hogy csak most látom a posztotokat.
Én rá érnék (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy csak most látom a posztotokat.
Én rá érnék (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyháza ? Párok part helyel !
Sziasztok. Mi ráérnénk csak messze vagyunk!
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 04. 19. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Április 25-én playboy bulit tartunk Budapesten. Várunk jelentkezőket.
Ma este párok? Pasik?
Sziasztok.Kissebb csoporthoz szivesen csatlakoznank a közeljövöben Kazincbarcika-Ózd közelében.Aki tud valami írjon privatban.
Sziasztok. Ma esti tali párral pasival csak is hellyel rendelkezők pest környéke

Sziasztok, 2 pasi 1 nő mellé olyan pár vagy hölgy aki csatlakozna ma este? BP. 3ker. 9után
Igen, tudjuk, ez elég gyors, de biztos van akinek így is izgalmas, és hasonló programot keresne ma estére
Igen, tudjuk, ez elég gyors, de biztos van akinek így is izgalmas, és hasonló programot keresne ma estére