Július 4 péntek este buli nálunk.
Idős párt keresek.Pécs
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk a napokban, párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket. Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
Nincs mit...
(Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a válaszokat!
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 21:38

Sziasztok!5 szoba van,egy kis,ès egy hatalmas előtèr! Plussz egy jakuzzi,ès a bárpult rèsz!
A szemèlyzet 2-3 fő, rettentően udvariassak,kedvesek!
Mindig van változatos sült,illetve főtt ètel, mellé bőséges ital választèkkal!
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!
Sziasztok!5 szoba van,egy kis,ès egy hatalmas előtèr! Plussz egy jakuzzi,ès a bárpult rèsz!
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni! (Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 21:23
Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni! (Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
A szigetszentmiklósi swingerről mit lehet tudni? (A mesèn túl ami a weboldalon fenn van..)
Hány szoba van? Hány fős a szemèlyzet? Ètel-ital terèn mire lehet számítani?
A szigetszentmiklósi swingerről mit lehet tudni? (A mesèn túl ami a weboldalon fenn van..)
Sziasztok.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Sziasztok! Van valami jó program a hétvégére Salgótarjánban vagy környékén? Akár egy jó kis party is jöhet!
07.04 péntek estére keresünk párt vagy max 35 éves korig pasit. Ha nem találunk akkor a Gitár utcai sw ben leszünk

A heten szabadok vagyunk
Lányt vagy hölgyet szívesen latunk otthonunkban
Privát üzenetben
Lányt vagy hölgyet szívesen latunk otthonunkban
Privát üzenetben
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
5-én Szombaton Pécsre kell utaznunk és napközben lenne pár lukas óránk hazaút előtt.
Szívesen vennénk Pécsi vagy Pécs-Kecskemét között Pár esetleg Lány meghívását egy kis hancúrra.
Privát üzit várunk
Szívesen vennénk Pécsi vagy Pécs-Kecskemét között Pár esetleg Lány meghívását egy kis hancúrra.
Privát üzit várunk
Sziasztok van valaki aki az isaszegi Trip to the valley partin itt van?
Ott tali
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ott leszünk!
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2025. 06. 28. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 17:43

Ezen a pofátlanul olcsó buli napon jön innen valaki Paradisebe?
Ezen a pofátlanul olcsó buli napon jön innen valaki Paradisebe?
Sziasztok! Kedves, ápolt párt fogadnék kellemes együttlétre ma este 11. kerületi klimatizált lakásomban.