a 3 majmot prbáljátok ki..mi ottvoltunk.prszor!
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 14:28

Sziasztok! Véleményt szeretnénk kérni swinger klubokról. Dolce Vita, dreamland.... Milyen helyek? Tik Tak-ba voltunk de megnéznénk mást is.
Sziasztok! Véleményt szeretnénk kérni swinger klubokról. Dolce Vita, dreamland.... Milyen helyek? Tik Tak-ba voltunk de megnéznénk mást is.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok swinger foryou ban tegnap este volt egy fiatal pár esetleg itt vannak közöttük bejáratnál beszélgetünk ha itt vagytok irjatok
Nektek nemhogy keresni, még utazni sem kell, ott van helyben a Club Paradise.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 06:03

Sziasztok. A napokban voltunk először swinger klubban. Tetszett a dolog. Érdeklődni szeretnénk hogy Budapest vagy környékén van e esetleg kisebb klub ami mondjuk nincs hirdetve de lehet csatlakozni?
Sziasztok. A napokban voltunk először swinger klubban. Tetszett a dolog. Érdeklődni szeretnénk hogy Budapest vagy környékén van e esetleg kisebb klub ami mondjuk nincs hirdetve de lehet csatlakozni?
Sziasztok! Mi erősen gondolkodunk rajta...
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2025. 09. 20. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok esetleg pár megy dunakeszire a dolce vita ba ?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Ehhez határt kell átlépni.
Itthon már egy klub sem éri el azt a mércét.
De ha nagyon "rang"sort kéne állítani, akkor Tiktak.
De a társaság az leginkább ua. Körforgás és az utóbbi években felhígult. (Ez egy válasz csakHetero üzenetére (2025. 09. 12. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 12. péntek 00:00
Itthon már egy klub sem éri el azt a mércét.
De ha nagyon "rang"sort kéne állítani, akkor Tiktak.
De a társaság az leginkább ua. Körforgás és az utóbbi években felhígult. (Ez egy válasz csakHetero üzenetére (2025. 09. 12. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik hely a legigényesebb, maga mint hely és az oda járó vendégek együttesen? Valós véleményekre vagyok kiváncsi, tapasztalt swingerezőktől kerdezem!
Először látogatnék meg klubot, nem csalódottan szeretnék távozni. (Mivel első alkalom, csak érdeklődő lennék inkább, mint résztvevő , akár hölgyel együtt. azt tudom, hogy elég korlátozott a lehetősége egyedül egy férfinak)
Köszönöm ha segitesz
Először látogatnék meg klubot, nem csalódottan szeretnék távozni. (Mivel első alkalom, csak érdeklődő lennék inkább, mint résztvevő , akár hölgyel együtt. azt tudom, hogy elég korlátozott a lehetősége egyedül egy férfinak)
Köszönöm ha segitesz

Lányokkal és Párokkal szívesen ismerkednénk...
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok!
Október 18.-án tartunk egy privát bulit Keszthelyen 3-4 Pár részvételével,érdeklődni privátban
Október 18.-án tartunk egy privát bulit Keszthelyen 3-4 Pár részvételével,érdeklődni privátban

Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok ma este Dreamlandba keresem partnerem hölgy vagy pár személyében.
Mai napra keresek egy hölgyet aki eljönne velem mint kísérőm Glorycafe-ba vagy Swingerforyou-ba kicsit kikapcsolódni.
Üzenetben megtudjuk beszélni a továbbiakat.
Üzenetben megtudjuk beszélni a továbbiakat.

A ForYou péntek délután akkor ajánlott, ha tényleg gyakorlatilag egyedül szeretnétek lenni. Ha van igényetek egy kis mozgásra, akkor válasszatok másik helyet, másik időpontot.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 14:21

Pest környékén keresnénk olyan helyet, ahol nincs nagy tömeg, mégis ki lehet próbálni mások elött milyen szexelni, és esetleg másokat is lehet látni. Kezdők vagyunk a témában. Nem szeretnénk párt cserélni, csak megélni az ilyen jellegű dolgokat.
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett lakom.
Sziasztok Szarvason és kőrnyékén swinger bulit tudtok ajánlani.
Swinger for you péntek délelőtt. Kulturált szuper hely. Péntek délelőtt nincs tömeg.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 14:21

Pest környékén keresnénk olyan helyet, ahol nincs nagy tömeg, mégis ki lehet próbálni mások elött milyen szexelni, és esetleg másokat is lehet látni. Kezdők vagyunk a témában. Nem szeretnénk párt cserélni, csak megélni az ilyen jellegű dolgokat.