Sziasztok! Aki rész vesz/vett a Labirintus Swinger klubban az Illatos úton, jelezzen vissza milyen. Egyelőre egyedül mennék (mozgássérült - 1 bottal járó) 37 éves kíváncsi férfi vagyok. Köszi!
Ma este swinger labirintus szívesen gabalyodnánk sportos, határozott pasikkal vagy párokkal
Sziasztok
Igen, elég sokan leszünk!
(Ez egy válasz bigger94 üzenetére (tegnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma jon valaki az uj clubba?
Ma jon valaki az uj clubba?
Ma este párok valaki glory cafeba(BP) tervezz jönni?
Szívesen ismerkednék párokkal heteró alapon.
32 éves ápolt igényes pasi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal heteró alapon.
32 éves ápolt igényes pasi vagyok.
Sziasztok!Ma èrkezünk Paradisebe,40-es vèkony hölgy barátnőmmel,aki több fiút szeretne maga körè!
Magabiztos uraknak itt a nagy lehetőség!
Magabiztos uraknak itt a nagy lehetőség!
Sziasztok. Melyik swinger klubot érdemes ma elmenni. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Nagy mellű idős párnak besegitek,ha a papi már nem tud...
Szia! Mi párként megyünk holnap a nyitóbuliba, szívesen vesszük igényes szóló pasi csatlakozását! Infók az adatlapunkon, egyeztethetünk privátban!
(Ez egy válasz pasi78 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 20:43

Sziasztok!
Hölgy/Pár ki/kik tervezik, hogy jönnek szombaton(10.04.) az új Pesti klubba?
Üzenetben elértek!
Üzenetben elértek!
Sziasztok!
Üzenetben elértek!
Üzenetben elértek!
Sziasztok.
Én igen.
42 éves sportos pasi vagyok
Szívesen ismerkednék veletek.
Becenév Doki
Köszönöm (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én igen.
42 éves sportos pasi vagyok
Szívesen ismerkednék veletek.
Becenév Doki
Köszönöm (Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
30 eves urkent csatlakoznek swinger buliba.
Hozzajarulas nem okoz gondot.
Akar hazibukiba is szívesen csatlakoznek.
30 eves urkent csatlakoznek swinger buliba.
Hozzajarulas nem okoz gondot.
Akar hazibukiba is szívesen csatlakoznek.
Sziasztok. Az a klub még jó? Csak kérdezem. 2018-ban jártam oda intenziven nyáron minden péntek szombat este de az ugye a Covid elött volt! ))
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
DL be jön innen valaki ma este?
Két férfi csinos sub nőt keres.
Idős asszonyokat vagy párokat keresek ahol a papának már sok...
Sziasztok!
Igen, nagy az esélye.
[/URL]
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2025. 10. 01. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 21:14
Igen, nagy az esélye.

Péntek szombat este megy valaki Glory café Kecskemét pár vagyunk
Sziasztok! Október 4-én, szombaton este lesz az 9 ker Illatos úton lévő labirintus swingerklub nyitó bulija. Szívesen mennénk és megnéznénk, ha tudnánk előtte egyeztetni olyan párral vagy 40-50 év közötti pasival, aki szintén jönne és az adatlapunkon feltüntetett kritériumoknak megfelel illetve előtte egy rövid telefonbeszélgetés alkalmával kölcsönös lenne a szimpátia..