Sziasztok!
Miskolctapolca Bástya hotel
Ki mit tud a helyről?
Köszönöm!
Miskolctapolca Bástya hotel
Ki mit tud a helyről?
Köszönöm!
Idős párok Baranya?
Szombat Labirintus swingerbe megyünk párként. Hetero férfi erősen biszex hölgy. Aktív swingeresként. Reméljük lesznek partnerek aktív társas játékra ☺️
Sziasztok!Ma valaki jon a dreamlandba?
Sziasztok. Minket erdekelne a buli mit tudhatunk rola
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 10. 07. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 07. kedd 13:34

Október 10-én budapesti bázisunkon fer-ge-te-ges hihetetlen már-már őrületes bulika lesz. Várjuk csinos párok lányok pasik jelentkezését.
Október 11.én Szombaton Youngest 45 év alatti eseményünk lesz, Dunakeszin kibéreltük a Dolce Vita klubbot és ott fogjuk tartani, csak előre regisztrált és jóváhagyott vendégek vehetnek részt, nagyrészt párok lesznek de szólók is előfordulnak majd.
Most 50 fő felett járunk már a létszámban
HA te/ti is részt vennétek, a weboldalunkon elérhető az egész esemény leírás, de privátban átküldöm.
Swinger Yours néven találtok minket Puszi Merci és Peti
Most 50 fő felett járunk már a létszámban

HA te/ti is részt vennétek, a weboldalunkon elérhető az egész esemény leírás, de privátban átküldöm.
Swinger Yours néven találtok minket Puszi Merci és Peti
Persze, meg talaljatok ki hogy 700 m2 helyen 1000 ember volt nyiton....
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 07. kedd 13:23

Sziasztok, én úgy tudom, hogy több mint 190 vendég volt szombat este ,)
Sziasztok. Köszi hogy irtatok! Én nem voltam csak azt láttam ahogy ide beirta másik pár hogy kb mennyien voltak! ))
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2025. 10. 07. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Idős párokhoz beszálnék a hölgy őrőmére,alkat mindegy.Baranya
Jól tudod, sokan voltunk. De a létszám csak egy szám (főleg, hogy ez kb független a klubtól). Minden egyéb körülmény, hagyott kívánni valót maga után. Sokat kell még javítani, hogy valami hangulata legyen a helynek.

Október 10-én budapesti bázisunkon fer-ge-te-ges hihetetlen már-már őrületes bulika lesz. Várjuk csinos párok lányok pasik jelentkezését.
Sziasztok. Győr és környékén keresnék swinger klubot. Ha tudtok légyszives írjátok meg.
Sziasztok. Győr és környékén keresnék swinger klubot. Ha tudtok légyszives írjátok meg.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 06. hétfő 14:01

Sziasztok. Az oldalukon azt irják hogy kb 17 szóló nö volt ott! Meg itt egy masik paros irta hogy kb 130 fö volt létszámban! Akkor ha voltatok annyira nem fogott meg titeket igy elsöre?
Sziasztok van itt olyan pár akik szoktak járni a glory caféba? Privibe vagy levélbe nyugodtan lehet írni
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Miért?
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Az oldalukon azt irják hogy kb 17 szóló nö volt ott! Meg itt egy masik paros irta hogy kb 130 fö volt létszámban! Akkor ha voltatok annyira nem fogott meg titeket igy elsöre?
(Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sokat kell még fejlődnie a helynek….
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2025. 10. 04. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 21:57

Sziasztok! Aki rész vesz/vett a Labirintus Swinger klubban az Illatos úton, jelezzen vissza milyen. Egyelőre egyedül mennék (mozgássérült - 1 bottal járó) 37 éves kíváncsi férfi vagyok. Köszi!