Sziasztok! Dec 9-én, kedden este lenéznék a Glory Cafeba. Ez lenne az első alkalom, lenne valaki az "idegenvezetőm"?
Pécsen létezik swinger club?
Sziasztok! Szerdán, december 10.-én megyünk a párommal a Paradise nappali bulijára. Szívesen ismerkedünk hasonló párokkal, mint mi. Keressetek nyugodtan!
Ha van hölgynek kedve egy privát, meghívásos bulira elkísérni,(nekem van meghívóm, nem minden áron.
ha időben jelzem szerintem nem akadály meg egy csinos hölgy,nem club feeling )
Szűrt vendégkör, sportos, igényes résztvevők 30-40-es korosztály, jól válogatott arányok) házibuli jellegű esemény.
Ha érdekel írj!
Írj nyugodtan, ha érdekel!
ha időben jelzem szerintem nem akadály meg egy csinos hölgy,nem club feeling )
Szűrt vendégkör, sportos, igényes résztvevők 30-40-es korosztály, jól válogatott arányok) házibuli jellegű esemény.
Ha érdekel írj!
Írj nyugodtan, ha érdekel!
Sziasztok! Voltak? Milyen ott a buli?
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 17:23
Sziasztok! Ma meglátogatjuk a Labirintust reméljük lesznek jófej párok jó pasik
Szilveszterkor ki tart velünk a Három Majomba?
Sziasztok! Dec. 12. péntek esti sw clubba (a terveim szerint DL-be) látogatok amelyhez keresek partnereket akik szivesen csatlakoznának. De ha van más javaslat az is érdekel.
sziasztok!Ismételten egy fantasztikus mikulás swinger bulin vagyunk túl,köszönjük az új jelentkezőknek a fantasztikus estét!!Csodás képekkel bővült a repertuá!!
Sziasztok! December 10-én, szerdán délelőtt tervezünk menni a labirintus napközbeni bulijába. Masszírozni szerető, 35-50 év közötti intelligens sráccal, srácokkal szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk aznap, aztán meglátjuk, kialakul-e a szükséges kémia a továbblépéshez..
Voltatok végül? Mi a tapasztalatotok?
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok az merre fele van??
Sziasztok!
Szabolcs megyébe van swinger club?
Szabolcs megyébe van swinger club?
Sziasztok !
Miskolcon többes szex ? Swinger party?
Miskolcon többes szex ? Swinger party?
Mikulás swinger rendezvényünkre beteltünk,Szilveszterre még 5 pár tud jönni!Köszönjük aki eddig jelentkezett!!Puszi.Melitta
Ilyenkor még csak a szexmozik vannak nyitva, a Glory 6-kor nyit, a swingerek meg 9-től (de ezekbe szóló pasiként telefonon előzetesen be kell jelentkezni és swingerekben nem tolerálják a ffi biszexualitást).
(Ez egy válasz Ketmogyoroegyrepa üzenetére (2025. 12. 05. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 05. péntek 15:48
Sziasztok! Budapesten van olyan hely ahol szombat délután 14 órától lehet ismerkedni vagy ilyesmi?
Köszönöm!
Köszönöm!
Holnap valaki a labirintusba megy? Körbevezetést vállalok ☺️
Sziasztok! Budapesten van olyan hely ahol szombat délután 14 órától lehet ismerkedni vagy ilyesmi?
Köszönöm!
Köszönöm!
Szia holnap esti talira keresünk bisex párt közös élvezetes játékokra. Helyünk van Győrben fiatal 30 éves bisex csajommal

vazelinator

login2
Michaela F