Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Mi is megyünk holnap Parába! Reméljük hogy találkozunk!
És mi jó fej pasikat is keresünk ám!
(Ez egy válasz Boszeszivi üzenetére (tegnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:57
És mi jó fej pasikat is keresünk ám!
(Ez egy válasz Boszeszivi üzenetére (tegnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap elmegyünk a Paradise Clubba a nappali bulira. Lenne kedve, lehetősége párnak velünk jönni? Ha gondoljátok, keressetek!
Holnap elmegyünk a Paradise Clubba a nappali bulira. Lenne kedve, lehetősége párnak velünk jönni? Ha gondoljátok, keressetek!
Idős kővér párhoz beszálnék a feleség kényeztetésére.Pécs és kőrnyéke
Debrecen mellett volt mostanában. Talán januárban újra lesz.
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Győr környékén tud valaki swinger clubot esetleg?
Az sajnos nincs, tudomásom szerint, Bp a legközelebb...., esetleg ha van infótok akkor osszátok meg légyszi!
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
December 19én Budapest 9. Kerületben előkarácsonyi, elősjilveszteri, utóhalloween bulit tartunk. Átlagos létszám 40-50 fő, korosztály 20-40es mindenki. Csinos párok pasik csajok jelentkezését várjuk. Melinda és Péter
Sziasztok!
Készüljetek… DECEMBER 13. szombat, Club Paradise – közeleg az év egyik legpikánsabb, legcsábítóbb és legjátékosabb tematikus éjszakája: a Ho-ho-hot Night, ahol a Mikulás-mítosz találkozik az erotikával!
Mi várható?
* Fülledt Mikulás-hangulat - A klub ünnepi, találjátok ki wink milyen burokba öltözik. Csillogó fények, selymes textúrák és pajkos részletek teremtik meg azt a szexi ünnepi atmoszférát, amely már a társalgóban elindítja a fantáziát.
* Naughty Santa Show - Egy izgalmas, pikáns performansz, ahol a Mikuláslány (Babett) és kis segédei új értelmet adnak az „ünnepi meglepetés” kifejezésnek. Pajkos, csábító és garantáltan felkorbácsolja a vágyakat.
* Élő, érzéki ritmusok - DJ Baggio ezúttal is pontosan érzi a közönséget – a testek összehangolt mozgásától az egyre forróbb hangulatig mindent zenében mesél el. És a legfontosabb, minden zenei kívánságot teljesít
* Erotika minden szinten - Az éjszaka lényege: játékosság, intimitás és biztonság – Paradise módra.
Dresszkód: A szokásos dresszkód él, de az ünnepi hangulat kedvéért jöhetnek a pirosak, fehérek, csilingelők, harisnyák, latex Mikulás-ruha, erotikus elf-kiegészítők.
Ha nincs ötleted, szokás szerint, segítünk: a helyszínen kiegészítőkkel támogatunk, hogy beleolvadj a tematikába.
xoxo
Mariann
Club Paradise - P4U
Készüljetek… DECEMBER 13. szombat, Club Paradise – közeleg az év egyik legpikánsabb, legcsábítóbb és legjátékosabb tematikus éjszakája: a Ho-ho-hot Night, ahol a Mikulás-mítosz találkozik az erotikával!
Mi várható?
* Fülledt Mikulás-hangulat - A klub ünnepi, találjátok ki wink milyen burokba öltözik. Csillogó fények, selymes textúrák és pajkos részletek teremtik meg azt a szexi ünnepi atmoszférát, amely már a társalgóban elindítja a fantáziát.
* Naughty Santa Show - Egy izgalmas, pikáns performansz, ahol a Mikuláslány (Babett) és kis segédei új értelmet adnak az „ünnepi meglepetés” kifejezésnek. Pajkos, csábító és garantáltan felkorbácsolja a vágyakat.
* Élő, érzéki ritmusok - DJ Baggio ezúttal is pontosan érzi a közönséget – a testek összehangolt mozgásától az egyre forróbb hangulatig mindent zenében mesél el. És a legfontosabb, minden zenei kívánságot teljesít
* Erotika minden szinten - Az éjszaka lényege: játékosság, intimitás és biztonság – Paradise módra.
Dresszkód: A szokásos dresszkód él, de az ünnepi hangulat kedvéért jöhetnek a pirosak, fehérek, csilingelők, harisnyák, latex Mikulás-ruha, erotikus elf-kiegészítők.
Ha nincs ötleted, szokás szerint, segítünk: a helyszínen kiegészítőkkel támogatunk, hogy beleolvadj a tematikába.
xoxo
Mariann
Club Paradise - P4U
Sziasztok!
Sziasztok! Dec 9-én, kedden este lenéznék a Glory Cafeba. Ez lenne az első alkalom, lenne valaki az "idegenvezetőm"?
Mohácson igen
(Ez egy válasz Goldenbear üzenetére (2025. 12. 08. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen létezik swinger club?
Sziasztok! Szerdán, december 10.-én megyünk a párommal a Paradise nappali bulijára. Szívesen ismerkedünk hasonló párokkal, mint mi. Keressetek nyugodtan!
Ha van hölgynek kedve egy privát, meghívásos bulira elkísérni,(nekem van meghívóm, nem minden áron.
ha időben jelzem szerintem nem akadály meg egy csinos hölgy,nem club feeling )
Szűrt vendégkör, sportos, igényes résztvevők 30-40-es korosztály, jól válogatott arányok) házibuli jellegű esemény.
Ha érdekel írj!
Írj nyugodtan, ha érdekel!
ha időben jelzem szerintem nem akadály meg egy csinos hölgy,nem club feeling )
Szűrt vendégkör, sportos, igényes résztvevők 30-40-es korosztály, jól válogatott arányok) házibuli jellegű esemény.
Ha érdekel írj!
Írj nyugodtan, ha érdekel!
Sziasztok! Voltak? Milyen ott a buli?
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 17:23
Sziasztok! Ma meglátogatjuk a Labirintust reméljük lesznek jófej párok jó pasik
Szilveszterkor ki tart velünk a Három Majomba?
Sziasztok! Dec. 12. péntek esti sw clubba (a terveim szerint DL-be) látogatok amelyhez keresek partnereket akik szivesen csatlakoznának. De ha van más javaslat az is érdekel.
sziasztok!Ismételten egy fantasztikus mikulás swinger bulin vagyunk túl,köszönjük az új jelentkezőknek a fantasztikus estét!!Csodás képekkel bővült a repertuá!!
Sziasztok! December 10-én, szerdán délelőtt tervezünk menni a labirintus napközbeni bulijába. Masszírozni szerető, 35-50 év közötti intelligens sráccal, srácokkal szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk aznap, aztán meglátjuk, kialakul-e a szükséges kémia a továbblépéshez..
Voltatok végül? Mi a tapasztalatotok?
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 12. 06. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 06. szombat 17:23
Sziasztok! Ma meglátogatjuk a Labirintust reméljük lesznek jófej párok jó pasik

vazelinator

bearhead
Amy 3