20-30-40, változó. Viszont ezek a nappali partik eseménydúsabbak. Akik ekkor jönnek sokkal aktívabbak, így igen kellemes szokott lenni a szeánsz!
Párok, szóló nők és férfiak egyaránt vannak, de a férfiakra itt is igaz, nem árt kezdeményezni.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok, szóló nők és férfiak egyaránt vannak, de a férfiakra itt is igaz, nem árt kezdeményezni.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kezdők vagyunk még a témában. SW clubbokban szoktak lenni 30 alatti párok is vagy nagyon ritka? Melyik korosztály a gyakori?
párként mehetimk?
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (ma 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:09
Február 6 farsangi buli nálunk. Jelenlegi létszám 13 pár, 5 pasi, 7 szóló lany. Várunk párok, lányok, és 30-40 es korosztályból sportos pasi jelentkezőket is!!!
Február 6 farsangi buli nálunk. Jelenlegi létszám 13 pár, 5 pasi, 7 szóló lany. Várunk párok, lányok, és 30-40 es korosztályból sportos pasi jelentkezőket is!!!
Mennyien szoktak lenni?
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2026. 01. 28. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziaztok.
Mai este van valahol swinger buli, ahova 30 eves pasi beférne?
Budapest egy kornyeke
Szivesen reszt vennek magan jellegu buliba is..
Mai este van valahol swinger buli, ahova 30 eves pasi beférne?
Budapest egy kornyeke
Szivesen reszt vennek magan jellegu buliba is..
Mi ott leszünk ma este!
(Ez egy válasz Husbandforsex üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
Ma este valaki tervez menni Paradise-ba? Hölgyek, párok akik szóló férfire nyitottak volnának?
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Akár már a mostani hétvégére is nyitott vagyok...
Sziasztok!
Ha egy olyan harmadikat kerestek, aki magabiztosan jelen van, tud kezdeményezni, és akinek természetes az irányítóbb, határozottabb férfiszerep – különösen akkor, ha ezt a hölgy is élvezi –, akkor lehet, hogy egymást keressük
40-es, ápolt, tapasztalt férfi vagyok. Szeretem, ha a dinamika világos, a helyzeteknek van egy vezetése, de mindig figyelek arra, hogy ez mindenkinek komfortos és örömteli legyen.
Nézzétek meg az adatlapomat, és ha ilyen pasit kerestek, írjatok bátran
Sziasztok!
Ha egy olyan harmadikat kerestek, aki magabiztosan jelen van, tud kezdeményezni, és akinek természetes az irányítóbb, határozottabb férfiszerep – különösen akkor, ha ezt a hölgy is élvezi –, akkor lehet, hogy egymást keressük
40-es, ápolt, tapasztalt férfi vagyok. Szeretem, ha a dinamika világos, a helyzeteknek van egy vezetése, de mindig figyelek arra, hogy ez mindenkinek komfortos és örömteli legyen.
Nézzétek meg az adatlapomat, és ha ilyen pasit kerestek, írjatok bátran
Ma este valaki tervez menni Paradise-ba? Hölgyek, párok akik szóló férfire nyitottak volnának?
Sziasztok! Mindenképpen a klasszikus swinger klubokat ajánlom csak első tapasztalatszerzésre. A magasabb ár megszűri a vendégeket és előrevetíti a hely színvonalát. A Glory Cafe-ban azért gazdagon vannak olyan arcok, akikkel biztos nem szeretne a hölgy fizikai kapcsolatot létesíteni, de levakarhatatlanul követik a párokat. Egy swinger klubban normális tisztálkodási lehetőség is adott és lényegesen tisztább a környezet is.
(Ez egy válasz parbp4 üzenetére (2026. 01. 27. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 27. kedd 15:15
Swingers élményt még nem éltünk meg.
Melyik klubot ajánlott hetero párnak?
Főleg a hölgy nyitna férfiak írányában.
Privát buliba is szívesen mennénk.
Sziasztok!
Még soha nem voltam ilyen helyen.
Szívesen elmennék,az lenne a kérdésem/kérésem hölgy esetleg pár akik járnak es szabadna elkísérni esetleg oket?!
Igazából semmit nem tudok mit lehet ktt es mit nem viselkedés stb...
Esetleg ha csak par mondatban csak ha kapnék egy kis felvilágosítást, támpontot,vagy esetleg közösen menni varom a privát leveleket
Még soha nem voltam ilyen helyen.
Szívesen elmennék,az lenne a kérdésem/kérésem hölgy esetleg pár akik járnak es szabadna elkísérni esetleg oket?!
Igazából semmit nem tudok mit lehet ktt es mit nem viselkedés stb...
Esetleg ha csak par mondatban csak ha kapnék egy kis felvilágosítást, támpontot,vagy esetleg közösen menni varom a privát leveleket
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok glory cafe ott tuti lenne pasi jelentkező mi oda jarunk
(Ez egy válasz parbp4 üzenetére (2026. 01. 27. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Paradise nappali bulija szerdánként.
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Sziasztok! Szerintem a Paradise Swinger Club tökéletes lenne nektek is. Mi is ott kezdtük.
Gyertek el február 4.-én a nappali bulira.
Gyertek el február 4.-én a nappali bulira.
Sziasztok!
Továbbra is keresünk párokat február 4-re egy kellemes P4U látogatásra, nap közben! Ha valaki szeretne velünk ott összefutni, keressen nyugodtan! Nem ez lenne az első alkalom, hogy ellátogatunk abba a clubba. Sok sikert mindenkinek! Sz&V
Továbbra is keresünk párokat február 4-re egy kellemes P4U látogatásra, nap közben! Ha valaki szeretne velünk ott összefutni, keressen nyugodtan! Nem ez lenne az első alkalom, hogy ellátogatunk abba a clubba. Sok sikert mindenkinek! Sz&V
Írtam privátba.
(Ez egy válasz LadyParadise üzenetére (2026. 01. 27. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 27. kedd 09:25
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
xoxo
Mariann
p4u
xoxo
Mariann
p4u

vazelinator

puncivadasz69
Katerina 2