Ma este Veszprém, Balaton környékén privát party ahova ketten csatlakozhatnánk?
Sziasztok! TT ma este? Mi ott leszunk!
Sziasztok, én megyek ma este a Szentkirályi buliba Szeged felől. Ha esetleg hölgy vagy pár jönne a környékről szivesen elviszem. Írjatok privát üzenetet!
Sziasztok
Nem fogok köríteni: csatlakozni szeretnék egy igényes, jól működő társasághoz. Tudom, mit keresek, és nem vagyok az a típus, aki csak beszél róla.
Ápolt, magabiztos férfi vagyok, aki jelen tud lenni egy ilyen közegben, nem feszeng, és hozzáteszi a saját energiáját az estéhez. A kémia és a kölcsönös tisztelet nálam alap, de szeretem azokat a helyzeteket, ahol van feszültség és játék is.
Ha megvan a kölcsönös szimpátia, nem húzom az időt — találkozom, és kiderül élőben, működik-e.
Budapest ideális, de ha a társaság és a hangulat megéri, a távolság nem akadály.
Ha úgy érzitek, passzolok, írjatok — és beszéljük meg a részleteket.
Nem fogok köríteni: csatlakozni szeretnék egy igényes, jól működő társasághoz. Tudom, mit keresek, és nem vagyok az a típus, aki csak beszél róla.
Ápolt, magabiztos férfi vagyok, aki jelen tud lenni egy ilyen közegben, nem feszeng, és hozzáteszi a saját energiáját az estéhez. A kémia és a kölcsönös tisztelet nálam alap, de szeretem azokat a helyzeteket, ahol van feszültség és játék is.
Ha megvan a kölcsönös szimpátia, nem húzom az időt — találkozom, és kiderül élőben, működik-e.
Budapest ideális, de ha a társaság és a hangulat megéri, a távolság nem akadály.
Ha úgy érzitek, passzolok, írjatok — és beszéljük meg a részleteket.
Ma ki tervez Paradiset?
Sziasztok.Bp-i Hölgyek, párok ma este ráérek goljátok ismerkedjünk. Sw házibuli is izgatna.
04.18 szombatra keresünk pasit. Helyszín Debrecen, mi + 1 pár és + 1 pasi már van. A hely korlátozott, még szeretnénk maximum 2 scrácot. 45 alatt, vékony vagy sportos. Borotvált. Ha ma este nem érsz rá, ne is írj, most hosszú időre csak ez az egy alkalom lesz. A kapcsolatra jelölés is felesleges, ha szimpi vagy akkor adunk viber számot ott majd láthatjuk egymást. Buli zene, minden lehetséges de semmi sem kötelező
Ha van tapasztalatod még jobb. Vár 2 csajszi
Ígérgetők , kamusok, kisfiúk kíméljenek.
Ha van tapasztalatod még jobb. Vár 2 csajszi
Ígérgetők , kamusok, kisfiúk kíméljenek.
2026.04.18.án 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Masszázs maraton(Lingam,jóni,svéd,erotikus masszázsok közt lehet válogatni)lányoknak oktatással
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-dühöngéshez 8 személyes közös ágy,és külön szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr) Brigi,Karcsi
-Jéghideg merülő kád
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
-az est étkezést tartalmaz
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Masszázs maraton(Lingam,jóni,svéd,erotikus masszázsok közt lehet válogatni)lányoknak oktatással
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-dühöngéshez 8 személyes közös ágy,és külön szoba
-Jakuzzi használat
-Masszázs(Szakképzett masszőr) Brigi,Karcsi
-Jéghideg merülő kád
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
-az est étkezést tartalmaz
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfiként szívesen csatlakoznék egy szimpatikus párhoz vagy hölgyhöz hetero alapon, akar ma is!
Sziasztok most Szombat este ráérek szívesen csatlakóznék Bp-i sw házibuliba!
Sziasztok. Csak olyan pasit keresünk akinek van haverja és esetleg ketten kényeztetnék a feleségemet! Ha egyedül vagy ne is írj mert nem akarunk 3 mas szexet csak 2+ pasi vagy 3 is akár! Budapest és környéke!
Sziasztok!
Holnap… április 18., szombat – Club Paradise – Gangsters & Dolls vintage tematikus party.
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy sötéten elegáns, bűnösen izgalmas világgá alakul, ahol minden pillanatban ott lüktet a tiltott vágy.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor: Gangsters & Dolls stílus
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Holnap… április 18., szombat – Club Paradise – Gangsters & Dolls vintage tematikus party.
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy sötéten elegáns, bűnösen izgalmas világgá alakul, ahol minden pillanatban ott lüktet a tiltott vágy.
Erotika határok között – A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha beleélnéd magad az éjszakába, akkor: Gangsters & Dolls stílus
Ha nincs teljes szetted, a helyszínen kiegészítőkkel segítünk, hogy te is a party része lehess.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Ma este bulit tartunk. Csinos párok, pasik csajok jelentkezését várjuk. Sportos pasi részére 7s van hely,!!!
Nem kell telefonálni,oda kell menni,nem zavarnak el.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell telefonálni,oda kell menni,nem zavarnak el senkit.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi mellényomtam,nem neked akartam írni.
(Ez egy válasz bigger94 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell telefonálni,oda kell menni,nem zavarnak el.
(Ez egy válasz bigger94 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sziasztok,szentkirályi sw.club elérhetőséget,tud valaki?
Paradisebe megy valaki szombaton?

vazelinator

alkarom
Barbora H