Swinger házibuliban részt vennénk, ahol 2-3 pár és több fiú van.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Üdv!
Tud valaki információt a Veszprémben nyíló klubról? Előre is köszi!
Tud valaki információt a Veszprémben nyíló klubról? Előre is köszi!
Kedves Swingerek, kedves bulizni vágyók!
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek, csapatunk: Merci és Peti, Timi és Csanád
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek, csapatunk: Merci és Peti, Timi és Csanád
Nem,a múlthéten volt.
(Ez egy válasz Cicus76 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 23. csütörtök 23:21
Sziasztok,Szombat este Szentkirályon lesz vajon buli? Ha ha tudtok róla légyszi irjátok meg!
sziasztok, ma este hól érdemes menni?
Sziasztok,Szombat este Szentkirályon lesz vajon buli? Ha ha tudtok róla légyszi irjátok meg!
Sziasztok, írok!
(Ez egy válasz MGy pár43 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 23. csütörtök 12:08
Feleségem kényeztetném minimum 2 pasival! Budapest és környékén!
Feleségem kényeztetném minimum 2 pasival! Budapest és környékén!
Sziasztok!
Dreamlandben ma este holgy vagy par aki akik pasit keresnek?
Dreamlandben ma este holgy vagy par aki akik pasit keresnek?
Péntek szombat ki hová swinger club . Kecskemét pár vagyunk valaki megy swinger club irjjon akivel mehetünk
Sziasztok! Szombaton TT? Mi ott leszünk!
Sziasztok!
Május 1 és/vagy 2 Tatabányán szerveznék egy kis összejövetelt, ha van jelentkező hölgy vagy pár.
Összesen 5-8 fő, amiből jó lenne min 2 hölgy. Eddig 1L-3 férfi megvan, így elsősorban hölgy vagy pár jelentkezését várom. Korosztály eddig 35-46. Privátban írj!
Május 1 és/vagy 2 Tatabányán szerveznék egy kis összejövetelt, ha van jelentkező hölgy vagy pár.
Összesen 5-8 fő, amiből jó lenne min 2 hölgy. Eddig 1L-3 férfi megvan, így elsősorban hölgy vagy pár jelentkezését várom. Korosztály eddig 35-46. Privátban írj!
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok!
Szerda, csütörtök esti órákban vagy pénteken napközben szívesen fogadok párokat lányokat otthonomban!
Ma este Veszprém, Balaton környékén privát party ahova ketten csatlakozhatnánk?
Sziasztok! TT ma este? Mi ott leszunk!
Sziasztok, én megyek ma este a Szentkirályi buliba Szeged felől. Ha esetleg hölgy vagy pár jönne a környékről szivesen elviszem. Írjatok privát üzenetet!
Sziasztok
Nem fogok köríteni: csatlakozni szeretnék egy igényes, jól működő társasághoz. Tudom, mit keresek, és nem vagyok az a típus, aki csak beszél róla.
Ápolt, magabiztos férfi vagyok, aki jelen tud lenni egy ilyen közegben, nem feszeng, és hozzáteszi a saját energiáját az estéhez. A kémia és a kölcsönös tisztelet nálam alap, de szeretem azokat a helyzeteket, ahol van feszültség és játék is.
Ha megvan a kölcsönös szimpátia, nem húzom az időt — találkozom, és kiderül élőben, működik-e.
Budapest ideális, de ha a társaság és a hangulat megéri, a távolság nem akadály.
Ha úgy érzitek, passzolok, írjatok — és beszéljük meg a részleteket.
Nem fogok köríteni: csatlakozni szeretnék egy igényes, jól működő társasághoz. Tudom, mit keresek, és nem vagyok az a típus, aki csak beszél róla.
Ápolt, magabiztos férfi vagyok, aki jelen tud lenni egy ilyen közegben, nem feszeng, és hozzáteszi a saját energiáját az estéhez. A kémia és a kölcsönös tisztelet nálam alap, de szeretem azokat a helyzeteket, ahol van feszültség és játék is.
Ha megvan a kölcsönös szimpátia, nem húzom az időt — találkozom, és kiderül élőben, működik-e.
Budapest ideális, de ha a társaság és a hangulat megéri, a távolság nem akadály.
Ha úgy érzitek, passzolok, írjatok — és beszéljük meg a részleteket.

vazelinator