Ha pénteken lapos, akkor valószínű ti a Győri útira gondoltok. P4U az a Paradise.
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (tegnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most értem ide
(Ez egy válasz baby2632 üzenetére (tegnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:11
Sziasztok!
Ma este párommal meglátogatnánk a swingerforyou-t!
Lesz esetleg innen pár aki ismerkedne?
Milyen szokott lenni a péntek este?
Köszönjük a válaszokat!
Köszönjük a válaszokat!
Majd írjátok meg milyen volt. Péntek legtöbbször lapos.
(Ez egy válasz Swpár50 üzenetére (tegnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap este P4U ! Ki tart velünk? Párok,urak?
Holnap este P4U ! Ki tart velünk? Párok,urak?
Sziasztok!
Mai napra vagy holnapra swinger buli lesz vhol kelet magyarország területén?
Mai napra vagy holnapra swinger buli lesz vhol kelet magyarország területén?
Hello. Ma csatlakoznék párhoz, többeshez. Kmèt 100 km körzetèben.
Eger környékén szombaton valami klub vagy házibuli?
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sziasztok!
Köszönjük a válaszokat!
Köszönjük a válaszokat!
Jómagam most tartok oda
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy látszik nem sokan :(
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este ölgy vagy pár egy jó masszázsra akár tantra masszázsra? Tapasztalt vagyok és szeretem csinálni. Csak hölgy részére opció a belépés biztos a masszázs biztos a többi hogy mi történik az már rajtatok is múlik.
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
Helyszín Budapesten azon belül Óbudán
A pénteki FREEDOM FETISH bulira van egy plusz jegyem. NŐT vagy LÁNYT keresek, akivel együtt mehetünk. Ha érdekel, írj! smile
Sziasztok!
Május 1 és/vagy 2 Tatabányán szerveznék egy kis összejövetelt, ha van jelentkező hölgy vagy pár.
Összesen 4-6 fő, amiből jó lenne min 2 hölgy. Eddig 1L-3 férfi megvan, így elsősorban hölgy vagy pár jelentkezését várom. Korosztály eddig 35-46. Privátban írj!
Május 1 és/vagy 2 Tatabányán szerveznék egy kis összejövetelt, ha van jelentkező hölgy vagy pár.
Összesen 4-6 fő, amiből jó lenne min 2 hölgy. Eddig 1L-3 férfi megvan, így elsősorban hölgy vagy pár jelentkezését várom. Korosztály eddig 35-46. Privátban írj!
Baranyai buli 16-án pároknak?
Csütörtökön ki megy sw buliba?
Sziasztok, izgalmas estét. Párhoz, csoporthoz csatlakoznék.
Sziasztok Kaposvár 100 kilométeres körzetében lesz valahol swinger buli?49 éves 176. - kb 80 kg kaposvári pasi 18. -6 os mérettel!
4_os mérettel!
4_os mérettel!
Holnap, szerdán a nappali partira, több olyan vonzó pár is bejelentkezett, akik tettre kész urakkal szívesen játszanának.
Szóval örülnénk, ilyen uraknak.
és persze pároknak, hölgyeknek is.
Club Paradise, nappali party, szerda 10-15-ig.
Kérünk benneteket, hogy ne itt írjatok, hanem
xoxo
Mariann
P4U
Szóval örülnénk, ilyen uraknak.
és persze pároknak, hölgyeknek is.Club Paradise, nappali party, szerda 10-15-ig.
Kérünk benneteket, hogy ne itt írjatok, hanem
cs
ránk. alf
ör alf
ög alf
jetekxoxo
Mariann
P4U
Üdv! Keresek pàrt , akivel tudnàk menni swinger klubja menni! Akihez csatlakozhatnàk, kérem írjon privàtot!

vazelinator

szasza9mm