Sziasztok.
És egy jó kis bukake party mint tavaly? (Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
És egy jó kis bukake party mint tavaly? (Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szombaton megyünk a tiktak swinger club-ba, izmos kigyúrt pasik csatlakozását szívesen vennénk.
Szombaton megyünk a tiktak swinger club-ba, izmos kigyúrt pasik csatlakozását szívesen vennénk.
Swingerbe szívesen csatlakoznék lányhoz, hölgyhöz, pához! Akár hosszabb távon is.
Hétköznap? Szegeden?
Hétköznapi buli, kb csak Szigetszentmiklóson van és az is csak szerdán
Ennyi az országos délelőtti felhozatal
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (ma 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétköznapi buli, kb csak Szigetszentmiklóson van és az is csak szerdán
Ennyi az országos délelőtti felhozatal
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (ma 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes telefonon előre bejelentkezni, és akkor az első kérdésre megadják a választ, a másodikat nem hiszem, hogy bárki is előre meg tudná válaszolni. A létszám minden klubban eléggé hektikusan mozog... (Ettől függetlenül persze fel lehet tenni a kérdést.)
Az azonban biztos, hogy a tulajdonos tud igazán hiteles választ adni, ezért javasoltam a telefonhívást! (Ő látja a klubot a maga teljességében, mindenki más csak max. 1-1 alkalomból próbál következtetni...) (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:36
Az azonban biztos, hogy a tulajdonos tud igazán hiteles választ adni, ezért javasoltam a telefonhívást! (Ő látja a klubot a maga teljességében, mindenki más csak max. 1-1 alkalomból próbál következtetni...) (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Talán hülye a kérdés,de szombaton a Paradise -ba párnak mennyi a belépő illetve kb mennyien szoktak lenni?
Sziasztok! Talán hülye a kérdés,de szombaton a Paradise -ba párnak mennyi a belépő illetve kb mennyien szoktak lenni?
Sziasztok
Aug 7-én TT valakik?
Aug 7-én TT valakik?
Szegeden van hétköznap swinger buli valahol?
Mikor lesz és hánytól? Ez a Csepregi utca?
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 10:12
s 69-be tervezünk pénteki Gender free programra menni délután 3-körül max fél 5- 5-ig
Örülnénk másik pár és intelligens, női IGEN iránt nyitott pasik közeledésének!
Örülnénk másik pár és intelligens, női IGEN iránt nyitott pasik közeledésének!
Szia! ez hol lesz?
(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (ma 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:21
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Park rendezvénye:Testfestés,és Neon party
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
Folyamatos:19.00-22.00ig
-Medence
-Masszázs(Szakképzett masszőr)
-Hidrodézsa 8 személyes
-Swingerhez szoba használat ,gumit magatoknak hozzatok!!
Helyszín:Őrbottyán
Csak viberen bejelentkezés!
-Hideg italok,kávé különlegességek
-Finomságok(ropogtatni valók)
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
2026.08.01.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül ajánlatos a fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
-Medence
-Hidrodézsa 8 személyes
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező viberen!!Étkezés tartalmaz,és az italok miatt is!
2026.08.22 én tartandó országban első swinger habpartijára már lehet jelentkezni!!
-Medence
-Hidrodézsa 8 személyes
-Limonádé
-Medence
-Hidrodézsa 8 személyes
-Limonádé
Sziasztok , Sopron környékén hétköznap lehet találni valami jó bulit ?
Nyíregyháza környékén van klub? Ha nincs szoktak errefelé házibulit szervezni?
Sziasztok. Szivesen veszem venném egy hölgy nö részéröl a swinger klub látogatását közösen menni! Auto van tudunk menni meg ha Bp-i nö vagy irjál privátban! Vagy párral is akik most mennének először és kicsit bátortalanok! )))
Nekünk van.
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 00:18
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Borsod környékén Swingerezni volna kedve valakinek ?
07.29. szerdára volna esetleg valami program, amit ajánlanátok egy szingli jóképű pasinak?
Sziasztok !
Sziasztok! Hétvégére tudsz valaki esetleg privát szexbulit ahová csatlakozhatna egy fiatal helyes pasi?

vazelinator

angyalcum1
Anna Key