Augusztus 15-19-ig Hévízen nyaralunk, szimpatikus párral ismerkednénk, barátkoznánk ott.
Sziasztok! Augusztus 6.-án csütörtökön este Szombathelyen leszünk. Párt vagy párokat keresünk akik szeretnék az napot, vagy az estét kellemesen eltölteni. Írjatok privatot. Csak párok!
Sziasztok! Szolnok megyében keresnénk baráti társaságok által szervezett swinger jellegű összejövetelt, eslősorban a korosztályunknak (35-45) megfelelően. Természetesen, amennyiben költsége van a bulinak abba szívesen beszállunk.
Sziasztok. Párcseréhez keresünk hozzánk hasonló párt. Képek információk adatlapunkon
Szerdán medencés nappali buliba megyünk Szigetszentmiklósra(P4U). Ki tart velünk?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek ma estére. Swingerklub látogatásra is nyitott vagyok, de otthon is jól érezhetjük magunkat.
Én egy tapasztalt, vastag farkú, 30 éves sportos magyar srác vagyok.
Hölgyet vagy párt keresek ma estére. Swingerklub látogatásra is nyitott vagyok, de otthon is jól érezhetjük magunkat.
Én egy tapasztalt, vastag farkú, 30 éves sportos magyar srác vagyok.
Nincs az oldalon egyetlen Pár sem,aki ma eljönne a Paradise-ba?? Kicsit nehezen hisszük el......
Mi megyünk ez biztos
(Ez egy válasz bigger94 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Swinger házibulit keresünk ma estère!
Swinger házibulit keresünk ma estère!
Holnap , azaz szombaton keszul valaki Paradise?
Sziasztok!
Ma este esetleg (Ez egy válasz szex pár 45 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este esetleg (Ez egy válasz szex pár 45 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este pár?? +pasi? Budapest és körmyékén ??
Miért nem mentek el egy klubba? Adott a Partner,a hely, a hangulat.
(Ez egy válasz szex pár 45 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 31. péntek 05:30
Sziasztok. A sok sok kamus igérgető pasik miatt holnap este hellyel rendelkező Budapesti párral találkoznánk de nem kávézni!
.
.
Sziasztok.
Ma van valahol swinger buli ahova szolo ur mehet?
Sziveset csatlakoznek hazasparhoz is clublatogatasra.
Ma van valahol swinger buli ahova szolo ur mehet?
Sziveset csatlakoznek hazasparhoz is clublatogatasra.
gyulai Corvin hotelbe augusztusban vagy szeptemberben megy pár valaki, aki szeretne 4est, párcserét mint mi?
SZEKSZÁRDON bulihoz helyet biztosítanék!
kik csatlakoznának egy swinger partyhoz?
jelentkezni üzenetben lányok, fiúk 45 éves korig!
kik csatlakoznának egy swinger partyhoz?
jelentkezni üzenetben lányok, fiúk 45 éves korig!
Sziasztok. A sok sok kamus igérgető pasik miatt holnap este hellyel rendelkező Budapesti párral találkoznánk de nem kávézni!
.
.
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk. Keresünk szóló hölgyet vagy párt párcserére. Képek adatlapon vannak, valós pár vqgyunk
Sziasztok mi egy valos par vagyunk kezdők ezen a téren helyel rendelkezünk 202608.01 szombat estére keresunk part vag masszőr pasit vibered legyen

vazelinator

Sue Diamond