Kedves Fiatalok! Swinger Yours következő bulija.
Youngest bulit tartunk szeptember 12-én, szombaton, 20:00 és 02:00 óra között, Alsónémediben.
A buli kizárólag a 45 év alatti korosztály számára szól. Párok esetében ezt külön-külön értjük, tehát azok jelentkezhetnek, akik még nem töltötték be a 46. életévüket.
Szauna és jakuzzi vár benneteket, na és persze egy remek, fiatalos társaság!
Sok éve tartjuk már a Youngest bulikat, úgyhogy aki még nem járt nálunk, annak most itt az ideje!
Az esemény teljes leírását és a regisztráció lehetőségét a weboldalunkon találjátok, amelynek elérhetőségét privát üzenetben szívesen elküldöm.
Szeretettel várunk benneteket, a kezdő swingereknek remek választás.
Merci és Peti, Timi és Csanád
Youngest bulit tartunk szeptember 12-én, szombaton, 20:00 és 02:00 óra között, Alsónémediben.
A buli kizárólag a 45 év alatti korosztály számára szól. Párok esetében ezt külön-külön értjük, tehát azok jelentkezhetnek, akik még nem töltötték be a 46. életévüket.
Szauna és jakuzzi vár benneteket, na és persze egy remek, fiatalos társaság!
Sok éve tartjuk már a Youngest bulikat, úgyhogy aki még nem járt nálunk, annak most itt az ideje!
Az esemény teljes leírását és a regisztráció lehetőségét a weboldalunkon találjátok, amelynek elérhetőségét privát üzenetben szívesen elküldöm.
Szeretettel várunk benneteket, a kezdő swingereknek remek választás.
Merci és Peti, Timi és Csanád
Ha ritkán van szabadidő, és ősszel szeretnétek kipróbálni, akkor Club Paradise, - szeptember 12. -én.
(Ez egy válasz parkalandozik üzenetére (tegnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:28
(Ez egy válasz parkalandozik üzenetére (tegnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Berakom ide is, hátha itt is kapunk pár véleményt, bár kaptunk a másik topickban is, eddig a glory felejtősnek tűnik.
Sziasztok! Swinger terén teljesen kezdő, de pasis 3asban eléggé tapasztalt pár vagyunk, voltunk már másik párral is. Kedveljük a pasitöbbletes akciókat, izgat a gloryhole jelleg is, hölgy tagunk imád szopni, végig is, de nem csak azt... Szeretnénk csajos bi alapon gabalyodni is. Hölgy tagunk könnyen oldódik, nem szégyenlős, én pedig nem féltékeny, potens pasi vagyok.
Netes ismerkedésből már kicsit elegünk van és ritkán van szabadidőnk, most ősszel kipróbálnánk egy swinger clubot, vagy hasonlót. Melyik lehet nekünk optimális? Igazából a gloryt, ami nem kifejezetten club néztük ki, de vannak kétségeim. Szeretném ha írnátok tapasztalatokat smile köszi! Üzentben is oké
Sziasztok! Swinger terén teljesen kezdő, de pasis 3asban eléggé tapasztalt pár vagyunk, voltunk már másik párral is. Kedveljük a pasitöbbletes akciókat, izgat a gloryhole jelleg is, hölgy tagunk imád szopni, végig is, de nem csak azt... Szeretnénk csajos bi alapon gabalyodni is. Hölgy tagunk könnyen oldódik, nem szégyenlős, én pedig nem féltékeny, potens pasi vagyok.
Netes ismerkedésből már kicsit elegünk van és ritkán van szabadidőnk, most ősszel kipróbálnánk egy swinger clubot, vagy hasonlót. Melyik lehet nekünk optimális? Igazából a gloryt, ami nem kifejezetten club néztük ki, de vannak kétségeim. Szeretném ha írnátok tapasztalatokat smile köszi! Üzentben is oké
Berakom ide is, hátha itt is kapunk pár véleményt, bár kaptunk a másik topickban is, eddig a glory felejtősnek tűnik.
Sziasztok!
Holnap (08.28) valaki TikTak?
Holnap (08.28) valaki TikTak?
Google- be beírod , lehet hogy nincs is klub krk- n .
(Ez egy válasz Gyuri85 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Rovinj-ban (Valalta, Punta-kriz, Anaconda, Moonlight stb.) vagyunk augusztus 26-30 között. Szívesen ismerkedünk csini párokkal!
Sziasztok. Valaki tud jó klubot a krk szigeten?
A 69es számú Szeplőtelen Mária különleges szakiskola őszi szemesztere szeptember 4-én tartja első foglalkozását budapesti foglalkoztatójában. Párok, lányok, fiúk jelentkezését várjuk, akik késztetést éreznek a pajkos péntek nevű kurzus elsajátítására. Jelentkezéseteket privátban várjuk.
Sziasztok
Jön ma pàr Paradisebe nappali partira ?
Jön ma pàr Paradisebe nappali partira ?
Sziasztok!
Szombat este valaki tervez menni a paradise ba?
Szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz.
30 éves, sportos, tapasztalt, hetero beállítottságú férfiként.
Ha valakinek van kedve, akkor írjon.
Köszi
Szombat este valaki tervez menni a paradise ba?
Szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz.
30 éves, sportos, tapasztalt, hetero beállítottságú férfiként.
Ha valakinek van kedve, akkor írjon.
Köszi
Mi ott leszünk))
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2026. 08. 22. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 22. szombat 14:25
Sziasztok.
Szept.5.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,baráti hangulattal!
Szívesen látunk még normàl vagy sportos testalkatú párokat,akar kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Hello . Holnap Glory Cafe ?
Sziasztok
A párommal mindketten 32 évesek vagyunk, meleg párként elsősorban egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló swinger közösséget keresünk.
Nem az egyszeri, teljesen random találkozások vagy nagy, ismeretlen társaságok vonzanak minket, hanem egy olyan közösség, ahol az emberek először megismerik egymást, kialakul a bizalom, és akár rendszeresen is találkoznak.
Elsősorban már működő közösséghez csatlakoznánk, szeretnénk először megismerni, hogyan működik egy ilyen társaság\. Ha szükséges, természetesen szívesen bemutatkozunk, beszélgetünk, illetve személyesen is találkozunk előtte.
Ha ismertek ilyen közösséget, vagy van egy hasonló társaságotok, ahová szerintetek illenénk, szívesen fogadjuk a megkereséseket privátban.
A párommal mindketten 32 évesek vagyunk, meleg párként elsősorban egy bizalmon és kölcsönös szimpátián alapuló swinger közösséget keresünk.
Nem az egyszeri, teljesen random találkozások vagy nagy, ismeretlen társaságok vonzanak minket, hanem egy olyan közösség, ahol az emberek először megismerik egymást, kialakul a bizalom, és akár rendszeresen is találkoznak.
Elsősorban már működő közösséghez csatlakoznánk, szeretnénk először megismerni, hogyan működik egy ilyen társaság\. Ha szükséges, természetesen szívesen bemutatkozunk, beszélgetünk, illetve személyesen is találkozunk előtte.
Ha ismertek ilyen közösséget, vagy van egy hasonló társaságotok, ahová szerintetek illenénk, szívesen fogadjuk a megkereséseket privátban.
Sziasztok
Szerdàn ki jön Paradiseibe?
Pàrokkal ismerkednènk!
Szerdàn ki jön Paradiseibe?
Pàrokkal ismerkednènk!
Sziasztok.
Ma este is all a keresés
(Ez egy válasz szex pár 45 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este hová érdemes el menni ??? Sos!
Ma jön innen valaki TikTak-ba?
Sziasztok! Köszönjük aki jelentkezett a swinger habpartira.Ismét felejthetettlen élmény és élvezet lesz számotokra.Ezennel délelőtt lezárjuk a jelentkezést.2027.jún 26.án lesz legközelebb.Melitta
Sziasztok! Jövő szombat napkozbeni partyba csatlakoznék

vazelinator

Milly