Melyik klubba erdemes este menni?
Az hol van?
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (ma 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:34
Sziasztok, lenne valakinek kedve velem és @minnie56 - al ma összefutni a pandorasban?
Mi valaszinűleg ma a 3 Majomba megyünk
Sziasztok, lenne valakinek kedve velem és @minnie56 - al ma összefutni a pandorasban?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok Budapesten vagyok neha elatogatok a Szigetszentmiklosi kluba ha kepek alapjan valakinek szimpi vagyok irjon
Ma este van valahol partyka, ahová csatlakozhatunk Pécsen?
Szóló pasit nem keresünk
Szóló pasit nem keresünk
Sziasztok! A paradise-t már írták. A Labirintusban lesz dj, testfestés, szórakoztató-erotikus-táncos műsor. A For you-ban nyugisabb lesz. A tik-tak még nem tette közzé, de ott is tuti lesz valami...
(Ez egy válasz swpar91-94 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 10:50
Sziasztok!
Tudjuk még egy kicsit odébb van de szeretnénk előre tervezni.
Lesz valamelyik klubban majd halloween-i tematikus buli?
Válaszokat előre is köszönjük.
Sziasztok.
Tudjuk még egy kicsit odébb van de szeretnénk előre tervezni.
Lesz valamelyik klubban majd halloween-i tematikus buli?
Válaszokat előre is köszönjük.
Sziasztok.
Sziasztok!
A mai ceglédi naturista fürdőzésre jön innen pár?
A mai ceglédi naturista fürdőzésre jön innen pár?
Fitt sportos nemdohányzó 40-es párként 30-40 szintén fitt sportos nemdohányzó párokkal ismerkednénk , esetleg csinos barna hosszúhajú hölggyel
nézd meg a profilunkat, és ha tetszünk , írj
mi komolyan gondoljuk, ne vesztegessük egymás idejét
nézd meg a profilunkat, és ha tetszünk , írj
mi komolyan gondoljuk, ne vesztegessük egymás idejét
Sziasztok fiatalabb dominans tipuskent keresek foleg noket és párokat de sok mindenre nyitott vagyok. Keress ha szimpatikusnak talalsz
Sziasztok!
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Ma napközben kalandoznék párral/lánnyal írjatok privátban !
Bp de utazok is ha van miért !
Sziasztok.
Szívesen részt vennék a buliban. (Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 15:39
Szívesen részt vennék a buliban. (Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal szeretnénk othonunkba bukkake partyt ! Szombaton délutàn vàrjuk 35 éves korttol 55 éves korig normàlis férfiak jelentkezését privàtban! Szegeden lenne max 4 férfi!
Sziasztok! Olvastam az adatlapotokat is, üzenet helyett inkább ide írok, ez nem olyan tolakodó talán. Hálás lennék, ha megnéznétek az adatlapomat, talán beleillek a keresési preferenciátokba. Éppen közösséget keresek, és szimpatikus amit láttam rólatok/nálatok.
Üdv Balázs (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 20. vasárnap 17:55
Üdv Balázs (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
október 2 pénteken este kultúrestet tartunk budapesti társasjátékozónkban. szívesen veszünk jelentkezőket, akik szintén elmerülnének a ki nevet a végén, bújócska, doktornénis bácsis játékokban.
Á4lagos létszám 30-50 fő, 50 éves korig várunk jelentkezőket. Résztvevők jellemzően 12-15 pár, 3-5 szóló lány, 5-8 szóló pasi. Melinda és Péter
Á4lagos létszám 30-50 fő, 50 éves korig várunk jelentkezőket. Résztvevők jellemzően 12-15 pár, 3-5 szóló lány, 5-8 szóló pasi. Melinda és Péter
Sziasztok! Holnap, szeptember 25-én Tiktak. Hölgyet keresek minden kötelezettség nélkül, illetve párrhoz is nagyon szívesen csatlakoznék! A részleteket beszéljük meg privátban. Köszönöm szépen!
Nekünk is tervben van
) Eddig mindegyik buli tetszett a Paradiseban.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 05:34
) Eddig mindegyik buli tetszett a Paradiseban.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak megerősíteni tudom, hogy a Club Paradise-ban idén is fergeteges lesz a Halloween party (amin én is részt veszek)!
Szombati klublátogatáshoz keresnénk vagány, nem szívbajos Párt. Privát üzenetet várunk
Sziasztok. Mohácsi swinger buliról van valakinek tapasztalata ?
Sziasztok. Én többször jártam a klubban mindig jól éreztem magam. A társaság nagy része állandó de vannak ujj arcok is. A létszám változó de nem attól lesz jó a buli, hogy nagy tömeg van. A buli akkor jó ha mindenki tudja, hogy mit keres és csinálja is.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 05:32
Sziasztok! Járt már valaki a Labirintus klubban? Esetleg velemény?
09.25-26 keresünk privát partyt.

vazelinator

dzsosua
Jannet