Sziasztok! Jön ma valaki a freedom fetis buliba? A swinger, couple area térbe vagy a sötét szobába? Párommal szívesen ismerkedünk, nyitottak vagyunk!
Valaki volt mar a Pandora clubban a Nepszinhaz utcaban?
Engem is erdekelne ma buli, szivesen csatlakoznek parhoz , akar club latogatasra is.
...párhoz...
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 12:07
Sziasztok! Ma, szeptember 26-án Tiktak!? Hölgyet keresek minden kötelezettség nélkül, illetve párrhoz is nagyon szívesen csatlakoznék! A részleteket beszéljük meg privátban. Köszönöm szépen
Sziasztok! Ma, szeptember 26-án Tiktak!? Hölgyet keresek minden kötelezettség nélkül, illetve párrhoz is nagyon szívesen csatlakoznék! A részleteket beszéljük meg privátban. Köszönöm szépen
Melyik klubba erdemes este menni?
Az hol van?
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 02:34
Sziasztok, lenne valakinek kedve velem és @minnie56 - al ma összefutni a pandorasban?
Mi valaszinűleg ma a 3 Majomba megyünk
Sziasztok, lenne valakinek kedve velem és @minnie56 - al ma összefutni a pandorasban?
Sziasztok Budapesten vagyok neha elatogatok a Szigetszentmiklosi kluba ha kepek alapjan valakinek szimpi vagyok irjon
Ma este van valahol partyka, ahová csatlakozhatunk Pécsen?
Szóló pasit nem keresünk
Szóló pasit nem keresünk
Sziasztok! A paradise-t már írták. A Labirintusban lesz dj, testfestés, szórakoztató-erotikus-táncos műsor. A For you-ban nyugisabb lesz. A tik-tak még nem tette közzé, de ott is tuti lesz valami...
(Ez egy válasz swpar91-94 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 10:50
Sziasztok!
Tudjuk még egy kicsit odébb van de szeretnénk előre tervezni.
Lesz valamelyik klubban majd halloween-i tematikus buli?
Válaszokat előre is köszönjük.
Sziasztok.
Tudjuk még egy kicsit odébb van de szeretnénk előre tervezni.
Lesz valamelyik klubban majd halloween-i tematikus buli?
Válaszokat előre is köszönjük.
Sziasztok.
Sziasztok!
A mai ceglédi naturista fürdőzésre jön innen pár?
A mai ceglédi naturista fürdőzésre jön innen pár?
Sziasztok.
Szívesen részt vennék a buliban. (Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 23. szerda 15:39
Szívesen részt vennék a buliban. (Ez egy válasz falo20 üzenetére (2026. 09. 23. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal szeretnénk othonunkba bukkake partyt ! Szombaton délutàn vàrjuk 35 éves korttol 55 éves korig normàlis férfiak jelentkezését privàtban! Szegeden lenne max 4 férfi!
Sziasztok! Olvastam az adatlapotokat is, üzenet helyett inkább ide írok, ez nem olyan tolakodó talán. Hálás lennék, ha megnéznétek az adatlapomat, talán beleillek a keresési preferenciátokba. Éppen közösséget keresek, és szimpatikus amit láttam rólatok/nálatok.
Üdv Balázs (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 20. vasárnap 17:55
Üdv Balázs (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
október 2 pénteken este kultúrestet tartunk budapesti társasjátékozónkban. szívesen veszünk jelentkezőket, akik szintén elmerülnének a ki nevet a végén, bújócska, doktornénis bácsis játékokban.
Á4lagos létszám 30-50 fő, 50 éves korig várunk jelentkezőket. Résztvevők jellemzően 12-15 pár, 3-5 szóló lány, 5-8 szóló pasi. Melinda és Péter
Á4lagos létszám 30-50 fő, 50 éves korig várunk jelentkezőket. Résztvevők jellemzően 12-15 pár, 3-5 szóló lány, 5-8 szóló pasi. Melinda és Péter
Sziasztok! Holnap, szeptember 25-én Tiktak. Hölgyet keresek minden kötelezettség nélkül, illetve párrhoz is nagyon szívesen csatlakoznék! A részleteket beszéljük meg privátban. Köszönöm szépen!
Nekünk is tervben van
) Eddig mindegyik buli tetszett a Paradiseban.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 05:34
) Eddig mindegyik buli tetszett a Paradiseban.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak megerősíteni tudom, hogy a Club Paradise-ban idén is fergeteges lesz a Halloween party (amin én is részt veszek)!
Szombati klublátogatáshoz keresnénk vagány, nem szívbajos Párt. Privát üzenetet várunk
Sziasztok. Mohácsi swinger buliról van valakinek tapasztalata ?
Sziasztok. Én többször jártam a klubban mindig jól éreztem magam. A társaság nagy része állandó de vannak ujj arcok is. A létszám változó de nem attól lesz jó a buli, hogy nagy tömeg van. A buli akkor jó ha mindenki tudja, hogy mit keres és csinálja is.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 24. csütörtök 05:32
Sziasztok! Járt már valaki a Labirintus klubban? Esetleg velemény?

vazelinator

Jaye