Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Keresek egy csinos, fiatal LÁNYT szeretőmnek!
Idős, kedves,hetero úriember vagyok.
Keresek egy csinos, fiatal LÁNYT szeretőmnek!
Idős, kedves,hetero úriember vagyok.
Szia!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Nagykátán állok rendelkezésre kedves hölgyeim
Sziasztok! Párhoz, házaspárhoz csatlakoznék tartósabb dologra, vagy keresek fiatal megbízható roma lányt, anyukát Elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság nem akadály. Megbízhatóság, diszkréció adott és elvárt.
Ha valaki komolyan gondolja üzenetben keressen. Szép napot!
Ha valaki komolyan gondolja üzenetben keressen. Szép napot!
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni. Én nem vagyok roma, de abszolút nem zárkózom el roma partnertől, sőt!
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Szia!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Fiatal roma lányt kényeztetne, aki egyedülálló. Győr
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok van itt olyan roma csaj aki szivesen ismerkedne ?
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Fiatal jófarkú roma srácokat szopnék. 53 éves férfi vagyok
Szopna ma valaki gyöngyösön?
Szabolcsban igényes izgató Roma hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Szabolcsi 50 és pár 3.at keres hetero alapon nél egyen pocakos de ápolt és jofarku kitartó legyen
Holnap.valaki nézne 1 roma faszt?viber
Fiatalabb , jófarkú roma srácot szopnék. Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok
Szabolcsbol valaki hetero a lapon 50 párhoz vagy bi hölgy

csajimado

nagyica
Anita Queen