Veszprém környékén keresek roma partnert.
Romapar +barátjuk keres 4_nek bi pasit Bp hely kene
Esztergom környékén roma pasi aki pasit keres?
Roma lánnyal ismerkednêk, Budapest és környéke
Helyes jófarkú roma srácot szopnék Szegeden és környékén.
Egy roma csajt keresek vas megyébe lehetőleg Szombathelyen, aki diszkrét igényes, szabadidő kellemes eltöltésére. A részleteket privátban beszéljük meg. Írj ha érdekel.
Székesfehérváron a kórházban megvendégelnék egy roma nőt aki jól kiverné a farkam, privizz
Kerepes Kistarcsa felé kis roma lány fiú?
Kerepes Kistarcsa felé kis roma lány fiú?
Sok tejjel rendelkező kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Hölgyet keresek ma Debrecenben Alkalmi kalandra. Kb 13 óráig. Diszkréció fontos!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sok tejjel rendelkező kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Sziasztok roma lányt keresek

Sziasztok!
Macikedvelő nagyfaszú roma csávót keresek!!
Nagyhegyesen vagyok megtalalható. Írj rám!!
Macikedvelő nagyfaszú roma csávót keresek!!
Nagyhegyesen vagyok megtalalható. Írj rám!!
Székesfehérváron roma nő aki bejönne a kórházba kiverni? Pirivzz
Kaposváron van olyan hölgy aki alkalmankként mélytorkozna, vagy keményen kiverne? Privire írj. Jó vastag farkam van!csak diszkreten
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét pàrral ismerkednék.