Sziasztok! Fiatal roma lánnyal vagy lányos anyukával ismerkednék, beszélgetnék Miskolc és Borsod megye előny, de ésszerű táv nem akadály.. A többit privátban pls! Pasik NEM!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén keresek Roma Hölgyet vagy Roma Párt akikhez lehetne csatlakozni valamikor a héten-hétvégén. Hétvégén Bármikor jó
utazni tudok
32 éves független telt srác vagyok nincs káros szenvedélyem diszkrét és tisztelet tudo vagyok!

Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
A hetero srác szerintem nem férfire vágyik. De biztosan én tudom rosszul...
(Ez egy válasz OpelosPeti üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hölgy partnert keresek Pilis , Monor környéke
Sziasztok, roma pasit keresnénk szimpátia alapján, fogadni nem tudunk.
Roma lányt, hölgyet kényeztetnék erotikusan.

Sziasztok roma nőt, párt keresek minden jóra akik szeretik ha vastag
Gödöllőnél hetero srácot kényeztetnék.
Sziasztok roma csajt keresek Szolnok megye

Sziasztok! Fiatal roma lánnyal vagy lányos anyukával ismerkednék, beszélgetnék Miskolcon, Borsodban. A többit privátban pls! Pasik NEM!
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Roma hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Ma estére keresek hölgyet 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Irtam
(Ez egy válasz Bisexromapsi üzenetére (2025. 08. 09. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 06:45

30_50 es romapar vagyunk keresünk bisex pasit bi párt Budapesten hely szükséges csinos holgytaggal
30_50 es romapar vagyunk keresünk bisex pasit bi párt Budapesten hely szükséges csinos holgytaggal
Sziasztok. Roma lányt keresek Heves környékén vasárnap
Irj
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (2025. 07. 18. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 18. péntek 19:05

Egerben vagy környékén keresek roma nőt: én kinyalnám, ő leszopna.