Túrkeve környékén keresek Roma hölgyet aki élvezne egy vad kényeztetést!!!
Sziasztok !! 29 éves magára igényes pasi vagyok . Monor környéken ismerkednek hölggyel , illetve párral .. írj privát
Fiatal roma lányokat, asszonyt rendszeres találkozásra keresek. Mindent bele, perverzió előny
20 éves roma csaj ismerkedne
Szopok és nyelem a gecit
Itt vagyok kiváncsi vagyok leteztek-e
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (tegnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:38
Sziasztok!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Sziasztok!
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok !! Monor környéken hölgyel illetve párral ismerkednek !! 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Ózdon és a környező falvakban keresek férfit formás szerszámmal.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Jó farkú Roma férfit keresek Eger környékén,akit alkalmanként lehet szopni!!
Fiatal roma lányokat, asszonyt rendszeres találkozásra keresek. Mindent bele, perverzió előny!
Sziasztok. Kifejezetten nagy, lógós mellü roma hölggyel, hölgypárral ismerkednék. Idősebb 50+ os, illetve fiatalabbakkal is. Ha sok tejjel rendelkező szoptatós hölgy vagy az lenne a legjobb. Ápolt, káros szenvedélyektől mentes, mellfesitiszta pasi vagyok.Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.!!!!
Bp+50Km
Bp+50Km
Gáláns pasi roma hölgyet keres
Megismerkednék olyan kizárólag Roma hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Fiatalabb jófarkú roma srácot szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Vibered küld el
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra, vagy fiatal roma lányt keresek elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.

csajimado