Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok!
Ne döljön be senki romanagyi66-nak!!
Ne döljön be senki romanagyi66-nak!!
Roma lányt/hölgyet kényeztetnék
akad itt Pesti roma csajszi vagy már mind eltűnt ? :(
Keresek egy olyan kiváncsi Roma hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
Salgótarján környéke aki tud fogadni minket?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Jófarkú roma srácot szopnék.53 éves férfi vagyok.
Szia irj ha gondolod
(Ez egy válasz romanagyi66 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Dunántúlról. Helyem van, de utazni is tudok. Többit privátba
sziasztok pápa és környéke hőlgyet vagy párt keresek
Budspesten ma nálam vagy nálad találkoznék roma lánnyal vagy párral heteron. Minden amiről álmodni sem mertek
Semmi baj
(Ez egy válasz Tamásperv üzenetére (2026. 08. 22. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tamásperv üzenetére (2026. 08. 22. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs Albert , nem neked szántam . Véletlen volt .
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
GYMS megyében roma nő aki szeretné , hogy alaposan kinyalják ?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

csajimado

rokat70
Victoria Rose