Nekem meg a következő történetet mesélték. Szoba szervizhez tartozik pl. a plusz párna. Mikor vitte a hölgy a párnát a férfitől megkérdezte mihez kell a párna. Fej alá, vagy csípő emeléshez? És ekkor volt egy mosoly. Ismerősöm mondta hogy a csípőemelést hogy gondolja. Válasz az volt bemutathatom élőben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 19:09
Törölt felhasználó (1339692)
Volt rá példa, Fiatalon egy szálodában dolgoztam , egy 40 plusszos nő rendszeresen rendelt a szobájába. Még egyszer csak természetben kaptam a borravalót.
Volt rá példa, Fiatalon egy szálodában dolgoztam , egy 40 plusszos nő rendszeresen rendelt a szobájába. Még egyszer csak természetben kaptam a borravalót.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 13:48
Gondoltátok volna, hogy ilyen foglalkozás a szállodai szoba szerviz csapat sok sok tagja?
Gondoltátok volna, hogy ilyen foglalkozás a szállodai szoba szerviz csapat sok sok tagja?
egy-két élmény azért jöhet
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a maszőr
Rendezvényszervező vagyok.... A többit rátok bízom....
Osztályfőnöknom megtanított érettségi után sok mindenre
Tetováló
Tanárnők nekem. Volt - egy két komoly élményem
Taxisok!
Szerintem vannak ingyen fuvarok,,sőt tudok róla.
Nem bír fizetni a hölgyike, cserébe természetben,,,,,,!
Szerintem vannak ingyen fuvarok,,sőt tudok róla.
Nem bír fizetni a hölgyike, cserébe természetben,,,,,,!
sajnos erre vonatkozólag vannak rossz tapasztalataink, a nejemre is rendesen rápróbált anno az edzője. Direkt olyan feladatokat csináltatott ahol lesheti, majd megértő és türelmes (persze nem neki kell a napi dolgokat rendezni a családban) elég ha játsza a szép fiút heti 3 alkalommal miközben én fizettem. Mind ezt csinálja...
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Azok mind öreg urak
))))) vagy van vmi jó tapasztalatod ?
(Ez egy válasz hubby dokiBp üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
))))) vagy van vmi jó tapasztalatod ?
(Ez egy válasz hubby dokiBp üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet kicsi volt a fázis ceruza!
Ha a hamburgerre nem telt lehet debreceni páros kolbászt kellet volna venni!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a hamburgerre nem telt lehet debreceni páros kolbászt kellet volna venni!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Igy is lehet mondani
Volt villanyszerelésem amiből nem lett szemmel látható anyagi kifizetés! Bár dehogynem! Szemmel látható és anyagi! Csak hamburgert nem tudtam venni!
a nagy korongecsetbe bele kellet tenni a nyelet?
(Ez egy válasz Baluka79 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 15:45
(Ez egy válasz Baluka79 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szobafestőként voltak munkahelyi kalandok. Remélem még lesz is!
Szobafestőként voltak munkahelyi kalandok. Remélem még lesz is!
személyi edző
háziorvost lakásra hívni neglizsében fogadni ...

STS011

dori123