Biztosítási ügynök.
Ezt magamnak szoktam intézni, de velem is volt, hogy az exem csinálta. Vele én is hasonlóan éltem át, viszont nem biztos hogy akárkinek engedném, vagy hasonlóan érezném magam
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 16:36
Egyik-másik exem punciját borotváltam meg párszor és mindig csatakosra nedvesedtek.
Mondjuk többnyire az oldschool, hagyományos, fenős borotvakéssel csináltam...
Vagy amikor egy nőnek készültem intim piercinget szúrni, az is kiváltotta az izgalmi állapotot és itt nem csak arra gondolok, hogy benedvesedtek, hanem ők mondták, hogy rendesen felizgultak.
Vagy amikor egy nőnek készültem intim piercinget szúrni, az is kiváltotta az izgalmi állapotot és itt nem csak arra gondolok, hogy benedvesedtek, hanem ők mondták, hogy rendesen felizgultak.
Volt rajtam kívül aki masszázson nedves bugyival távozott?
Egyik-másik exem punciját borotváltam meg párszor és mindig csatakosra nedvesedtek.
Vagy amikor egy nőnek készültem intim piercinget szúrni, az is kiváltotta az izgalmi állapotot és itt nem csak arra gondolok, hogy benedvesedtek, hanem ők mondták, hogy rendesen felizgultak. (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy amikor egy nőnek készültem intim piercinget szúrni, az is kiváltotta az izgalmi állapotot és itt nem csak arra gondolok, hogy benedvesedtek, hanem ők mondták, hogy rendesen felizgultak. (Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Férfi intim szőrtelenítésre
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire gondoltál, vagy mit tapasztaltál?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem erre gondoltam
(Ez egy válasz Tom Apó üzenetére (2023. 11. 15. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tom Apó üzenetére (2023. 11. 15. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Külföldi szállodai takarító munkák ?Szex vagy vetkőzés benne lehet időnként.Olvastam viszont ,hogy van meztelentakaritás is az házhozmenős nem szállodai.
Állatorvosi asszisztens, amikor menni kell az egyedülálló hölgyekhez az egyetlen szemükfénye cicát, kutyust oltani....
Ott talán a csaj csaj párosítás lehet a leggyakoribb!?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak ne a körfűrész legyen!!!
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 11:07
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Asztalosként keresem azt a valakit, aki bekapná, miközben dolgozom neki..
(Futárként akadt horogra ez az...)
Azt hiszem masszázs.
Kozmetikus
Asztalosként keresem azt a valakit, aki bekapná, miközben dolgozom neki..
Home office-ban az asszonnyal lehet szexelni
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 15. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 07:23
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2023. 11. 15. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondják, hogy "alkalom szüli a tolvajt", ennek mentén az erre adandó válasz is hasonló.
Szinte mindegyik foglalkozásnál/munkánál meg lehet találni az alkalmat a szexre. Egyetlen kivétel talán a home office...
Szinte mindegyik foglalkozásnál/munkánál meg lehet találni az alkalmat a szexre. Egyetlen kivétel talán a home office...
Mondják, hogy "alkalom szüli a tolvajt", ennek mentén az erre adandó válasz is hasonló.
Katonanő, rendőrnő.
van itt az oldalon gyerekfelügyelő aki a apukával vagy anyukával alakított ki kapcsolatot. Szívesen olvasnánk róla!
Távolsági busz sofőr. Oba-vissza út közötti pihenő időben mindig van lehetősége!
Ez már túl fondorlatosnak tűnik.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 21:18
Igen valóban be van kamerával minden! Nem a szállodában esik meg a dolog! Azon kívül is lehet találkozni! Telefonszám csere pl.

STS011

HANNIBAL750
Jessica Moore