Következő a sztory: Férj haza érkezik ahol már jelen van a család egy barátja. Szerelmes csókkal köszönti feleségét, kézfogással a havert. Később aztán tudomására jutt, néhány másodperccel azelőtt, hogy ő megérkezett, még a barát kezébe az asszony puncija, a feleség szájába pedig a haver nemi szerve volt. És egyikőjüknek sem volt ideje kezet illetve szájat mosni.
Hmmm.... asszem partiba vágnánk az asszonyt a haverral!!!

Kicsit zavaros a megfogalmazás:-) Először is hogy jut tudomására? Kitől? És ha tőlük, akkor miért nem lehet tisztálkodni? Hm...Ki érti ezt...
(Ez egy válasz Yagi üzenetére (2005. 11. 15. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 22:52

Következő a sztory: Férj haza érkezik ahol már jelen van a család egy barátja. Szerelmes csókkal köszönti feleségét, kézfogással a havert. Később aztán tudomására jutt, néhány másodperccel azelőtt, hogy ő megérkezett, még a barát kezébe az asszony puncija, a feleség szájába pedig a haver nemi szerve volt. És egyikőjüknek sem volt ideje kezet illetve szájat mosni.
Na hát azt gondoltam!
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 11. 16. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért?
A múltkor azt mondtad, neked sem lenne ellenedre 2 pasival...vagy már nem igaz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 16. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 16. szerda 14:37

Törölt felhasználó (368273)

Na hát azt gondoltam!

szurkolok, hogy te legyél a haver a sztoriban...
(Ez egy válasz Yagi üzenetére (2005. 11. 15. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod, hogy már nem. Majd talán egyszer. Most nem ez izgat.
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 11. 16. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 16. szerda 15:17

Miért?

Sajnos tudom..de majd 1x!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 16. szerda 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 16. szerda 16:13

Tudod, hogy már nem. Majd talán egyszer. Most nem ez izgat.
És mire gondolsz, mi izgat?
Sajnos csak a gardróbszekrényben kiírtatlanul maradt pár darab hangya, ami belemászott a tangámba:-)
Jobb híján...!
(Ez egy válasz inox4 üzenetére (2005. 11. 16. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jobb híján...!

HUUUUUUUUU HA!Azt mertem hinni valami más!
Én szívesen izgatnálak...újra:-)
Vagy akár másodmagamal is:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 16. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 16. szerda 17:09
Vagy akár másodmagamal is:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 16. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos csak a gardróbszekrényben kiírtatlanul maradt pár darab hangya, ami belemászott a tangámba:-)
Jobb híján...!
Jobb híján...!

+m
Hát elég számomra sokkoló sztori. Amit sosem adnék oda másnak az a barátnőm amíg velem van addig senkinek. Attól olyan szép ez az egész. Hogy 2 ember se több se kevesebb. Szóval nem tudom mit tennék. Mivel a "Haver" is biztos jó barátom lenne szerintem nem bántanám egyiket sem hanem én állnék odébb. Mint a teknős visszahúzódnék a házamba :(
Hogyne lenne barát, sőt még meg is magyarázza: Szerelemben és háborúban mindent szabad!
én elővennék egy 30cm es dildót,mint a ravasz az agy-ban...

Hagynád a fenébe?
Férfi vagy te vazze??? (Ez egy válasz lokicsavo üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 28. hétfő 00:12
Férfi vagy te vazze??? (Ez egy válasz lokicsavo üzenetére (2005. 11. 28. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát elég számomra sokkoló sztori. Amit sosem adnék oda másnak az a barátnőm amíg velem van addig senkinek. Attól olyan szép ez az egész. Hogy 2 ember se több se kevesebb. Szóval nem tudom mit tennék. Mivel a "Haver" is biztos jó barátom lenne szerintem nem bántanám egyiket sem hanem én állnék odébb. Mint a teknős visszahúzódnék a házamba :(

Hogyne lenne barát, sőt még meg is magyarázza: Szerelemben és háborúban mindent szabad!
Amúgy ahogy a "Barátod asszonya" topic-ban is anno megírtam: a szerelemben nincs haverság...
Ez olyan "akimásnakvermetásmagaesikbele"...
Ez olyan "akimásnakvermetásmagaesikbele"...
Es,hogy ez milyen soxor megtortčnik,
lehet, hogy most čpp veled.
Hoppŕ, čn is sietek haza.:) (Ez egy válasz Yagi üzenetére (2005. 11. 15. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet, hogy most čpp veled.
Hoppŕ, čn is sietek haza.:) (Ez egy válasz Yagi üzenetére (2005. 11. 15. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)