Már a váci vonaton ülök
Újra jó buli volt,köszönjük a szervezőknek

Köszönjük a Szervezők munkáját, a társaság hangulatát. Aki mer, ......az jól jár.
Ismételten jól éreztük magunkat, köszönjük a szervezők munkáját
a társaság, hangulat fergeteges volt

Jó volt a buli,társaság. Köszönjük a befogadást,jó hangulatot
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, szuperek voltatok mind! Köszönet a kemény magnak a sok munkát amit beletettek
Idővel szép emlék lesz, de most még várom, hogy felépüljön a tánc partnerem

Sziasztok mi is jól éreztük magunkat örülünk hogy meg ismertünk benneteket személyesen, a szervezők munkájáért külön köszönet. Remélem lesz folytatás.
Legyen szép nap. Épül, csak pici színezetet kapott... de mosolyog
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 05:29

Csatlakozom az elöttem szólókhoz, szuperek voltatok mind! Köszönet a kemény magnak a sok munkát amit beletettek
Idővel szép emlék lesz, de most még várom, hogy felépüljön a tánc partnerem

Fantasztikus buli volt, örülök, hogy ott lehettem.
Nagyon köszönöm a Szervezőknek a sok munkát, ezért is lett ilyen jó a buli.
Nagyon köszönöm a Szervezőknek a sok munkát, ezért is lett ilyen jó a buli.
Nos ... Mis is mondhatnék... Nagyszerű bulit csaptunk, ehez nem csak mi kellettünk hanem ti akik el is jöttetek, miattatok érdemes újra és újra belevágni a szervezésbe! Szuperek vagyok!!!
Köszönöm a sok segitő kezet, mert nem ment volna minden ilyen flottul!Nagyon jó volt veletek!!Már gondolkozom a következő bulin
Ölelés mindenkinek!!!
Köszönöm a sok segitő kezet, mert nem ment volna minden ilyen flottul!Nagyon jó volt veletek!!Már gondolkozom a következő bulin

Nos ... Mis is mondhatnék... Nagyszerű bulit csaptunk, ehez nem csak mi kellettünk hanem ti akik el is jöttetek, miattatok érdemes újra és újra belevágni a szervezésbe! Szuperek vagyok!!!
Ölelés mindenkinek!!!

Sziasztok! Igen nagyon jó kis buli lett, jó hangulatot az eső sem tudta elvenni.
Mindenkinek nagy szerepe volt aki vette a fáradságot, hogy el jöjjön és a következőn már ismert arcok mosolyognak vissza rátok.
Mindenkinek nagy szerepe volt aki vette a fáradságot, hogy el jöjjön és a következőn már ismert arcok mosolyognak vissza rátok.