Szerintem minden női ruhadarab izgató, ami egy nő intim területeivel érintkezik.. A legeslegjobb a bugyi, nyilván a finom, kellemes punci illat miatt. De a harisnya is fantasztikus. A selymes anyaga ahogy a farkamhoz ér és az intim résznél a harisnya is tud punci illatú lenni. Egy szép magassarkú cipő is tud csodálatos élményt adni. Meg persze melltartó.
Igazából minden női ruha, főleg ha látszik, hogy a hölgy szeret öltözködni és ízlésesen öltözködik.
Igazából minden női ruha, főleg ha látszik, hogy a hölgy szeret öltözködni és ízlésesen öltözködik.
Egyszer átjött hozzánk Feleségem unokatestvére Győrben laknak nagy segg nagy mell itt aludt nálunk , fürdő wc egyben van , fürdése után mentem pisilni , láttam egy piros bugyit tudtam az nem a Feleségemé az a Veronikáé megfogtam lassan megszagoltam finom illata volt felállt a faszom gyorsan oda tettem rá és kivertem bele
Én bugyi mellett a harisnyákat, zoknikat, cipőket is nagyon kedvelem
A világon a legjobb dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 23. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4796461)
én imádom, ha valakinek odaadhatom és erre élvezkedik
Szerintem ez egy elérhető vágy
én imádom, ha valakinek odaadhatom és erre élvezkedik
De kihalt ez a csoport
Mizu bugyi szaglászok van mit szagolni?☺️
Ki ne imádná szerintem ..
Itt csak az a lényeg hogy lássam a Hölgyön és Én vegyem le Róla .. nem olyan érdekes az amit itt sokszor olvasni ,hogy a páromè és masztizzunk rá
Itt csak az a lényeg hogy lássam a Hölgyön és Én vegyem le Róla .. nem olyan érdekes az amit itt sokszor olvasni ,hogy a páromè és masztizzunk rá
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ennek a szerelőnek volt egy kellemes (munka)napja, ráadásul ingyen és bérmentve vehetett illatmintát a bugyogódból!
Köszi Gabcsa
(Ez egy válasz Gabcsa üzenetére (2025. 09. 17. szerda 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Gabcsa üzenetére (2025. 09. 17. szerda 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Őszintén? A Tiedét ki nem élvezné???
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 19:23
Pár napja elromlott a mosógépünk. Van elmentve hűtőhőz tvhez, mosógéphez telefonszámom elmentve mert sose lehet tudni. Felhívtam a szerelőt, azt igérte másnap kijön és megnézi. Elöbb mentem haza munkából ezért és lezuhanyohtam amig vártam. A melltart{m a bugyibal a szennyeskosár tetején maradt és megjött a szaki. 50 körüli nem túl érdekes pasi de jó szakember és házhoz is megy. Hagytam had végezze a munkáját én addig a konyhában rendet csináltam. Gondoltam meghívom egy kávéra de amikor beléptem a fürdőbe ö éppen a bugyimról vett szagmintát. Mind a ketten zavarba jöttünk, én úgy tettem mintha nem láttam volna. De azért, hogy őszinte legyek megbizsergetett a gondolat, hogy élvezte puncim illatát
Én majdnem mindennap elkérem szagolni a feleségem bugyiját,mikor haza ér ,egyszerűen imádom,mikor mámorító illatos,büdös...
Akkor ennek a szerelőnek volt egy kellemes (munka)napja, ráadásul ingyen és bérmentve vehetett illatmintát a bugyogódból!
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár napja elromlott a mosógépünk. Van elmentve hűtőhőz tvhez, mosógéphez telefonszámom elmentve mert sose lehet tudni. Felhívtam a szerelőt, azt igérte másnap kijön és megnézi. Elöbb mentem haza munkából ezért és lezuhanyohtam amig vártam. A melltart{m a bugyibal a szennyeskosár tetején maradt és megjött a szaki. 50 körüli nem túl érdekes pasi de jó szakember és házhoz is megy. Hagytam had végezze a munkáját én addig a konyhában rendet csináltam. Gondoltam meghívom egy kávéra de amikor beléptem a fürdőbe ö éppen a bugyimról vett szagmintát. Mind a ketten zavarba jöttünk, én úgy tettem mintha nem láttam volna. De azért, hogy őszinte legyek megbizsergetett a gondolat, hogy élvezte puncim illatát
Szerencsès ember mert isteni illata van a bugyidnak♥️
Jó pár éve már az egyik koleganőm elhívott egy kis házibuliba. Iszogatas társasozas volt a program. Belvárosi gangos bérhaz, WC és fürdő egyben. Elmentem slozira, fogom a brét ilyenkor az ember néz előre vagy felfelé. En is felnéztem. Egy felhúzhatós szárítón száradt a kolegina előző heti tanga kollekciója. Nyilván onnantól sokszor kellett kimennem. Elköszönéskor már nem voltam szomjas huncut módon megjegyeztem hogy szép volt a kollekció, sejtelmes mosolyt kaptam viszonzásul, tudta mire gondoltam.
Ha olyan helyen vagyok és van lehetőségem meglesem a fürdőszobàban a szennyeskosarat. Nagyon izgalmas titokban szagolni egy olyan hölgy bugyijàt, akit sohasem kaphatsz meg. Lehet szégyen titokban egy gyorsat hokizni, de csodálatos élmény, amikor érzed a punci illatát és rá is élvezel a bugyira. Utána gyorsan visszarejtem a kosárba, talán nem derül ki.

balatoni par

Demi