Köszi srácok!
És nekem is
Ez tetszik
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 20:57
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sok bugyis sztori közül az egyik: a feleségemmel és egy haveri párral nyaraltunk. A srác is elég perverz. Összebeszéltünk a sráccal, hogy az egyik este iszogatás elött ők is és mi is szexelünk az asszonyainkal, de úgy, hogy hosszú előjáték és a bugyi kicsit legyen betunkolva a punciba. Majd az esti iszogatás vége felé mi srácok még ott maradunk a teraszon, mikor a csajok már alszanak, akkor megmutatjuk egymásnak a bugyikat. A lányok bementek, mi még dumálgattunk kb másfél órát. Eljött az idő. Elővettük a bugyikat és átadtuk egymásnak. Mindketten ügyesek voltunk, mert iszonyat szaftos volt mind a két bugyi. Eleinte szagolgattuk a bugyikat. Majd mikor állt a farkunk, kicsit zavarban de elővettük és huzogattuk egymástól kb másfél méterre. Egyre jobban élveztük a dolgot. Akkor már kicsit megnyalogattuk a bugyikat és a farkunkhoz dörzsöltük. A végén pedig ráélveztünk egymás feleségének a bugyijára. Azóta is nagyon kellemes emlék.
Sziasztok! Sok bugyis sztori közül az egyik: a feleségemmel és egy haveri párral nyaraltunk. A srác is elég perverz. Összebeszéltünk a sráccal, hogy az egyik este iszogatás elött ők is és mi is szexelünk az asszonyainkal, de úgy, hogy hosszú előjáték és a bugyi kicsit legyen betunkolva a punciba. Majd az esti iszogatás vége felé mi srácok még ott maradunk a teraszon, mikor a csajok már alszanak, akkor megmutatjuk egymásnak a bugyikat. A lányok bementek, mi még dumálgattunk kb másfél órát. Eljött az idő. Elővettük a bugyikat és átadtuk egymásnak. Mindketten ügyesek voltunk, mert iszonyat szaftos volt mind a két bugyi. Eleinte szagolgattuk a bugyikat. Majd mikor állt a farkunk, kicsit zavarban de elővettük és huzogattuk egymástól kb másfél méterre. Egyre jobban élveztük a dolgot. Akkor már kicsit megnyalogattuk a bugyikat és a farkunkhoz dörzsöltük. A végén pedig ráélveztünk egymás feleségének a bugyijára. Azóta is nagyon kellemes emlék.
Én elköltöztem egy albérletbe egyetemista koromban ahol a másik szobában egy nálam idősebb hölgy lakott. Egy nap elment otthonról valahová és nyitva volt a szobája ajtaja.Bementem és az ágya mellett egy nagyon szép bugyi volt. Még talán friss volt.Punciszag áramlott és volt egy folyás a punci részén. Hát átvittem a szobámba majd szagolgattam. A farkam már ágaskodott és elkezdtem maszturbálni rá. A bugyit a farkamra tekertem és addig csináltam míg egy hatalmasat élveztem Ági bugyijára. Nekem akkor kezdődött el ez a bugyi fétisem. A bugyi nálam maradt majd pár nap múlva Ági ismét elment valahová nem sejtettem, hogy jön vissza kis idő múlva miközben átmentem a szobájába és megint maszturbáltam egy fehérneműjére. Befeküdtem az ágyába és egy puncinedves szatén bugyi szagolgattam közbe maszturbáltam. Egyszer Ági hazajött benyitott a szobába és lebuktam. Először azt hittem hogy baj lesz,de Ági azt mondta maradjak Sejtette, hogy a múltkori bugyit eloptam. Nem mondott semmit először csak hogy adjam vissza a bugyiját. Mondanom se kellett tocsogott a gecibe a bugyi. Elkezdett nevetni majd ledobta ruháit felvett egy fehér combfixet harisnya költővel és egy fehér szatén bugyival. Azt mondta hogy ilyen perverz fiúval még nem volt dolga. Levetkőztett mesztelenre és ráműlt . Nagyon fincsi volt ahogy vonaglott a bugyijában rajtam. Aztán egyszer csak a farkam a bugyija és puncijához dörzsölődött. Majd mondta hogy most dugjál szét. Elég hevesen csináltam csurom nedves volt a bugyija aztán spriccelte a farkam. Nagyon felizgultam tőle.Majd nem sokkal később én is elmentem. Rá élveztem a bugyijára. Ági tiszta geci a bugyim . Ezt mondta utána levette a bugyit és leszopott. A bugyit a fejemre rakta. Szagold mondta. Érzed a puncim illatát kérdezte. Tocsogott a spermában. Na îgy jöttem Ágival. Azóta fehérnemű fétishem van. Szoktunk együtt járni fehérnemű boltba.Ajándékba megveszem neki. Azóta is együtt vagyunk,de már együtt élünk másik lakásban. A fiókjába szoktam kitúrni ami tetszik. Legutóbb felöltöztetett a fehérneműjébe. Bugyi,combfix harisnya kötő. Vagy a fekete bodyját felpróbálom előtte fekete combfixel. Îgy szexelünk. Ági és én így lettünk egy pár
Elküldeném a fotókat de itt nem lehet sajna
Imádom az asszony tangáját amikor este leveszi én meg kiveszem és megnézém. Tiszta lucskos rászáradva a pina nedv. Kíváncsi lennék mitől izgul így be q munka helyen.
Van mindenféle.
ami megtetszik.
Talán már túl sok is van belőlük
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 11. 07. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 07. péntek 07:46
ami megtetszik.
Talán már túl sok is van belőlük
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 11. 07. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon. Számomra a tanga nagyon nagy fetis. Hat neg ebben a formában
Ez nagyon. Számomra a tanga nagyon nagy fetis. Hat neg ebben a formában
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 06. csütörtök 21:13
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2025. 11. 06. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ennyire izgató egy pasi számára?
Azt hittem csak a szemének tesz jót.
Nekem rengeteg ilyesmi fehérnemű ès sexy hálóruhám van.
Ez ennyire izgató egy pasi számára?
Szerintem minden női ruhadarab izgató, ami egy nő intim területeivel érintkezik.. A legeslegjobb a bugyi, nyilván a finom, kellemes punci illat miatt. De a harisnya is fantasztikus. A selymes anyaga ahogy a farkamhoz ér és az intim résznél a harisnya is tud punci illatú lenni. Egy szép magassarkú cipő is tud csodálatos élményt adni. Meg persze melltartó.
Igazából minden női ruha, főleg ha látszik, hogy a hölgy szeret öltözködni és ízlésesen öltözködik.
Igazából minden női ruha, főleg ha látszik, hogy a hölgy szeret öltözködni és ízlésesen öltözködik.
Egyszer átjött hozzánk Feleségem unokatestvére Győrben laknak nagy segg nagy mell itt aludt nálunk , fürdő wc egyben van , fürdése után mentem pisilni , láttam egy piros bugyit tudtam az nem a Feleségemé az a Veronikáé megfogtam lassan megszagoltam finom illata volt felállt a faszom gyorsan oda tettem rá és kivertem bele
Én bugyi mellett a harisnyákat, zoknikat, cipőket is nagyon kedvelem
A világon a legjobb dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 23. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4796461)
én imádom, ha valakinek odaadhatom és erre élvezkedik
Szerintem ez egy elérhető vágy
én imádom, ha valakinek odaadhatom és erre élvezkedik
De kihalt ez a csoport
Mizu bugyi szaglászok van mit szagolni?☺️
Ki ne imádná szerintem ..
Itt csak az a lényeg hogy lássam a Hölgyön és Én vegyem le Róla .. nem olyan érdekes az amit itt sokszor olvasni ,hogy a páromè és masztizzunk rá
Itt csak az a lényeg hogy lássam a Hölgyön és Én vegyem le Róla .. nem olyan érdekes az amit itt sokszor olvasni ,hogy a páromè és masztizzunk rá

balatoni par

nemmindegy83
Sarah