Imádom a hasznàlt bugyikat ,amikor a farkam köré tekerem ès úgy élvezhetem, idáig csak a pàromèt hasznàltam erre.
Vadóc1985 bugyija viszont ...isteni az illata
alig bírtam magammal.
Vadóc1985 bugyija viszont ...isteni az illata
alig bírtam magammal.
Szoktam én is.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 04. 15. szerda 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 04. 15. szerda 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Élvezkednék vele én is, az biztos.
(Ez egy válasz FrioTime üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 05. vasárnap 09:42
(Ez egy válasz FrioTime üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Isteni illata van a páromnak. Mindig egy napig meghagyja nekem a bugyiját, hogy élvezkedjek vele..
kecskeméti nő használt bugyiját szagolnám közben élvezkednék.
Sziasztok! hogy tetszik mit szóltok hozzá??
https://www.goldengate.hu/video/839905-Kitti-hasznalt-tangaja
https://www.goldengate.hu/video/839905-Kitti-hasznalt-tangaja
Gondolom párodè is isteni finom lehet
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2026. 05. 18. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem az első anyosomé volt. Azóta rákattantam a bugyikra.
Én is imádom ha a párom bugyija szex után még rajta marad és látszanak később a nyomok!
Fantasztikus illata lehetett!
Múltkor edzés után estünk egymásnak, még rajta maradt a bugyi, félrehúztam és úgy csináltuk. Másnap este megláttam, hogy még ott maradt a szennyeskosár tetején, még ekkor is lehetett rajta mindent érezni..
Én is kinyalnám
(Ez egy válasz sanyko19 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 06:42
Sziasztok
Én is imádom a párom használt bugyiját szaglaszni,fantasztikus érzés !
A múltkor szexeltünk és egy fehér kis pici tanga volt rajta,amit csak férre húztunk és úgy csinaltuk ,beleélveztem a gyönyörű puncijába és vissza raktuk a bugyit is normál állapotba,amibe csorgott szépen a cucc!
Pár óra múlva amikor ujra hazamentem elővettem a szennyesből a bugyit csak úgy kiváncsiságból.Ahogy szétnyitottam láttam hogy tiszta gecis a bugyi,beleszagoltam nagyon finom illata volt.Úgy felizgultam hogy elkezdtem maszturbálni a bugyit szagolgatva és nyalogatva.Elősször csak finoman nyaltam aztán egyre bátrabban nyaltam ki belőle az anyagot!Fantasztikus érzés volt!Ereztem hogy elfogok élvezni ezért a farkamhoz raktam a bugyit és bele élveztem,ha rágondolok most is feláll a farkam!Fantasztikus élmény volt!
Én is imádom a párom használt bugyiját szaglaszni,fantasztikus érzés !
A múltkor szexeltünk és egy fehér kis pici tanga volt rajta,amit csak férre húztunk és úgy csinaltuk ,beleélveztem a gyönyörű puncijába és vissza raktuk a bugyit is normál állapotba,amibe csorgott szépen a cucc!
Pár óra múlva amikor ujra hazamentem elővettem a szennyesből a bugyit csak úgy kiváncsiságból.Ahogy szétnyitottam láttam hogy tiszta gecis a bugyi,beleszagoltam nagyon finom illata volt.Úgy felizgultam hogy elkezdtem maszturbálni a bugyit szagolgatva és nyalogatva.Elősször csak finoman nyaltam aztán egyre bátrabban nyaltam ki belőle az anyagot!Fantasztikus érzés volt!Ereztem hogy elfogok élvezni ezért a farkamhoz raktam a bugyit és bele élveztem,ha rágondolok most is feláll a farkam!Fantasztikus élmény volt!
Igen, nagyon izgató volt. Akkor elsőre csak szagolgattam. A későbbiekben már felvettem a bugyiját és önkielégítést végeztem benne, hatalmasakat élveztem.
(Ez egy válasz Peppin1985 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon izgató lehetett, csináltál is vele valamit?
barátnőmét
(Ez egy válasz Tibike009 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz Tibike009 üzenetére (2026. 04. 17. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Tibike009 üzenetére (2026. 04. 17. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon tetszett igazi ápolt punci illat
Én is, hogy tetszett az illatom
(Ez egy válasz Tibike009 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök neki ☺️
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszett
(Ez egy válasz Tibike009 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 16. csütörtök 16:34
(Ez egy válasz Tibike009 üzenetére (2026. 04. 16. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt elhiszem , ma vertm ki nejed piros tanga bugyijára , fel is töltöttem a videót
Megnézem
2026. 04. 16. csütörtök 16:34
Azt elhiszem , ma vertm ki nejed piros tanga bugyijára , fel is töltöttem a videót

balatoni par

Sabrina Rose