Vagyunk így egy páran....
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 17:57

hmmm..de izgatóak is a szexi női bugyik..szíbesen fogadnék felajánlást..
de nem pénzért hanem aki élvezetből teszi
hmmm..de izgatóak is a szexi női bugyik..szíbesen fogadnék felajánlást..
Én adtam már így oda párom levetett bugyiját. Mondtam neki , hogy miről lenne szó és meglepetésemre este levette a bugyit és átadta nekem. Megbeszéltem a sráccal aki kérte , hogy hol lesz a bugyi menjen érte . Értement

Nekem is van több is amit hölgyektől kértem el. Volt hogy már ott felvettem és úgy mentem haza. Imádom az érzést mikor női fehérnemű van rajtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 14:29
Törölt felhasználó (4752207)

Tőlem már kérte pasi, remélem magára ismer

Én legjobban a francia bugyit szeretem egy nőn, de a típus inkább csak a látványt befolyásolja, a punciillatot nem. Mindenesetre biztosan izgató lehet a párodon pl. egy ilyen francia bugyogó is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 04. szerda 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 05:08

Törölt felhasználó (4365952)

Finom bizony! Ráadásul szereti a csipkés fehérneműket, attól meg még izgatóbb a bugyi.
Finom bizony! Ráadásul szereti a csipkés fehérneműket, attól meg még izgatóbb a bugyi.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztosan finom illata van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 13:35

Törölt felhasználó (4365952)

A párom finom puncis bugyijàra sokszor ráélvezek. Ritkán, ha van lehetőségem meglesem más nő fehérneműit is, izgató érzés látni! Jó lenne egy pasit látni ahogy a pároméra hokizik és szagolgatja. Csak sajnos kevés férfi meri bevàllalni, hogy felizgul a használt bugyikra.
Nem gáz szerintem jó kis fètis☺️
Szerintem nem gáz, ha a pasinak ez jön be. Mindenkinek lehetnek fétisei.
Tőlem már kérte pasi, remélem magára ismer

A párom finom puncis bugyijàra sokszor ráélvezek. Ritkán, ha van lehetőségem meglesem más nő fehérneműit is, izgató érzés látni! Jó lenne egy pasit látni ahogy a pároméra hokizik és szagolgatja. Csak sajnos kevés férfi meri bevàllalni, hogy felizgul a használt bugyikra.
Érdekelne , hogy voltatok- e olyan kínos szituban, mikor esetleg lebuktatok valahogy bugyis játszadozás miatt ?
Nekem tizenévesen volt..ha jól emlékszem háromszor...
Nekem tizenévesen volt..ha jól emlékszem háromszor...

Az enyém folyton tisztasági betétet hord, így csak azon érzem a puncija illatát,a bugyin se folt,de illat,semmi....
Pedig egészséges finom illatú,ízű puncija van.
Pedig egészséges finom illatú,ízű puncija van.
Sziasztok!
Én mkat a sógornőm, meg a lánya bugyiját kaptam meg!
Beszélgetne valaki róluk?
Én mkat a sógornőm, meg a lánya bugyiját kaptam meg!
Beszélgetne valaki róluk?
Én szitum is hasonló, csak én az anyósom harisnyanadrágaira gerjedtem rá. Mindig szoknyában és harisnyában járt dolgozni, így volt belőle bőven otthon. Este zuhányzáskor én is előkerestem a szennyeskosárból, felvettem és hatalmasakat élveztem benne. De jó volt, minden percét élveztem.
(Ez egy válasz Kispistaúr üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 09:32

Tegnap anyósnál voltunk, egész nap egy egész rövid kis nadrágban flangált melltartó nélkül. Mondanom sem kell, hogy amikor lehajolt valamiért, rögtön a cickókat figyeltem, illetve a tanga is erősen átlátszott a vékony nadrágon. Este amikor elment zuhanyozni, utána rögtön én mentem. Azonnal nyitottam a szennyes kosarat és persze ott várt felül a bugyija. Hatalmasat szagoltam a nedves punci szagos bugyiba. Már vetkőztem is és persze a zuhany előtt hatalmasat élveztem!
Szerencsére nekem is gyakran van szerencsém puncinedves tangákhoz párom által. Imádom megnézni az esti fürdéskor, hogy aznap éppen mennyire áztatta el..

Számomra is nagyon izgató, főleg egy vadidegen nőé...csak nehéz hozzájutni.
Én is imádom
(Ez egy válasz Kispistaúr üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 09:32

Tegnap anyósnál voltunk, egész nap egy egész rövid kis nadrágban flangált melltartó nélkül. Mondanom sem kell, hogy amikor lehajolt valamiért, rögtön a cickókat figyeltem, illetve a tanga is erősen átlátszott a vékony nadrágon. Este amikor elment zuhanyozni, utána rögtön én mentem. Azonnal nyitottam a szennyes kosarat és persze ott várt felül a bugyija. Hatalmasat szagoltam a nedves punci szagos bugyiba. Már vetkőztem is és persze a zuhany előtt hatalmasat élveztem!