Anyós frissen levett tangája, mikor mentek jakuzzizni. Már messziről áradott a pina illata

Haverom volt nálunk régebben. Megittunk már pár italt , nem voltunk szomjasak. Páromnak elég volt és elment fürdeni - majd utána lefeküdni . Mi tovább iszogattunk . Haver elment a fürdőbe wc-re. Jön ki vigyorogva . Te a ….- nak eszméletlen finom illata van. Elsőre nem vágtam. Majd mondja , beleszagolt a feleséged levetett bugyijába . Nevettem rajta természetesen , mondtam , hogy neki adom a bugyit. Egész este ott ült a tangával és szagolgatta azt mondta imádja az ilyet.
Párod tud róla?
(Ez egy válasz futatto üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 03:21

Párom barátnójének a bugyiját csentem el, hatalmasat élveztem bele. Mind a mai napig meg van.
Én is meg szoktam nézni a szennyest vendégségben, nagyon izgalmas. Ha hozzánk jön ismerős akkor jól látható helyre kiteszem a feleségem bugyiját. Volt már mikor nem pont úgy találtam meg
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 16:30

Sziasztok
Én személy szerint, imádom a női fehérnemüket
Vendégség alkalmával, szívesen végig nézném azt a szennyest

Én is elvenném a tiéd!
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom barátnójének a bugyiját csentem el, hatalmasat élveztem bele. Mind a mai napig meg van.
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2023. 03. 17. péntek 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 05:29

Izgalmas tud lenni főleg úgy ha egy olyan nő bugyijat lehet szagolni akit máshogyan nem kap meg az ember. De mégis érzi a punciba illatát izet
Anyós frissen levett tangája, mikor mentek jakuzzizni. Már messziről áradott a pina illata

Sziasztok
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 04. 21. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Solgoztam egy belvárosi lakásban. Egy párnál voltam. 50x felé lehetett a hölgy. Elment valahová. Férj beült a konyhában. A fürdőben észre vettem a szennyest s a tetején egy bugyit. Aokáig gondolkoztam de a végén remegő kezekkel kivettem és beleszagoltam. Rózsa illata volt. Nem erre számítottam. De meredezett a dákó az igalomtól
Nagyon kihalt ez a topik senki nemszereti a pincinedves tangát?
Jó is szagolgatni a Nő illatát a legintimebb ruhadarabján

Jól teli élvezni a puncit és utána gecis. Puncis tangat az bidz mindent
Jól teli élvezni a puncit és utána gecis. Puncis tangat az bidz mindent
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
14-15 éves lehettem, amikor a nagybátyámék vigyáztak rám, amíg a szüleim elutaztak. Abban a időben a késő esti órákban, egyes német TV csatornákon, erotikus tartalmú műsorokat sugároztak. Miután végeztem a saját magam kényeztetésével, a fürdőszoba felé vettem az irányt, ahol megmosakodtam. Ekkor vettem észre a nagybátyám feleségének szennyesét (aki akkor volt 30 éves) a tetején a fehérneműivel. Félve, de annál nagyobb izgalommal emeltem az arcomhoz és nagy izgatottsággal szagoltam bele. Nagyon kellemes és izgató illata volt. Ismét keményedni kezdtem. Az orromat belefúrva maszturbáltam, és a végén egy csodálatosat élveztem. Nagy izgalommal vártam már akkor a következő estét. Napközben le sem tudtam venni a szemem a kerek idomairól, amit néha észre is vett. Este egy újabb bugyi várt. Nem tudom, hogy észrevette e, hogy nem pontosan ugyan úgy van a szennyes mint előző este, de egyre sexybb darabok kerültek elő. Csodálatos és emlékezetes hetet töltöttem náluk.
Nagyon sokáig nem kerültem az elmúlt 20 évben ilyen helyzetbe. Egészen addig a pillanatig, amíg egy alkalommal az anyósom (55 éves) szennyes bugyijával nem találkoztam szintén a fürdőszobában. Azóta ha alkalom adódik beleszagolok. Mindig nagyon felizgat.
Mostanában elgondolkodtam azon, hogy ha ismerősöknél vendégségben járok átnézem a szennyest, de még nem volt hozzá bátorságom.
Nagyon sokáig nem kerültem az elmúlt 20 évben ilyen helyzetbe. Egészen addig a pillanatig, amíg egy alkalommal az anyósom (55 éves) szennyes bugyijával nem találkoztam szintén a fürdőszobában. Azóta ha alkalom adódik beleszagolok. Mindig nagyon felizgat.
Mostanában elgondolkodtam azon, hogy ha ismerősöknél vendégségben járok átnézem a szennyest, de még nem volt hozzá bátorságom.
Izgat ha más is szagolja
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 08:14
Törölt felhasználó (328538)

Szívesen ellenőrizném énis ☺️☺️☺️
Sokszor élveztem gyerekkoromban női bugyikba ha,ismerősöknél totkban megtehettem, hihetetlenül izgatott..aztán már úgy voltam veke felnőttként, nem érné meg lebukni, nem csinálom inkább..
egyszer egy kerti partin ismerősöknél mégsem bírtam ki..
bementem a fürdőjükbe kezet mosni..a zuhanyzó mellett a sarokban feküdt a házigazda feleség bugyija és melltartója a földön ...valószínű a vendégek érkezése előtt gyorsan lezuhanyzott és ott hagyta, vagy felejtette..
volt már bennem egy két finom barack pálinka..nem bírtam ki..szinte hívott a bugyi..pedig megfogadtam, már nem csinálok ilyesmit..
muszáj volt lehajolnom érte..remegő kézzel az izgalomtól nyomtam az orromhoz, hogy érezzem a csinos háziasszony puncijának illatát....gyorsan kellett kigomboljam a nadrágom, mert éreztem, hogy spontán fogok elélvezni..épp előhúztam a farkam és már spricceltem is..szóvam amúgy nem vagyok idő előtt elsülő típus, de ez az a fétis, ami ennyire felizgat..utána a farkam köré tekertem a bugyit, és ott maradt egész kerti parti alatt..jó volt így beszélgetni a tulajdonosával..
egyszer egy kerti partin ismerősöknél mégsem bírtam ki..
bementem a fürdőjükbe kezet mosni..a zuhanyzó mellett a sarokban feküdt a házigazda feleség bugyija és melltartója a földön ...valószínű a vendégek érkezése előtt gyorsan lezuhanyzott és ott hagyta, vagy felejtette..
volt már bennem egy két finom barack pálinka..nem bírtam ki..szinte hívott a bugyi..pedig megfogadtam, már nem csinálok ilyesmit..

muszáj volt lehajolnom érte..remegő kézzel az izgalomtól nyomtam az orromhoz, hogy érezzem a csinos háziasszony puncijának illatát....gyorsan kellett kigomboljam a nadrágom, mert éreztem, hogy spontán fogok elélvezni..épp előhúztam a farkam és már spricceltem is..szóvam amúgy nem vagyok idő előtt elsülő típus, de ez az a fétis, ami ennyire felizgat..utána a farkam köré tekertem a bugyit, és ott maradt egész kerti parti alatt..jó volt így beszélgetni a tulajdonosával..
Szívesen ellenőrizném énis ☺️☺️☺️
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2023. 04. 15. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem illata isteni, minden nap ellenőrzöm.
Imádom, isteni finom tud lenni, főleg ha még friss és jó nedves.
Csak az a baj hogy nehezen lehet hozzá jutni!
Csak az a baj hogy nehezen lehet hozzá jutni!
hogy vetted észre h elcsenték?
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2023. 04. 14. péntek 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)