Sziasztok!
Jó kis fórumot találtam!
Én is nagy imádója vagyok a pinaszagú használt női bugyiknak!
Nagyon jó sztorikat olvastam itt.
Jó kis fórumot találtam!
Én is nagy imádója vagyok a pinaszagú használt női bugyiknak!
Nagyon jó sztorikat olvastam itt.
maximálisan előnyben részesítem a tisztaságot , nem is többnapos túrós akármiről beszéltem, az undorító, de szerintem millió meg egy nő indul el napi szinten munkába ,meg akár hova, ahol spontán napközben gabalyodik össze úgy partnerrel, hogy nincs alkalma előtte vaxolni a pi..., és még sem zavarja nyilván ha a kedves partner orálisan is kedveskedik vele, de bocs ha rosszul gondolom...
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 15. vasárnap 20:27

Hát nem tudom... nem vagyok egészen biztos, hogy ezzel a "nefüröggyéle" feelinggel ténylegesen a nagy többség azonosulni fog tudni.
Kivéve a jelen topicban jelen lévők...

Kivéve a jelen topicban jelen lévők...
Hát nem tudom... nem vagyok egészen biztos, hogy ezzel a "nefüröggyéle" feelinggel ténylegesen a nagy többség azonosulni fog tudni.
Kivéve a jelen topicban jelen lévők... (Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2023. 10. 13. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 20:51

Kivéve a jelen topicban jelen lévők... (Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2023. 10. 13. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a baj, a legtöbben fujjognak, főleg hölgy társaink. Nem igazán értem hogy miért? Hiszen egy tiszta igényes,ápolt Nőnek ,fél ,akár egy nap után a levetett fehérneműjét nem nevezhetném büdösnek, sőt! Gondolom nem egyőjüknek akad olyan kalandja amikor nincs előtte lehetőség tisztálkodni, akkor és ott amikor kényeztetik, akkor miért nem fujjognak?? Bezzeg a saját magukról levetett bugyogójukra vágyakozó pasikat leundorítózzák, meg le betegezik, hogy is van ez???
Az a baj, a legtöbben fujjognak, főleg hölgy társaink. Nem igazán értem hogy miért? Hiszen egy tiszta igényes,ápolt Nőnek ,fél ,akár egy nap után a levetett fehérneműjét nem nevezhetném büdösnek, sőt! Gondolom nem egyőjüknek akad olyan kalandja amikor nincs előtte lehetőség tisztálkodni, akkor és ott amikor kényeztetik, akkor miért nem fujjognak?? Bezzeg a saját magukról levetett bugyogójukra vágyakozó pasikat leundorítózzák, meg le betegezik, hogy is van ez???
engem felizgat
(Ez egy válasz Tibiscus003 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 27. szerda 06:32

Volt már olyan hölgy hogy valakit rajtakapott a bugyijával, vagy valaki bukott már le így? Mi volt a reakció?
Arra is kíváncsi lennék hogy a hölgyeket izgatja e ha valaki örömüket leli a bugyijukra.
Arra is kíváncsi lennék hogy a hölgyeket izgatja e ha valaki örömüket leli a bugyijukra.
Volt már olyan hölgy hogy valakit rajtakapott a bugyijával, vagy valaki bukott már le így? Mi volt a reakció?
Előfordult már, hogy egy parkban a padon otthagytuk a bugyiját.
(Ez egy válasz Kovi7777 üzenetére (2023. 09. 19. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 21:31

Engem is èrdekelne párom tangáját cserèlem illetve èrdeklődnèk ti ha szabadban csináljátok szoktátok e párotok bugyiját otthagyni?
Engem is èrdekelne párom tangáját cserèlem illetve èrdeklődnèk ti ha szabadban csináljátok szoktátok e párotok bugyiját otthagyni?
Szia!Érdekelne...
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:38

Nagy bugyi rajongó vagyok. Régi vágyam kölcsön adni párom bugyiját és nézni ahogy élvezkedik vele a partner.
Én még nem csináltam ilyet, de izgat a dolog, hogy egy nő előzőleg használt bugyiját szagolgassam, közben képeket nézek róla és masztizok.
Minden megoldás érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 07:44

Törölt felhasználó (4445962)

Szia,lehet cserélni is. Engem is nagyon izgat.
Szia,lehet cserélni is. Engem is nagyon izgat.
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:38

Nagy bugyi rajongó vagyok. Régi vágyam kölcsön adni párom bugyiját és nézni ahogy élvezkedik vele a partner.
Én ma reggel a párom bugyijaban végeztem
isteni érzés… remegős

Imàdom a puncinedves tangàkat ha van rà lehetösèg mindig szaglászok
huuuu, csodazsép bugyi lehetett
(Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 07. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 09:44

Ma reggelre az ágy mellett találtam a párom fehérneműjet.Naná hogy megszagoltam! Felül finom öblítő alul a punci rèsznèl mègfinomabb enyhe punci illat
a fehérnemű piros hátul ilyen fèltanga elől csipkès,hogy lehessen látni a vèkony szőrcsíkot amit mindig hagy saját magam vettem neki,hogy megnèzzem hogyan áll rajta! Hát megèrte!
Hasonló tapasztalatokat szívesen olvasok

Az ilyen elcsent bugyikat van hogy fel is veszem...
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 16:03

múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..
Én is mindig beletemetem az arcom ha ott marad valahol véletlenül
(Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 07. 18. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 09:44

Ma reggelre az ágy mellett találtam a párom fehérneműjet.Naná hogy megszagoltam! Felül finom öblítő alul a punci rèsznèl mègfinomabb enyhe punci illat
a fehérnemű piros hátul ilyen fèltanga elől csipkès,hogy lehessen látni a vèkony szőrcsíkot amit mindig hagy saját magam vettem neki,hogy megnèzzem hogyan áll rajta! Hát megèrte!

Vagyunk így páran férfiak

Párom az enyémet rendszeresen szaglássza