Én köszönöm hogy válaszoltál egyszerűen imádnivaló vagy !
(Ez egy válasz Passions üzenetére (ma 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen. Kedves vagy
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (ma 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:55
Tetszik amit írtál és teljes mértékben igazad van ebben nagyon izgatóak és egyben izgalmasak a fotók és videók rólad igazán még nem próbáltam idegen bugyit szagolni de ha lehetőség lesz rá kipróbálom viszont a páromét nagyon élvezem és egyszerűen izgató . Igen valóban az orgazmus a legintimebb pillanat amikor a punci és a bugyi is nedves nagyon izgalmas és izgató tud lenni. Ilyenkor szívesen szagolnám a bugyidat egyszerűen vonzó finom és izgató nő vagy!
Tetszik amit írtál és teljes mértékben igazad van ebben nagyon izgatóak és egyben izgalmasak a fotók és videók rólad igazán még nem próbáltam idegen bugyit szagolni de ha lehetőség lesz rá kipróbálom viszont a páromét nagyon élvezem és egyszerűen izgató . Igen valóban az orgazmus a legintimebb pillanat amikor a punci és a bugyi is nedves nagyon izgalmas és izgató tud lenni. Ilyenkor szívesen szagolnám a bugyidat egyszerűen vonzó finom és izgató nő vagy!
(Ez egy válasz Passions üzenetére (ma 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:34
Párom mindig leteszteli de egy idegen először más volt. De nem mondom hogy nem izgamas a mai napig ez a játék. Én azt szeretem ha van chat is. Egy kis flört majd feldobni a hangulatot néhány fotóval vagy videóval. És hát persze orgazmussal. Nekem ennyi megosztott video után is a mai napig az orgazmus a leg intimebb pillanat.
Párom mindig leteszteli de egy idegen először más volt. De nem mondom hogy nem izgamas a mai napig ez a játék. Én azt szeretem ha van chat is. Egy kis flört majd feldobni a hangulatot néhány fotóval vagy videóval. És hát persze orgazmussal. Nekem ennyi megosztott video után is a mai napig az orgazmus a leg intimebb pillanat.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:30
Köszi a tippet hogy hogy lehet megőrizni az illatát egyébként neked mi a véleményed erről? Szerintem nagyon izgalmas és persze izgató szagolgatni a nedves bugyit mint női szemmel te hogy látod ? Szerinted perverz vagy inkább izgalmas és izgató egyszerre?
Köszi a tippet hogy hogy lehet megőrizni az illatát egyébként neked mi a véleményed erről? Szerintem nagyon izgalmas és persze izgató szagolgatni a nedves bugyit mint női szemmel te hogy látod ? Szerinted perverz vagy inkább izgalmas és izgató egyszerre?
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm.
Van ott még jópár videó. Élvezd.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:07
Van ott még jópár videó. Élvezd.
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként az a piros bugyis masztis videó eszméletlenül jó és rendkívül izgató és nagyon csinos nő vagy
3-4 napig biztos. Minél kevesebb levegő éri annál tovább marad izgalmas
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként az a piros bugyis masztis videó eszméletlenül jó és rendkívül izgató és nagyon csinos nő vagy
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez komoly? Ki fogom próbálni és meddig tartja az illatát?
Ha zárható tasakba rakod akkor tovább élvezheted
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31
(Ez egy válasz Gyula196 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szoktam a párom bugyiját szagolgatni egyszerűen izgató az illata főleg mikor még nedves a bugyi lehet hogy kicsit perverz de nagyon izgató és beindulsz tőle egyszerűen imádom.
Én is szoktam a párom bugyiját szagolgatni egyszerűen izgató az illata főleg mikor még nedves a bugyi lehet hogy kicsit perverz de nagyon izgató és beindulsz tőle egyszerűen imádom.
Nekem csak akkor, ha épp van kivel.
De egyedül is jól el tudok "szórakozni" közben.
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De egyedül is jól el tudok "szórakozni" közben.
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig felpörget. Nagy szexcsaták a vége
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2026. 03. 05. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 05. csütörtök 21:56
Szintén.
De megvan a saját maga izgalma ennek is mindkét oldalról szerintem.
Szintén.
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2026. 03. 04. szerda 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 04. szerda 08:07
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2026. 03. 04. szerda 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaly ezen a napon kaptam itt egy levelet, hogy az illető szeretné érezni a bugyim illatát. Első hallásra bizar ötletnek tünt,, de kiderült van erre platform is. A levél szimpatikus volt ezért egy próbának indult tavaly, ezen a napon
nagyon izgalmas a használt bugyit szagolni.
Kolléganőm bugyiját mindig megszagulom mikor hazaküld hozzájuk valamiért.
Szerintem tölem kaptad☺️☺️
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2026. 02. 18. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Cirógatja a nőiességét
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2026. 03. 04. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 04. szerda 09:44
Fantasztikus érzés lehet ha más szagolja,bele borzongok ha a feleségem bele képzelem a szituációba. Párod hogy reagálja le?
Cirógatja a nőiességét
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2026. 03. 04. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 04. szerda 09:44
Fantasztikus érzés lehet ha más szagolja,bele borzongok ha a feleségem bele képzelem a szituációba. Párod hogy reagálja le?
(Ez egy válasz noemiferje üzenetére (2026. 02. 18. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 12:33
Én imádom, mikor más pasi szagolja a feleségem bugyiját. Izgató levenni róla, postára adni, majd olvasni a visszajelzést.

balatoni par

diloo
Sherry Railey