Volt igen
(Ez egy válasz Fry44 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:04

Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...

valaki rendelt már a diszkretdarabok.hu -ról?
Én rendeltem nem rég, meg is jött a csomag pár napon belül.
(Ez egy válasz mdavid96 üzenetére (2025. 02. 05. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap kapok egyet feleségemtől és tele kell élveznem úgy visszadni neki!
XXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXX moderálva!
Kapsz a feleségedtől?bármikor kiveheted a szennyesből
(Ez egy válasz fétish üzenetére (2025. 02. 07. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 15:01

Holnap kapok egyet feleségemtől és tele kell élveznem úgy visszadni neki!
XXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXX moderálva!
finom lehet az ilatta ha igy eltunik
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen volt, nejem bugyijára volt közös maszti
(Ez egy válasz Fry44 üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 14:04

Valakinek volt már része olyanban, hogy más párjának a bugyijaival élvezkedett a pasi jelenlétében, vagy akár vele együtt. Meséljetek, ha igen kérlek. Nagyon kipróbálnám ezt...

Jó is az
(Ez egy válasz csibefutam üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyonis.
Én most is kaptam egy illatos hasznaltat nagyon fincsi illatú
Mizu fiuk megy a bugyi szaglàszás?

Expartnerem szerette a számba tömni a tangáját miközben ki voltam kötözve. Egyszer az Anyjáét is elhozta. Izgi volt!
Megy bizony.Én ma is túl vagyok egy bugyin
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen és nagyon imádom, főleg ha van egy kicsi punci nedv is, lenyalni.
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézegettem már korábban említett diszkretdarabok.hu-n az eladókat és ki jött velem szembe? az itt is nagyon aktív istennő! Passions.
Oooo de finom is lehet

.
(Ez egy válasz mdavid96 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 17:25

Nézegettem már korábban említett diszkretdarabok.hu-n az eladókat és ki jött velem szembe? az itt is nagyon aktív istennő! Passions.
Sziasztok.Nagyon imádom jó csajok szaftos bugyikáit szaglász i
Egy kis élménybeszámoló a bugyi imádó társaimnak...
Megkaptam Passions bugyiját amit a diszkretdarabok.hu-ról rendeltem..és hát hogy is mondjam..nem csalódtam benne..
Isteni punci illata volt a tőle kapott darabnak
megnyitottam az itt feltöltött videóit és csak szaglásztam és mintha mellettem lett volna
csodálatos a puncijának az illata ajánlom mindenkinek a bugyijait!!
Valaki rendelt már másik eladótól, tudnátok még ajánlani jó hirdetőket?

Megkaptam Passions bugyiját amit a diszkretdarabok.hu-ról rendeltem..és hát hogy is mondjam..nem csalódtam benne..
Isteni punci illata volt a tőle kapott darabnak

Valaki rendelt már másik eladótól, tudnátok még ajánlani jó hirdetőket?