En itthon tobbszor is nezelodok a szennyesbe.
Van aki csak utalásokkal meg napi képekkel reklámozza...
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (ma 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:52
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (ma 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egyszer írtam ki ide, hogy pár embernek bugyit küldtem csomagban, de törölték és tiltottak engem.
Mást hogy-hogy nem?
Mást hogy-hogy nem?
Van erre platform amit nem reklámozok. Nem a GG-rr való
ma 07:52
Én egyszer írtam ki ide, hogy pár embernek bugyit küldtem csomagban, de törölték és tiltottak engem.
Mást hogy-hogy nem?
Mást hogy-hogy nem?
Mást hogy-hogy nem?
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mást hogy-hogy nem?
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülök, hogy tetszik. Nagyon szívesen
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (tegnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:38
Igen tudom tegnap megkaptam a piros tangát nagyon finom illata van köszönöm szèpen
Igen tudom tegnap megkaptam a piros tangát nagyon finom illata van köszönöm szèpen
(Ez egy válasz Passions üzenetére (tegnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lenne most egy, már a makkomat simogatná ...
Neked tudnod kell. Piros tanga
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Fincsi lehet☺️☺️☺️
(Ez egy válasz FrioTime üzenetére (2025. 12. 12. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 16:37
Párom mindig elöl hagyja a használt bugyiját mert tudja, hogy szeretem illagolni.
Párom mindig elöl hagyja a használt bugyiját mert tudja, hogy szeretem illagolni.
Szerintem is izgalmas. Én a párom bugyiját rendszeresen csekkolom, mert nagyon felizgat, hogy gyakran van benne finom puncinedv.
Köszönöm szèpen ☺️
(Ez egy válasz Midnight Secrets üzenetére (2025. 12. 02. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó videó lett
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 29. szombat 02:08
(Ez egy válasz Nőcsábász1234 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap jót hokiztam Anita002 bugyijára fel is raktam a videót nèzzètek meg☺️
Tegnap jót hokiztam Anita002 bugyijára fel is raktam a videót nèzzètek meg☺️
imadom
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is nagy kedvencem.Volt, hogy titokban elcsentem volt, hogy csak pillanatra megszagoltam és már tovább is álltam nehogy lebukjak de volt aki benne volt/van a játékban (innen is köszi) és kölcsön ad egy-két darabot mert Őt is izgatja az efféle játék
Ő az aki bíztatott és megnyugtatott nem vagyok egy beteg baltásgyilkos csak érdekes vágyam is van. A bugyi illata,érintése és a tudat, hogy kin volt az ami nekem egyben adja az izgalmat.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Ő az aki bíztatott és megnyugtatott nem vagyok egy beteg baltásgyilkos csak érdekes vágyam is van. A bugyi illata,érintése és a tudat, hogy kin volt az ami nekem egyben adja az izgalmat.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Köszi srácok!
És nekem is
Ez tetszik
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 24. hétfő 20:57
(Ez egy válasz Bebebe üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sok bugyis sztori közül az egyik: a feleségemmel és egy haveri párral nyaraltunk. A srác is elég perverz. Összebeszéltünk a sráccal, hogy az egyik este iszogatás elött ők is és mi is szexelünk az asszonyainkal, de úgy, hogy hosszú előjáték és a bugyi kicsit legyen betunkolva a punciba. Majd az esti iszogatás vége felé mi srácok még ott maradunk a teraszon, mikor a csajok már alszanak, akkor megmutatjuk egymásnak a bugyikat. A lányok bementek, mi még dumálgattunk kb másfél órát. Eljött az idő. Elővettük a bugyikat és átadtuk egymásnak. Mindketten ügyesek voltunk, mert iszonyat szaftos volt mind a két bugyi. Eleinte szagolgattuk a bugyikat. Majd mikor állt a farkunk, kicsit zavarban de elővettük és huzogattuk egymástól kb másfél méterre. Egyre jobban élveztük a dolgot. Akkor már kicsit megnyalogattuk a bugyikat és a farkunkhoz dörzsöltük. A végén pedig ráélveztünk egymás feleségének a bugyijára. Azóta is nagyon kellemes emlék.
Sziasztok! Sok bugyis sztori közül az egyik: a feleségemmel és egy haveri párral nyaraltunk. A srác is elég perverz. Összebeszéltünk a sráccal, hogy az egyik este iszogatás elött ők is és mi is szexelünk az asszonyainkal, de úgy, hogy hosszú előjáték és a bugyi kicsit legyen betunkolva a punciba. Majd az esti iszogatás vége felé mi srácok még ott maradunk a teraszon, mikor a csajok már alszanak, akkor megmutatjuk egymásnak a bugyikat. A lányok bementek, mi még dumálgattunk kb másfél órát. Eljött az idő. Elővettük a bugyikat és átadtuk egymásnak. Mindketten ügyesek voltunk, mert iszonyat szaftos volt mind a két bugyi. Eleinte szagolgattuk a bugyikat. Majd mikor állt a farkunk, kicsit zavarban de elővettük és huzogattuk egymástól kb másfél méterre. Egyre jobban élveztük a dolgot. Akkor már kicsit megnyalogattuk a bugyikat és a farkunkhoz dörzsöltük. A végén pedig ráélveztünk egymás feleségének a bugyijára. Azóta is nagyon kellemes emlék.

balatoni par